Я, колко е хубаво, че си в РиС... тъкмо да те питам - ти защо всъщност слушаш Смоуки? И кои са любимите ти техни песни? М, и да ти препоръчам новия им албум - казва се Take a Minute и го има в Замунда. Ето и няколко поздрава от него: това, това, това, А тази подхожда за определени форумни срещи: http://www.youtube.com/watch?v=QcZgLu6y ... re=related
Хихи
Благодаря за поздравите, втория и третия особено ми харесаха, ще преслушам целия албум
И още нещо - ако можеш да върнеш времето назад и да промениш едно нещо, какво би било то и в каква посока? Ох, трудно ми е да кажа. Бих се опитала да смекча последиците от едно решение предполагам.
Твоята песен беше най-трудна. Не се шегувам. Преслушах какво ли не и все не беше това, което търсех за теб. В крайна сметка явно се е получило повече като поздрав....FloWersOfEviL написа:Моята песен е от поздравите, нали?
Мила
Как се възприемаш, като жена или като момиче? Май клоня повече към жена... деа знам
С коя дреха от гардероба си никога не би се разделила, дори и да е абсолютно изпокъсна от носене и поради някава причина да знаеш, че никога повече няма да я облечеш? Трудно изхвърлям дрехи. Факт. Но все някой ден ги изхвърлям. Така че, май няма такава дреха. Но пък си ги помня дори вече да не са със мен
Какво обичаш да си купуваш най-много? Без да казваш шоколад! Кифла тааайййм!!!
Ако всичкия шоколад на планетата изчезне, с какво ще го замениш? Как така да изчезне?!?! Въобще дори не ти разбирам въпроса...