летният наем = нормалният наем през годината + брой дни от месеца*държавната дотация. Държавната дотация май беше 1,15 и май се плащаше и затопляне на водата отделно към консумативите.The_iMMortal_f написа:Запис , да ви следя, че направо съм луднала по тия запазвания на стаи.Значи- имам си успех , хич не се и притеснявам за това, имам си всичко, искам да си запазя стаята до септември и после да му мисля дали ще се местя- дано не измислят пак някоя дивотия.Мои колежки ме хвърлиха в точка , като ми казаха, че трябвало да плащам основен наем, умножен по две + полученото, за 3 месеца демек за лятото нали.. и аз- супер нереално.Дано измислят някакво улесняване, че не ми се ще да си изнасям прототиите и после за ден два пак да ги вкарвам, а ако ще може и он лайн да се свърши тая работа ще е СУПЕР
![]()
Абе... не е като през годината, ама като за София е добре. Стига да не ти спрат топлата вода.
Иначе онлайн ще се подават формулярите за класирането. За пренастаняването/удължаване на настанителните заповеди се съмнявам да стане номерът.