Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Анкетата свършва на 24 Сеп 2010, 18:18

Да, винаги се съобразявам с хороскопа си
1
2%
Не, не вярвам в предсказанията на звездите
17
41%
Колебая се понякога, защото звучи достоверно
5
12%
Чета/ слушам винаги от любопиство
18
44%

Общо гласове: 41

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, ти хем си почитател на огнените, хем не се разбираш с Овните. То от тях по-огън има ли? :)
Ама ето - за теб ти казват, че трябва да си окей с тях, а аз не би следвало да мога да ги дишам. Пък на'. За мен те са най-лесната за разбиране зодия - не им се чудя на мотивацията, обикновено нямат скрити намерения, лесно се палят, но и много бързо прощават и забравят. Мили и гальовни са и винаги знаеш къде стоиш в отношенията си с тях. А повечето са и доста привлекателни: поне онези, които аз познавам, де.
Ти вероятно няма да се съгласиш с това, т.е. явно нещата опират до комбинацията между зодиите.

Иначе за мъжете Дева и Рак съм съгласна. Това са две зодии, с които обикновено не се понасяме твърде добре (а с Раците не се дишаме направо, като чувствата най-често са взаимни). При Скорпионите е малко по-особен случаят. Познавам хора от тая зодия, които са родени в няколко последователни дни и нямат аааааааама нищо общо един с друг (освен скорпионският магнетизъм; привлекателни са, в това няма спор) - има бели, черни, сиви... Като белите са рядкост, но то това се знае.
Козирозите също не са цвете за мирисане, но там съм склонна да се съглася, че отново зависи от комбинацията. Просто аз не ги разбирам - твърде практични, прагматични, тоооолкова здраво зарили копита в земята, че повече от това... Скучни са ми - а и повечето от тях са атеисти, което ме бъгва.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Мъжете козирози са прекалено глупави за мен. Имам опит. Не са ми интересни, нямат никаква страст, дор не знам дали това се нарича прагматизъм или просто са тъпи и скучни. Дразни ме , че не се интересуват от нищо , дето се нарича "xрана за душата".

Не се разбирам с овните, защото винаги се караме и никой не отстъпва. Аз, като момиче, съм по-склонна да възприема гледната точка на мъжа овен, но той до последно отстоява своето , и понеже го прави доста грубо, аз се обиждам, обиждам го и него откровеното си презрение и с това отношенията ни просто приключват - никой не е победител, никой не се смята за победен, но всъщност и двамата губим другия. Привлекателни са, без спор (!), чаровни, с излuчване или по-скоро подривно поведение, направо ти влизат под кожата. Прями са, пък аз имам огромна склонност да драматизирам и обичам nамеците, защото правят живота ми по-интересен. Но като цяло в линията на поведение двете ни зодии са еднакви.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Уау... Аз съм Лъв, а асцедентът ми е Скорпион и имам чувството, че хората, писали този текст, са го писали за мен. Семо едно изречение не е вярно, поне в моя случай: "Обичат да планират" :cat:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

При мен единственото невярно се оказа : прекалени оптимисти.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Търговецът на кристал написа:Иначе за мъжете Дева и Рак съм съгласна. Това са две зодии, с които обикновено не се понасяме твърде добре (а с Раците не се дишаме направо, като чувствата най-често са взаимни).
И аз те обичам :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не ме карай да се обяснявам, разбираш какво имам предвид. Ужасно се радвам, че правиш моя приятелка щастлива, но когато става дума за моите лични отношения с представители на твоята зодия.... е, установила съм, че не се получава. Дори и да има някакво привличане, то по никакъв начин не може да компенсира чутовните драми, които неизменно следват почти веднага и желанието ми или да извия врата на Рачето, или да го налагам с лопата по главата.
С което по никакъв начин не ти заявявам, че не те харесвам - говоря ти за интимна съвместимост с представители на твоята зодия и личния си опит с тях. Напомни да ти разкажа патилата си с Раци. Тук, вярвам, съм ви разказвала за онзи, дето щеше да се самоубива заради мене и аз му отворих прозореца... Това беше повратния момент, струва ми се. :)

Джуди, съгласна съм с всичко, което си написала. Има обаче една съществена разлика - аз (колкото и да не ми личи) умирам да правя хората щастливи (Везничка, go figure). Затова и нерядко отстъпвам и - когато имам желание - винаги намирам нещо мило, което да кажа някому. А в общуването ми с Овни това желание е налице, просто защото знам, че им трябва ееееей толкова малко, за да бъдат щастливи. И това "малко" е поредното потвърждение колко са готини и че са направо царете на света (да не говорим и че в повечето случаи наистина го вярвам). Ей това един Лъв посмъртно не може да се пречупи да го каже.
Както пише в редица описания за моята зодия - Везните сме в състояние да балансираме лодката и да направим така, че да спре да се клати. Обаче никога няма да настояваме за заслугите. Нека Овните, Скорпионите, Лъвовете и другите зодии, за които това е важно, ги получат. На мен лично ми е все тая. И Овните обикновено го оценяват - затова и се разбираме толкова добре. Пък и си знам, че както и да се палят и колкото и да викат, не мислят нищо от това наистина - и ще са забравили разправията след няма и 5 минути. Изобщо не са злопаметни, затова и намирам, че са големи душички. В интерес на истината, мен Овен никога не ме е обиждал, макар да съм се сдърпвала на няколко пъти с мъже от тия зодии. Години (буквално години) по-късно аз помня разправията дума по дума, той обаче изобщо не помни, че е имало такава (в конкретния случай Овенът беше забравил на следващия ден, а аз продължавах да му бъда бясна :D).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Ели, още няколко поста и ши съ изцървъ :kez_06:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Тихо бе, Иско. Аз тук си разкривам картите, понеже нямам интерес към форумци, така че няма проблем да ми научите част от номерата. Пък и съм хванала цаката в общуването само с твоята зодия достатъчно категорично, що да не се похваля (изключвам въздушните зодии, с които си приличаме достатъчно поне по 1-2 неща и това пределно опростява работите)...
В края на ноември
Аватар
Nephilim
От дъжд на вятър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: първи

Мнение от Nephilim »

Много си обичам зодията, но с 2 ръце подкрепям тезата, че мъжете Козирози не са стока. Не правят нищо никога, седят, блеят и чакат нещата просто да се случат, депресари са, светът им е виновен - въобще имат мега детски / :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: случайно се получи/ начин на мислене. Проспиват си живота тея хора.

Ох, и мерси на всички за яките линкове, които давате, много са ми интересни такива неща :flower: .
When I get to the bottom
I go back to the top of the slide
Where I stop and turn
and I go for a ride
Till I get to the bottom and I see you again
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

Хахахах не знаех, че в 21 век още има хора, които вярват в подобни глупости. Все едно аз да разделя денонощието на 12 по 2 часа, и в колко часа си роден ти определя зодията, хах и пак някои ще си вярват, че ТОВА определя характера :lol: Не сте ли се замисляли, че детето може да е родено с цезарово сечение по-рано и следователно зодията да му е друга. Кво, напълно друг човек ли ще израсне, защото тогава луната е закривала Меркурий нз си как? :mrgreen:

Освен за забавление, зодиите са... нема толкова безполезно нещо
Последно промяна от atanas_tsankov на 30 Сеп 2010, 16:43, променено общо 1 път.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Търговецът на кристал написа:Тихо бе, Иско. Аз тук си разкривам картите, понеже нямам интерес към форумци, така че няма проблем да ми научите част от номерата.
то и аз тей разправях ама .. :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Търговецът на кристал написа:...Дори и да има някакво привличане, то по никакъв начин не може да компенсира чутовните драми, които неизменно следват почти веднага и желанието ми или да извия врата на Рачето, или да го налагам с лопата по главата.
С което по никакъв начин не ти заявявам, че не те харесвам - говоря ти за интимна съвместимост с представители на твоята зодия и личния си опит с тях. Напомни да ти разкажа патилата си с Раци. Тук, вярвам, съм ви разказвала за онзи, дето щеше да се самоубива заради мене и аз му отворих прозореца... Това беше повратния момент, струва ми се. :) ...
Въй... Ще речеш, че сме най-емоционално-нестабилните същества изобщо... :lol: Пък виж как си се разбираме с теб (то може да е от това, че не се виждаме често,но...) - не е като да съм се рязал след всеки твой полу-троснат отговор на закачките ми с теб... Ам' кат' се замисля, май си ми оставила един такъв тръпчив вкус на предубежнения покрай натрупалите се през годините виждания... От друга страна, не е като да не сме си говорили разни...интересни неща преди време... ;-)
Във всеки случай, поздравявам те с това ;-) ;-) ;-) ;-)
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Влияят ми, да

Като чуя, че някоя/й им се връзва, минавам на другият тротоар
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

О, Ангеле, аз помня един конкретен чат с тебе точно по отношение на сърдечни въпроси, даже май пазя и хронологията точно оттогава (преди, има-няма, 2 години и 2 седмици, да речем - ей това е, като се оплаквах, че помня дати... ако се напрегна повечко, мога да ти кажа и точната дата с грешка до 2 дни, макар хронологията да е на компа в София). ;) И какво си говорихме тогава - също помня.
И все пак - не ти ли стига гаранцията, че няма да ти ям черния дроб, когато те видя?
А ако твърдиш, че си особено емоционално стабилен, е... има опасност да не ти повярвам. И, разбира се, е възможно да греша, но нямам желание да задълбавам дотолкова отношенията си с Раците, та да разбера дали е така или те наистина се режат при пълнолуние или при всяка криворазбрана дума, казана от половинката им (тук припомням колко държиш на точните думи самият ти).
Предубеждения, какво да се прави. А също и елементарно чувство за самосъхранение. Което не става, не става и няма смисъл да бъде мъчено, при условие, че крайният резултат е известен.
В края на ноември
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Обратна връзка:

Мнение от darky »

проверявал съм си хороскопа и на края на деня порсто съм сверявал нещата, които се случват. Не мисля,че е възможно да ти предскажат с тотална точност дена ти как ще мине:)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”