Кои са любимите ви изпълнители/групи?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Imperial
В началото бе словото

Мнение от Imperial »

Кой ти е любимия албум на Behemoth ?
Capitan Clegg
В началото бе словото

Мнение от Capitan Clegg »

^ммм...интересен въпрос
На последния(Demigod) най-полудявам като го слушам. Перфектен звук, перфектни рифове и страшно злобни вокали. Предшественика също е доста близък и е много малко зад него. Thelema 6 пък е доста експериментален. той е свързващо звено между блека в предните и дета в следващите. Satanic и предшественика(Pandemonic Incantations) му са доста атмносферични, имат доста мелодични сола и не са чак толкова хейтърски, но пак има доста хъс в тях.
Аватар
Legion
В началото бе словото

Мнение от Legion »

А на Cryptic Wintermoon ? ^^

А за Behemoth ... Много любима група. Имам им 18 ''албума'', включващи секви лайвове, демота, смрадове, плочи ако щете .. :) Радвам се, че има хорица дето ги понаслушват така по-сериозно :)
Capitan Clegg
В началото бе словото

Legion написа: ^^
Този знак означава, че питаш Imperial, а не мене, но и аз ще отговоря - Of Shadows... And The Dark Things You Fear. Този албум най ми е легнал на сърцето. По-горе беше споменал за интервюта. Чел ли си тези с Fenriz от Darkthrone.
Аватар
Legion
В началото бе словото

Мнение от Legion »

Capitan Clegg написа:
Legion написа: ^^
Този знак означава, че питаш Imperial, а не мене, но и аз ще отговоря - Of Shadows... And The Dark Things You Fear. Този албум най ми е легнал на сърцето. По-горе беше споменал за интервюта. Чел ли си тези с Fenriz от Darkthrone.
Станало е объркване със знака :) Карай ...
И на мен най-много ме радва този албум :) Bonegrinder 1916 и Portals of Nightfall - фаворити.

А що се отнася до интервютата. Имаше едно дето го бяха питали Фенриз какво мисли за България и той се ухилил и казал ''Ааа, Трансилвания, знам ви вас'' :lol: Също беше казвал за нашите жени че са с мустаци , нещо такова :lol:
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

@Capitan Clegg :shock: Аз си мислех, че Legion е изброил много групи. :lol:
Аватар
Imperial
В началото бе словото

Мнение от Imperial »

E, то ако опира до изброяване, всеки може да си пусне Винампа и да изброи всичко. Нека и аз да вляза в клуба:
Allegiance, Aryan Terrorism, Aryan Art, Azarath, Dark Tranquilty, Dim Mak, Disiplin, Gloomy Grim, Pest, Setherial, Torsofuck, The Berzerker, Nattefrost, Trollheims Grott, Veil of Anguish, Wintersun, Demon, Mostly Autumn, Kaizers Orchestra, Deathstars, Broken Bones, UK Subs, A.F.I., Wolfmother...
Като обръщам особено внимание на Deathstars и Wolfmother. Две нови, изключително кадърно свирещи групи. Заслужават да ги чуете.
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

хех,от твоят списък занм само три групи 8) :P
Wintersun,Dark Tranquility,Mostly Autumn
Toto-I will remember
Аватар
Legion
В началото бе словото

Мнение от Legion »

Е аз ако почна да изреждам по-малко любимите групи, но все пак любими, то ще трябва да изгубя сума време с тоя филтър за кирилицата :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Ако си с Мозила,махаш отметката на java script-a 8)
Toto-I will remember
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

Слушам почти всичко, що попада в определението "рок" и неговите многобройни подстилове.. С най-голямо удоволствие си се кефя на музика от шейсетте години, но прогресив, алтърнатив, бритпоп, пънк, хеви, джаз фюжън, блус рок, кънтри рок, краут и прочее също стават. Основни любимци:

The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, King Crimson, Depeche Mode, The Kinks, The Who, Deep Purple, Uriah Heep, Whitesnake, The Doors, The Byrds, Judas Priest, David Bowie, Scorpions, Cream, Free, Elvis Presley, Roxy Music, Electric Light Orchestra, The Smashing Pumpkins, The Beach Boys, Placebo, Mahavishnu Orchestra, Rainbow, Soft Machine, John Lennon, George Harrison, Janis Joplin, Iron Butterfly, DIO, Led Zeppelin, Jefferson Airplane, T. Rex, Creedence Clearwater Revival, Jimi Hendrix, Neil Young, Canned Heat, Paul Butterfield Blues Band, ELP, The Band, Rush, Oasis, The Velvet Underground, Donovan, Aerosmith, Guns 'n' Roses, Quicksilver Messenger Service, Three Dog Night, Mountain, Santana, The Stone Roses, Simon & Garfunkel, The Eagles, Jethro Tull, REM, Blackmore's Night, Ten Years After, Nick Cave & the Bad Seeds, Roxette, Iron Maiden, Dire Straits, Marillion, Bon Jovi, Queensryche, Van Halen, Chicago, Blind Guardian, Queen, Nirvana, Sisters of Mercy, Love, Suede, The Clash, Tori Amos, Любэ, Ария, Сребрна Крила, Подуене Блус Бенд, БТР, Сигнал, Нова Генерация..
Аватар
Imperial
В началото бе словото

Мнение от Imperial »

Аре стига сме си мерили пишките, че стана вече глупаво.
Иначе, оценявам Тамян. Хубавко е хората да понаслушват музиката от 60-те и нататък.
Capitan Clegg
В началото бе словото

Imperial написа:E, то ако опира до изброяване, всеки може да си пусне Винампа и да изброи всичко.
Всъщност това, което съм изброил до някаква степен съответства на съдържанието на винампа, защото групи, които не ми харесват достатъчно съм ги търнал от харда, поради липса на място. Също така съм изброил и групи, които в момента ги нямам на листата ;). Като изключение има някои отделни "избрани" песни на изпълнители, които много не ме радват с останалото си творчество.
А...забравил съм да добавя някои величия, като The Cure и Alice In Chains
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

depeche mode, skadaddyz, juno reactor & разни електронни, малко glitch, soad първите 2, iron maiden, blind guardian, demons & wizards, metallica, ayreon, dream theater, twilightning, sonata arctica, kamelot, epica :oops: , nanowar, katatonia, amorphis, tyr, tiamat, elдkelдiset :lol: , primordial, ensiferum, october falls, tenhi, ulver, cruachan, finntroll, burzum само daudi baldrs и част от hlidskjalf, immortal, falkenbach, summoning, xxx maniak, доста soundtracks на филми и игри, и горе-долу е това накратко, макар че съм изпуснал разни със сигурност :|
efegee
Наско
В началото бе словото

Мнение от Наско »

Нямам изграден вкус или предпочитание...всичко, което пускат по радиото и според настроението. Разбира се минава през селекция. Като стилове вече всичко ми понася - от чалга, през техно, хаус, вечер понасям и дет метъл, но не съм навътре с изпълнителите. Винаги съм харесвал ретрото.
Като групи слушам по-скоро комерс.
Дийп Пърпъл, Роксет, Фил Колинс/Дженезис(...няма да изброявам)от по-старите, а от по-новите Кошийн, Роби Уилямс и неостаряващите Депеш.
++++
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”