Кафявият случай с Александър Стойнов

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Petkan
В началото бе словото
Специалност: право 2001-2006
Курс: завършил

Re: Кафявият случай с Александър Стойнов

Мнение от Petkan »

Ice_Spirit написа:Вие двамата сте доста крайни в изказванията и доста груби...
Обвинявайте си който искате, но с каква нормативна уредба бихте се защитили
Страшно некоректно е да се трупат такива епитети - ако искате да кажете нещо на преподавателя, защо не го направите лице в лице, или ви е страх може би, а тук - под прикритието на интернет пространството можете да си плямпате , каквото си искате..
знайте си границите с обидите поне.
Не сте само вие скъсани, но не мисля, че се държите правилно с оглед статута ви на студенти.

Мило Дете :lol: , че аз отдаавна съм завършил и не съм студент.За разлика от теб, на мен не ми се налага да спазвам лицемерно приличие пред преподавателите.
А за Стойнов- ...............................щом си го търпите...............то и моят курс го изтърпя.Е някои не завършиха. :evil:
Само ще те помоля да не го защитаваш.Не е коректно спряма несправедливо скъсаните ти колеги. :idea: Ду ю ъндърстенд ми систър?
Не е тук мястото да се подмазваш.
Айс спирит, много те моля без правни клишета не на място.Извън контекста на разговора ми говориш , цитирам: ,,с каква нормативна уредба бихте се защитили"..........Изразявам личното си мнение към въпросния.Проблем?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Като сте 'приключили със Стойнов' не виждам защо коментирате , това е конкретна тема за Юнска сесия от 2009...
Toto-I will remember
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

Ice_Spirit написа:Като сте 'приключили със Стойнов' не виждам защо коментирате , това е конкретна тема за Юнска сесия от 2009...
То тая тема няма смисъл да се затваря, защото всяка година е актуална и на през юни, и през септември :geek:
Изображение
mur
В началото бе словото

Мнение от mur »

Някой би ли могъл наистина да сподели какво е било положението на поправката като процент минали/скъсани?
Martina_M
В началото бе словото

Мнение от Martina_M »

Около 20 - 25 до 30 човека минахме.
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

Ice_Spirit написа:Като сте 'приключили със Стойнов' не виждам защо коментирате , това е конкретна тема за Юнска сесия от 2009...

ЯД ме е за Вас и за мене си навремето колеги(говоря за лятна сесия 2004 ).
:wink:
Не го харесвам.Защо да не си кажа мнението за въпросния.
нищо олбидно не съм изрекъл.
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

Martina_M написа:Около 20 - 25 до 30 човека минахме.

Браво колежке.

Вие сте готова за прокурор в РП.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Не познавам обсъждания "преподавател" ( в кавички, защото професията преподавател предполага една хуманност, която въпросният явно я няма) , но за съжаление той изобщо не е единствен.
За съжаление изкупителните жертви на такива обекти стават точно студентите- някои от които приемат това "тъпчене" и унижение ( защото според мен да ти кажат -3-4 пъти,че "за нищо не ставаш" образно казано, си е живо сриване на самочувствието и изобщо не те амбицира да задълбаеш в съответната материя и да я разбереш) доста навътре.
И са прави...
За съжаление незнам какво точно трябва да се случи, за да престанат такива хора като тях да изграждат бъдещите юристи и дипломати на държавата . Искрено ви желая от някъде да дойде справедливост и да минат и да се забравят тия неща!
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Zvezdichko
В началото бе словото
Специалност: бакалавър по молекулярна биология
Обратна връзка:

Мнение от Zvezdichko »

Добре де колеги от други факултети, защо учите право точно в СУ тогава. Има и Югозападен университет, има и НБУ.
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

kokteil_molotow написа:Не познавам обсъждания "преподавател" ( в кавички, защото професията преподавател предполага една хуманност, която въпросният явно я няма) , но за съжаление той изобщо не е единствен.
За съжаление изкупителните жертви на такива обекти стават точно студентите- някои от които приемат това "тъпчене" и унижение ( защото според мен да ти кажат -3-4 пъти,че "за нищо не ставаш" образно казано, си е живо сриване на самочувствието и изобщо не те амбицира да задълбаеш в съответната материя и да я разбереш) доста навътре.
И са прави...
За съжаление незнам какво точно трябва да се случи, за да престанат такива хора като тях да изграждат бъдещите юристи и дипломати на държавата . Искрено ви желая от някъде да дойде справедливост и да минат и да се забравят тия неща!

ищо няма да се случи.ЮФ на СУ е тотално закостенял факултет.
Последно промяна от Petkan на 25 Окт 2009, 23:44, променено общо 1 път.
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

Zvezdichko написа:Добре де колеги от други факултети, защо учите право точно в СУ тогава. Има и Югозападен университет, има и НБУ.

Щото и бившите(като мен) и настоящи възпитаници на ЮФ на СУ сме/сте прости и робски души.
Сега всички ще ме залаете като кръвясали ,гладни улични псета, ама си е истина това.

НБУ е много добър университет.Много.Наистина.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Petkan написа:
Zvezdichko написа:Добре де колеги от други факултети, защо учите право точно в СУ тогава. Има и Югозападен университет, има и НБУ.

Щото и бившите(като мен) и настоящи възпитаници на ЮФ на СУ сме/сте прости и робски души.
Сега всички ще ме залаете като кръвясали ,гладни улични псета, ама си е истина това.

НБУ е много добър университет.Много.Наистина.
Само че все още не тежи като диплома, а и не всеки може да си позволи 1000 лв. на семестър.
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

Petkan написа:
kokteil_molotow написа:Не познавам обсъждания "преподавател" ( в кавички, защото професията преподавател предполага една хуманност, която въпросният явно я няма) , но за съжаление той изобщо не е единствен.
И са прави...

ищо няма да се случи.ЮФ на СУ е тотално закостенял факултет.

Напълно съм съгласна .Най-лошото е,че и няма изгледи да се промени.Бъдещето ще е в други университети, не в него...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

И какво стана сега?Не стига, че изпокъса сто човека, ами и сега не даде дата за първи поток :twisted:
centara
В началото бе словото

Мнение от centara »

До всички изпокъсани!
Не увесвайте носове :joker: . Изпитът или по-точно тестът не са такава сложнотия. Просто трябва да му хванете логиката. Веднъж усетите ли я, ще успеете. Аз по Особена част почти не бях учил и само с кодекса успях да си взема изпита.
За повече подробности - пишете ми на ЛС, че не се знае кой още чете форума. Ще се опитам да ви помогна абсолютно безвъзмездно, само защото знам колко е неприятно да те скъсат, след като си учил по цели нощи и накрая да не знаеш защо си скъсан.
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”