Олимпиада по английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Олимпиада по английски език
Хаха ами да, давай де
аз имам 80 точки (стига ми), има други с повече от мен, но за поредна година няма нито един класиран от Добрич 
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
67 моя милост
знам че е зле, но както вече казах, не се надявах на добър резултат тъй като претупах олимпиадата и си тръгнах близо 2 часа по-рано. 
Elämää täytyy rakastaa ^^
Аз все още чакам да науча моят резултат 
81.5
Така е, който пише "икуайпт" ('equiped') и още няколко такива малоумни грешки.
А за несведующите - http://rio-data-5.hit.bg/PROTOKOL_AE_09.htm
П.С. Горният линк е само за Варна...
Така е, който пише "икуайпт" ('equiped') и още няколко такива малоумни грешки.
А за несведующите - http://rio-data-5.hit.bg/PROTOKOL_AE_09.htm
П.С. Горният линк е само за Варна...
Пф 74
Доста разочароващо, ама какво да се прави. От позитивната страна - имам най-много от всички в мойто училище хаха 
SkilucK мерси много
Иначе щяхме да си чакаме до 27-ми
SkilucK мерси много
Здравейте
Ако някой знае къде в интернет има резултатите от олимпиадата за град София. Много ми трябват. Благодаря предварително.
Ако някой знае къде в интернет има резултатите от олимпиадата за град София. Много ми трябват. Благодаря предварително.
-
todor_merdjanov
- В началото бе словото
Нека ви разкажа за моя случай. От София са се класирали само двама души, единият от които съм аз. Имам 91 точки. Въпреки това, днес отивам в училище и зам.-директорката ми казва, че имало след официалните резултати някаква втора проверка (май от националната комисия), на която са ми смъкнали точките на 87, следователно не съм допуснат до национален кръг. А на другото момче, което има 90 точки, не са му смъкнали точките. Аз просто нямам думи. Подобна простотия ми се случи и миналата година, когато на олимпиадата по философия имах 100 точки от 100 възможни (единственият в София), а след това на въпросната втора проверка се оказах с 60 точки и духах супата, ама много здраво. Да не говорим, че резултатите от въпросната втора проверка никъде не се изнасят официално, а всичко е скрито-покрито. По философия миналата година ми отне около два месеца да си издиря писмената работа и да видя, че имам 60 точки. Това е България!
- arthaz
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Така е , за жалост. Няма пари за организация и доста от класиралите ги премахват, за да не отиват прекалено много хора... 
Elämää täytyy rakastaa ^^
Много жалко, че се получи така