Връзки с обществеността - PR
Модератор: Шепот
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Re: Връзки с обществеността - PR
Лекциите са това, което говорят преподавателите по време на часовете. Т.е. ако записваш ги имаш, можеш да си ги набавиш от колеги, от лелката на ксерокса или от някой друг, но аз винаги съм разчитала най-вече на себе си. Не че нямам доверие и не съм ползвала чужди записки, но друго е ти да си прецениш какво е важното, пък и всеки си има стил на учене.
В спора истината се ражда, умира от глад за смисъл и почва да смърди ужасно.

Значи - преподавателите дават на лелката лекциите си и тя ги разпространява?! И няма проблем за "редовните" студенти да си имат всичко, казано по време на лекциите? Звучи интересно
.
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не, по скоро когато някой ходи да си снима от колега лекциите, тя си запазва копие, но това се случва рядко, по-скоро на ксерокса са учебниците и книгите, по които се преподава.
Ама аз не разбирам, защо не ви се ходи на лекции ? Нещо ми е чоглаво, нали за това сте влезли редовно.
Ама аз не разбирам, защо не ви се ходи на лекции ? Нещо ми е чоглаво, нали за това сте влезли редовно.

Хехае, че кой е казъл, че не му се ходи на лекции?
Примерно всичко се случва - да си болен, да се налага да отсъстваш поради разни причини... знае ли човек
Примерно всичко се случва - да си болен, да се налага да отсъстваш поради разни причини... знае ли човек
IN
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
........да работиш......
- peppsy_lina
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Ами всеки сам си намира начин да се справя...

E, предполагам, че ако имаш готини колеги няма да бъде проблем някой да ти даде нещо, което си изпуснал...peppsy_lina написа:Ами всеки сам си намира начин да се справя...
IN
Нали затова сме колеги! Ще си помагаме разбира се 
Сърцето ми събрано на юмрук
полека се отпуска в твойте пръсти.
Да, ти си тук! Усещам, че си тук
по утрото, което пак възкръсва.
полека се отпуска в твойте пръсти.
Да, ти си тук! Усещам, че си тук
по утрото, което пак възкръсва.
Естествено, и аз съм на този принцип.
Спомням си, няколко месеца преди да завършим гимназията, класната ни се опитваше да ни "въведе" лека-полека в несгодите от студентския живот. Казваше ни, че в университета не е като в училище, преподавателите не ги е грижа за теб така, както учителите в училище. Понякога може да те скъсат, без да има обективна причина и т.н. - все неща, които ние добре знаехме. Но един от "уроците й" беше никога да не даваме просто ей така лекциите си на "мързеливи колеги" - това е добър начин да изкараме някой лев отгоре.
Което, разбира се, аз не приемам и никога не бих направила.
Спомням си, няколко месеца преди да завършим гимназията, класната ни се опитваше да ни "въведе" лека-полека в несгодите от студентския живот. Казваше ни, че в университета не е като в училище, преподавателите не ги е грижа за теб така, както учителите в училище. Понякога може да те скъсат, без да има обективна причина и т.н. - все неща, които ние добре знаехме. Но един от "уроците й" беше никога да не даваме просто ей така лекциите си на "мързеливи колеги" - това е добър начин да изкараме някой лев отгоре.
Което, разбира се, аз не приемам и никога не бих направила.
Здравейте Пи-ар-и

Най- чистият път към Вселената минава през горския пущинак
- MechoPuhova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен! Аз също съм Пр-ка, но задочно !!! Надявам се рано или късно и с редовниците да се срещнем 
Колеги, нека си направим ПР скайп стая.
Вече с AntWarrior и още две момичета, с които все още не съм чатил започнахме да пишем.
Включете се и вие, по-натам може да си уредим и среща
Кво ще кажете?

Вече с AntWarrior и още две момичета, с които все още не съм чатил започнахме да пишем.
Включете се и вие, по-натам може да си уредим и среща
Кво ще кажете?
Здрасти и на тебelimeli написа:Здравейте Пи-ар-и![]()
Да, аз съм едното от двете момичета. Който желание, може да пише по Скайп на един от нас, а след това ние ще го добавим в общата стая.
- MechoPuhova
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Включете и мен в скайп
sladka_mechopuhova 
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Кво ти дреме, и толкова сме достатъчно за тая каузаДичоу написа:Леее, Scarface...не забелязваш ли че тази година ще има мъже PRи....тцтцтцт
Да ни се бе случило и на нас...поне, така да има поне 5-6 алкажа с които да споделям алкохолните и навици...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...