За да сме красиви (само за момичета)
Модератор: Плазмодий
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Re: За да сме красиви (само за момичета)
скапания е цялата история,щото ако не бяха страданията на животни по всякакви начини и поводи,то сега живота ни щеше да е доооста по-труден 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Не е ли иронично че след 3 страници разговори за козметика, се осъзнава, че цената на нечия красота зависи доголяма степен от морала ви...
Ако трябва да изберете да не се гримирате никога повече (с каквото и да е било) и да спасите едно животинче, бихте ли го избрали? Или предпочитате да се плаща цената на няколко морски свинчета за да имате спирали, лакове, гримове, сенки, пудри...
Аз имах морско свинче, когато умря, си помислих, че няма какво да се случи по-лошо. Мога да си представя ако умират хиляди и то без причина (моето умря от старост) - за нуждите на хората...
Ако трябва да изберете да не се гримирате никога повече (с каквото и да е било) и да спасите едно животинче, бихте ли го избрали? Или предпочитате да се плаща цената на няколко морски свинчета за да имате спирали, лакове, гримове, сенки, пудри...
Аз имах морско свинче, когато умря, си помислих, че няма какво да се случи по-лошо. Мога да си представя ако умират хиляди и то без причина (моето умря от старост) - за нуждите на хората...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ицо, не се изказвай неподготвен, моля ти се! Има и козметични компании, които не тестват продуктите си върху животни, а каталозите им се произвеждат САМО от рециклирана хартия. Пример - Avon (не, този път не беше реклама, просто показно
).
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Chick тема - въпрос за ноктопластика
dimage,
Докладвам - майчето днес ходи на ноктопластика при въпросната мадама Краси в Creative, много е доволна от отношението и обслужването, а също и от крайния резултат. Мацката й е вградила и камъчета на единия нокът, много красиво стои (напук на всичките ми предубеждения
) - само малко лакът й се повреди, макар че беше изсъхнал, но ако не се вгледаш подробно, няма как да разбереш.
Та така... ще видим колко ще издържи, но за момента нещата са куул. Мерси пак за координатите и препоръката.
Докладвам - майчето днес ходи на ноктопластика при въпросната мадама Краси в Creative, много е доволна от отношението и обслужването, а също и от крайния резултат. Мацката й е вградила и камъчета на единия нокът, много красиво стои (напук на всичките ми предубеждения
Та така... ще видим колко ще издържи, но за момента нещата са куул. Мерси пак за координатите и препоръката.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
А онези, за които кодовата дума "chick" носи неустоимо очарование и особен интерес, какво да правят?Търговецът на кристал написа:Аз затова винаги като пускам нещо подобно, почвам с Chick - да знаят ония, на които не им се занимава и хич да не се тормозят да четат нататък.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами... да ни се радват на кокошите драми, предполагам?

"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
bloody mary
- Пишете, о, братя
Пратих ти ЛС 
Аз ще възседна вятъра и в мрака
ще долетя във кроткия ти сън …
ще долетя във кроткия ти сън …
Berserker написа:...абе ако болните мозъци бяха оръжие, нас от МО щяха да ни забранят с международна конвенция!!!!
- Prisila
- От дъжд на вятър
- Специалност: Немска филология
- Обратна връзка:
Ъъъ,.. като гледам спадам към най-мизерната група. все пак не ми пука как изглеждам и не знам защо трябва да ми пука дали на другите им пука,.. получи се двусмислица малко,.. но все пак външния вид не е най-важното нещо, нали така се казва по телвизията? :] а и реално погледаното наистина не е чак толкова важно, стига човек да харесва себе си. :]
Klopf klopf! Lass mich rein, lass mich dien Geheimnis sеin..
За ушите страх,
а за сърцето радост е въздишката от гроба,
в който е погребан твой любим...
За ушите страх,
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Реално погледнато външиня ви вид е адски важен девойки,адски.Най-красивите импусли прелитат именно породени от външния вид.Не манекенски вид,женствен вид.Външната красота може да провокира да се потърси вътрешната,обратното е почти невъзможно.Мъжете обръщат внимание на също не малък брой детайли във външността както и вие,макар и не те да са определящи за цялостното впечатление.
Мнението разбира се е изцяло мое
Мир вам
Мнението разбира се е изцяло мое
Мир вам
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Да, бе, глупости! Аз може да съм толерантна към своя изглед, но не и към чуждия - всичко опира до въпрос на вкус.Prisila написа:Ъъъ,.. като гледам спадам към най-мизерната група. все пак не ми пука как изглеждам и не знам защо трябва да ми пука дали на другите им пука,.. получи се двусмислица малко,.. но все пак външния вид не е най-важното нещо, нали така се казва по телвизията? :] а и реално погледаното наистина не е чак толкова важно, стига човек да харесва себе си. :]
НО: ВАЖНО е как изглеждаш! Дори да ти харесва да не си миеш косата две седмици и да го намираш за секси, в действителност определено не е.
Ако ти би се навила да ходиш точно две седмици с мръсна и мазна коса и го съответно го направиш, едва тогава ще се съглася, че въобще не ти дреме как изглеждаш
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Както с повечето неща в живота, майката му е в мярката. Нормално е да се грижиш за себе си, за да се чувстваш добре и адекватно, но когато вече прерастне в мания е изключително дразнещо. Поне за мен е неприятно вечно то мърморене кое кокло калории има, и че ако изядеш един банан и няма да ядеш нишо друго цял ден. Външността е важна, разбира се, но и други неща са от значение, които с поддържане, доведено до лудост, не могат да се компенсират. 
I speak sarcasm as a second language.
- renesanz
- Легендарен флуудър
всичко опира до времето. като няма какво да правиш можеш да се разкрасяваш (с риск да прекалиш) цял ден
но самото ти излизане от вкъщи изисква поне да си изкъпан,чист,пригледен. 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Да, до времето също. Да не говорим, че все пак има и различни разбирания относно това, какво значи поддръжка. Аз например слагам много рядко грим, харесвам се без грим, но това не значи например, че прескачам почистване и домашно, и професионално. За някои хора да излезеш без грим пък означава, че не се поддържаш, което за мен лично е непонятно... Както и да е 
I speak sarcasm as a second language.
- Prisila
- От дъжд на вятър
- Специалност: Немска филология
- Обратна връзка:
Омфг аз съм клошар!JudyRamone написа:Да, бе, глупости! Аз може да съм толерантна към своя изглед, но не и към чуждия - всичко опира до въпрос на вкус.
НО: ВАЖНО е как изглеждаш! Дори да ти харесва да не си миеш косата две седмици и да го намираш за секси, в действителност определено не е.
Ако ти би се навила да ходиш точно две седмици с мръсна и мазна коса и го съответно го направиш, едва тогава ще се съглася, че въобще не ти дреме как изглеждаш
Под "не ме интересуша как изглеждам" нямах предвид, че не се къпя, не си мия ушите и зъбите и никога не си обличам прани дрехи. Напротив, но с това се изчерпва "грижата" ми за външния вид.Я, все пак се грижа за себе си, да грижа се да не хвана хепатит. Не си струва да се превръщам в напудрене кукла само за да задоволя модните изискавания на това общество. Принципно това имах предвид. Нали номера аз да се харесвам. Но както ти каза, в крайна сметка всичко е въпрос на вкус и мислене.
И много моля!! Със сигурност има човек, на когото би му харесало някой да не си мие косата две седмици и дори ще го намери за секси. Просто ще трябва да го потърся в кашонената му къща, която се намира зад китайския.
Klopf klopf! Lass mich rein, lass mich dien Geheimnis sеin..
За ушите страх,
За ушите страх,