Как се чуствате преди матурите! : twisted:

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Как се чуствате преди матурите! : twisted:

Мнение от bubbly_water »

хееееййй хайде да не се обиждаме. не мина ли отдавна времето на обидите от сорта на "тея от провинцията".. доста трудно някой може да каже, че е кореняк от София, щото в повечето случаи поне бабите и дядовците му са от други места...така че....това изобщо не е критерий откъде си....а ако става дума за селата...там обикновено има само основни училища...след това, който иска да учи, отива в града...хъх

Sla-Mori, много ме зарадва, че все пак не мисля чак толкова грешно :) аз в началото се чудих между Ралица и Ирина...ама накрая препатках и сложих Албена :P абе минало свършено
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
ELLE
В началото бе словото

Мнение от ELLE »

sweety.girl написа:
G__ написа:Матурата днес беше безсмислено ранно ставане в неделя :evil: Но ние сме си виновни за пложението си. И ако някой си вярва, че матурата ще изравни стандартите в образованието е леко зле. Представете си как се провежда матура в дълбоката провинция и в София. Блаженни са вярващите. :lol:
http://prikachi.com/files/186559k.jpg
http://prikachi.com/files/186561P.jpg
И каква е разликата според теб м/у провинцията и Сф?Аз съм от Сливен,учих в езикова гимназия и мога да те уверя,че правилата се спазваха по-стриктно отколкото дори е необходимо,а повечето от хората,с които говорих нямат повече от 2 грешки!!!Та какво имаш предвид?!Нещо не схващам!
Няма предвид градове като Сливен и т.н. Има разлика между дълбоката провинция и твоя град ;) При теб се е спазвали правилата, но в едно село около гр.Любимец, дали?
If you have love you don't need to have anything else. If you don't have it it doesn't matter much what else you do have.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Аз съм последният човек, който ше тръгне да се заяжда кой от къде е. Имах предвид селата и малките градчета, където лелята, стринката или вуйната на Пенчо ще му е квестор и кво праим ?
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Относно обема на нас ни казаха изрично да не пишем повече от два листа :roll: Даже квесторката отиде да се обади и да пита. А за Албена и аз съм го объркала, ама 'айде, здраве да е, но все пак продължавам да твърдя, че не беше коректно зададен въпросът :roll:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

ELLE написа:
sweety.girl написа:
G__ написа:Матурата днес беше безсмислено ранно ставане в неделя :evil: Но ние сме си виновни за пложението си. И ако някой си вярва, че матурата ще изравни стандартите в образованието е леко зле. Представете си как се провежда матура в дълбоката провинция и в София. Блаженни са вярващите. :lol:
http://prikachi.com/files/186559k.jpg
http://prikachi.com/files/186561P.jpg
И каква е разликата според теб м/у провинцията и Сф?Аз съм от Сливен,учих в езикова гимназия и мога да те уверя,че правилата се спазваха по-стриктно отколкото дори е необходимо,а повечето от хората,с които говорих нямат повече от 2 грешки!!!Та какво имаш предвид?!Нещо не схващам!
Няма предвид градове като Сливен и т.н. Има разлика между дълбоката провинция и твоя град ;) При теб се е спазвали правилата, но в едно село около гр.Любимец, дали?
аз си мисля,че хората на село са даже по-изпълнителни,не ми харесва да се говори така.Сливен си е Ок-все пак е сред едни от "наи-големите"(ако може да се говори за такива в БГ)градове,но просто ми писна софиянци да се мислят за нещо повече от др-половината софиянци все пак са от провинцията,ако не и от село,ама...
Аватар
Clandestine
Драскач
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Clandestine »

То около мен се счупиха да преписват, а съм в "елитна" гимназия (така я водели... пхаха) в София. Липсата на контрол е повсеместна, остави наше село, ваше село... :P
Come, my raven, it could be a lark.
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

ок,ама все пак аиде да не злобеем-ами имат лели и чичовци-ами браво!ние нямаме ама пак ще изкараме :P
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

да ви питам за какво според вас биха анулирали,щото аз пак си създадох условия за притеснение?дали изобщо ще анулират?
Прикачени файлове
n562441261_900739_6414[1].jpg
n562441261_900739_6414[1].jpg (12.28 KiB) Преглеждано 425 пъти
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

абе и на мен ми казаха, че в съседните стаи са си преписали и подсказали...ама в наща стая си беше пълна тишина....направо...не можеше да се шукне дето викат някои...а и между другото, понякога това, че си от село може да ти изиграе кофти номер - ако тея от семейството ти са такива, дето ще кажат "Ето тука всички ни познават, и ако разберат, че съм дал на децата да преписват, ще станем за смях" така че, това, че хората се познават, може да се окаже по-добър вариант...е не винаги разбира се...ама и като не те познават пак все тая...то си зависи от квестора

а и да си се върна на въпроса за съпружеската вярност - и на мен така ми се "чини", че не беше коректно зададен...ама на кой му пука...освен на нас
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Тая снимка случайно да е в 128мо младост 2 :D? Много ми прилича изгледа...
medicate, medicate
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

моля?тя не беше за тук,ама моя си е грешката..
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

sweety.girl, няма да ти я анулират, освен ако не си рисувала върху бланките за отговорите или, не дай си Боже, си повредила безценния баркод :lol: Спокойно :wink: На мен ми казаха, че само защото не съм си написала името с печатни букви могат да ми създадат проблем, но при положение, че има ЕГН и Вх. номер, цялата истерия беше излишна. За сетен път се уверих, че това бюрокрацията е голямо нещо :lol:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Според мен матурата беше много лесна и се справих, сега като видях отговорите на теста от него май ще имам около 67 точки. Иначе по интерпретацията изписах 3 листа и половина, и съм доволна, че се падна точно "Шибил". Като цяло очаквах да се представя по-зле, но още не се знае, все пак критериите не са уточнени...
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
sweety.girl
Пишете, о, братя

Мнение от sweety.girl »

lovesecret написа:sweety.girl, няма да ти я анулират, освен ако не си рисувала върху бланките за отговорите или, не дай си Боже, си повредила безценния баркод :lol: Спокойно :wink: На мен ми казаха, че само защото не съм си написала името с печатни букви могат да ми създадат проблем, но при положение, че има ЕГН и Вх. номер, цялата истерия беше излишна. За сетен път се уверих, че това бюрокрацията е голямо нещо :lol:
aма аз където беше онова упражнение(38) за отношението м/у думите взех,4е преписах вс отговори в една колонка без да се замислям,че така обърквам смисъла и че попадат отрицателни и положителни зна4ения в една група.имам предвид

порок-добродетел ВМЕСТО порок-добродетел

светлина-тъмнина тъмнина-светлина

и се притеснявам да не го зачетат за знак :cry: знам,че е тъпо,но мн ме е страх,з-то си издържах изпита и ще кофти тук да се издъня :(
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Преди матурата много ме боля патката :oops:
Заключено

Обратно към “Матури”