Олимпиада по история 2008-2009-2010-2011

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Аватар
shtukata
В началото бе словото

Re: Олимпиада по история 2008

Мнение от shtukata »

eto q i shtukata :) beshe mnogo istorichesko, syjalqvam samo che bqhme specheni (lichno az dosta) i kysno se setihme da se zapoznaem, a tova che vidqh Plamen Mitev, koito edva li samo na men mi e idol, beshe nai-vdyhnovqvashtoto ot vsichko ( :king: zabelqzah che za razlika ot jenite (koito sa rqdkost) myjete istorici sa tupalki i izlychvat edin aristokratizym..ne znam vie kakvo mislite za komisiqta, moje i da e zaradi hormonalnoto mi nivo :)
Another heartache, another failed romance. On and on...
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

shtukata написа:eto q i shtukata :) beshe mnogo istorichesko, syjalqvam samo che bqhme specheni (lichno az dosta) i kysno se setihme da se zapoznaem, a tova che vidqh Plamen Mitev, koito edva li samo na men mi e idol, beshe nai-vdyhnovqvashtoto ot vsichko ( :king: zabelqzah che za razlika ot jenite (koito sa rqdkost) myjete istorici sa tupalki i izlychvat edin aristokratizym..ne znam vie kakvo mislite za komisiqta, moje i da e zaradi hormonalnoto mi nivo :)
Овладей хормоните и си инсталирай фонетиката :wink:
Facebook
Изображение
Аватар
shtukata
В началото бе словото

Мнение от shtukata »

..каза момчето с червената точка и ''струящия текст'' :cheers:
Another heartache, another failed romance. On and on...
svetlio.varna
Легендарен флуудър

:lol: :lol: :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от lordivan »

Как се вади документ за оценката?
svetlio.varna
Легендарен флуудър

За къв чип ти е пък на тебе? :lol: Ако ще прехвърляш оценката от изпит в СУ в друг университет просто няма смисъл, защото ще я приемат в най-добрия случай на второ или трето класиране.
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Светльо, човекът явно е изкарал над 5,50 на олимпиадата и иска да си я използва за историческия факултет :P
Документ за оценката се вади като отидеш до декана на факултета :) За повече подробности - виж регламента от олимпиадата - помня, че там съм чела миналата година процедурата :)
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя

Мнение от lordivan »

5.63, но даскалите ми нямат хабер как да я използвам. Затова питам.
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

lordivan написа:5.63, но даскалите ми нямат хабер как да я използвам. Затова питам.
Хахахаха, малко спам, ама какъв е този парадокс.Явно им е за пръв път, да имат ученик с отлична оценка на олимпиада. :)
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
svetlio.varna
Легендарен флуудър

IvanoffBG написа:
lordivan написа:5.63, но даскалите ми нямат хабер как да я използвам. Затова питам.
Хахахаха, малко спам, ама какъв е този парадокс.Явно им е за пръв път, да имат ученик с отлична оценка на олимпиада. :)
Ами тя олимпиадата се провежда от 3 години само. От Варна примерно всяка година се класира ученик от различно училище (декем имат инфо в три от 50 гимназии), не виждам никакъв парадокс в това, че учителите му не знаят.
Facebook
Изображение
IvanoffBG
От дъжд на вятър

Мнение от IvanoffBG »

И все пак, в качеството си на учители, е редно да бъдат запознати с реда и условията на нещата.След като изпълняваш държавна служба, изисква да си информиран и осведомен по въпроси свързани с работата ти.Нека не влизаме в полемики Светльо ;) , защото с бъдещ правист не ми се спори. :)
Официална страница на специалността Политология във Фейсбук. За повече информация отделете една-две минути там, защото това може да не е поредната глупост!
Аватар
lordivan
Пишете, о, братя

Мнение от lordivan »

Лауреатката от миналата година е от моето училище, но учителите пак не знаят, или просто не знаят за не-лауреатите как е. :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

IvanoffBG написа:И все пак, в качеството си на учители, е редно да бъдат запознати с реда и условията на нещата.След като изпълняваш държавна служба, изисква да си информиран и осведомен по въпроси свързани с работата ти.Нека не влизаме в полемики Светльо ;) , защото с бъдещ правист не ми се спори. :)
Учителите не са длъжни да знаят какви изисквания има всеки университет, дали СУ или ПУ илу ВТУ признава оценките от олимпиадите на лауреатите или на не-лауреатите, нито пък дали даден университет взема като балообразуваща по-високата оценка от ДЗИ или тази от редовния час. Причините за това са:
1. Това е информация, която е различна за всеки университет и се променя всяка година.
2. То е ваша работа да проучите предварително всичките тези неща, защото обикновено учителите ги разбират в хода на вашето кандидатстване от самите вас. Аз примерно досега не чух някой да е споменал, че учителят му е наясно, че оценката от ДЗИ има примат пред оценката от редовен час.
Но нека не визаме в полемика :wink: :lol:
Facebook
Изображение
heartseasee
В началото бе словото

Мнение от heartseasee »

И аз бях във Видин.Хубаво изживяване беше.На теста имах 5л75,но на устния... там вече не искам да казвам колко имам. :D
Аватар
lubo_kostov
В началото бе словото
Специалност: Kandidat-Student

Re: Олимпиада по история 2008-2009-2010

Мнение от lubo_kostov »

... и аз бях на Видин.Добре беше.Доволен съм от себе си,защото успях да стигна до устния :)
Сънят е моята ''сбъдната утопия''.
Публикувай отговор

Обратно към “Олимпиади”