ФЖМК - легендата продължава

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Публикувай отговор
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Ами честно казано, не съм се записал...Искаше ми се да си продължа военната, възможно ли е ?
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

военната свърши
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Нито един от двата избираеми факултатива не се продължава през втория семестър...И аз си исках новинарството...ама..
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

е да новинарството беше гот.. петък на обед преди медийното я отидем я не ... пък изпита ква забава беше... от цялата зала се чуваха различни отговори от всеки и въобще беше супер...
Аватар
bvz
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от bvz »

Sleeper, продължението на военната журналистика се казва "Медии и национална сигурност". По принцип е за втори курс, но всеки, който много иска, може да идва. И този факултатив е в петък от 19:00ч., в зала 77.
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

но всеки, който много иска, може да идва.
А като не сме се записали на този факултатив в определените срокове, проблем ли ще е да идваме и трябва ли някъде все пак да се запишем, че ходим на него?
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Не е задължително записване. Ако впоследствие ти стане интересно и искаш да те изпитат за оценка върху предмета, то можеш да се договориш с преподавателя да те впише в изпитните списъци. Т.е. да знае, дали искаш оценка или идваш просто за да понаучиш нещо от лекциите :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Bloody_Rose
В началото бе словото

Мнение от Bloody_Rose »

А трябва ли някак да се отпиша от вече записания факултатив, ако реша, че няма да ходя редовно на него и искам оценка от другия, а не от него?
Аватар
Vitoria
В началото бе словото

Мнение от Vitoria »

:flower: Здр на всички!Чудя се дали да отида на курс по журналистика!?Вие ходили ли сте?Помогна ли?Готино ли беше? :book: :albino:
"So you go and make it happen
Do your best just keep on laughing
I'm telling you, there's always a brand new day..."
Аватар
Nuc
От дъжд на вятър

Мнение от Nuc »

недей да ходиш поне по мое мнение... с нищо няма да ти помогне.. аз лично не съм ходил но доста от колегите ми ходиха и не са останали много очаровани но все пак те трябва да си кажат мнението за курсовете :)
Аватар
vassito_val
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vassito_val »

И аз не съм ходила на курса, ама влязох :D От колегите, които са били, разбрах, че на този курс не можеш да получиш някакви кой знае какви знания (които не би имала, ако гледаш редовно новини и следиш пресата), но пък ще се запознаеш с преподаватели, ще усетиш атмосферата и курсът по този начин ще ти помогне, ако не си съвсем убедена какво искаш, да решиш окончателно дали ФЖМК е за теб.
Успех в кандидатстването, Vitoria! :wink: И не се панирай - всичко е по-страшно, отколкото е в действителност.
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Не ходете на курсове - каквото сабя покаже!!
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
newone
В началото бе словото

Мнение от newone »

Малко извън темата...

Честита Баба Марта!!!
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Честита, честити. Да сте живи и здрави всички! :D
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Vitoria
В началото бе словото

Мнение от Vitoria »

:geek: Честита Баба Марта дечица :toothy4: :wav: !Много мерси за пожеланията и обясненията-всички тук сте много милички :thumbleft: ама вече ви е лесно като сте си в Софийския-колкото и да ви мъчат сега/ако ви мъчат де/не може да се сравни с преживяванията от изпитите! :angel9: ще я видим тая работа!а вие иначе как сте? :occasion5:
"So you go and make it happen
Do your best just keep on laughing
I'm telling you, there's always a brand new day..."
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”