Размисли и Страсти 3: Класацията
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Размисли и Страсти 3: Класацията
Inc.
А аз не бързам, ама май съм с 2 гласа дотук. И половината форумци в класацията не пишат от бая време, струва ми се. Кристо, вземи да поразчистиш, наистина. Предлагам обаче да отпаднат форумците, които не са влизали от месец или два, да речем, а не онези, за които не е гласувано оттогава. А може и да кръстосаме критериите, ама тогава наистина класацията ще трябва да се рестартира.
А аз не бързам, ама май съм с 2 гласа дотук. И половината форумци в класацията не пишат от бая време, струва ми се. Кристо, вземи да поразчистиш, наистина. Предлагам обаче да отпаднат форумците, които не са влизали от месец или два, да речем, а не онези, за които не е гласувано оттогава. А може и да кръстосаме критериите, ама тогава наистина класацията ще трябва да се рестартира.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Утре ще направя списък на "оставащите" в класацията, и ако не е задоволяваща, направо ще предложа да я рестартираме, да махнем имунизираните и да почнем от кота 0
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Ако правилно помня правилата би трябвало да отпаднат както неактивните форумци от N месеца, така и тези, чиито гласове са остарели с толкова.
Горката Класация умрЕ. Просто си иска по-честичко чистката. Уви.
Не съм убедена доколко рестрт-а ще оправи положението, но смятам че си струва да се пробва. Но и с частични промени в правилата относно сроковете за гласуване и минималния брой гласове за издаване на тема. Да се реши окончателно и да се каже: точно, ясно и изчерпателно по колко. Ако не потръгне... здраве да е. Тея импровизации "веднъж седмично - на три седмици" ни уреждат, но те не водят до градивно развитие на темата.
Горката Класация умрЕ. Просто си иска по-честичко чистката. Уви.
Не съм убедена доколко рестрт-а ще оправи положението, но смятам че си струва да се пробва. Но и с частични промени в правилата относно сроковете за гласуване и минималния брой гласове за издаване на тема. Да се реши окончателно и да се каже: точно, ясно и изчерпателно по колко. Ако не потръгне... здраве да е. Тея импровизации "веднъж седмично - на три седмици" ни уреждат, но те не водят до градивно развитие на темата.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Какво става последно с класацията?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ам а де?
Аз ви предлагам - от утре почваме с нулеви точки, всеки да има по 3 имена на седмица да гласува.
И квото стане!
Аз ви предлагам - от утре почваме с нулеви точки, всеки да има по 3 имена на седмица да гласува.
И квото стане!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Бе те хората за по един не гласуват, какво остава за трима...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Еми който за колкото иска, най-много за 3-ма 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
А имаме ли право на кумулативен вот, аз искам да дам и трите си гласа за един и същ човек?
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не, номерът е да се разпределят гласовете НА малко хора, като гласове ЗА много хора. Ти все пак ще си можеш да гласуваш и само за 1, но далече по-яко е да измислиш цели трима, които искаш да разпитват, дори и някои да искаш повече от другите...svetlio.varna написа:А имаме ли право на кумулативен вот, аз искам да дам и трите си гласа за един и същ човек?![]()
пс: подсказаха ми и друга идея за играта - понеже ентусиазма за гласуване малко е секнал, да измислим друг метод за избор на гостуващ участник (не е тафтология, ели) - примерно АЗ избирам 3 души или колкото там искате (на прима виста казвам Търговеца, Дъгърл, Светльо) - и те се разбират помежду си кой да е госта - демек пишат си писма, скайп или квото им хрумне и след преговори избират някой от форума за гост, ест да не е някой от тях...
Победителят пък избира трима Избиратели за следващата седмица, които съответно имат 1 седмица да се споразумеят, кой да е новия гост.
Така ще разделим участниците в играта не както преди на "Избиращи" и "Избирани", а на 3 групи - Избиращ комисията, Членове на Комисията и Гост-участник... А и да не забравяме и задаващите въпросите...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Кристо, защо усложняваш толкова, бе, мааму стара? От хората се иска да напишат ЕДНО ИМЕ, те и за толкова нямат интерес. Как пък някой ще решава коя е комисията, пък те ще се разбират, пък... Ами ако няма интерес към тоя човек?
Аз предлагам да запазим системата на гласуване и просто да занулим класацията.
В края на ноември
В края на ноември
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал написа:Кристо, защо усложняваш толкова, бе, мааму стара? От хората се иска да напишат ЕДНО ИМЕ, те и за толкова нямат интерес. Как пък някой ще решава коя е комисията, пък те ще се разбират, пък... Ами ако няма интерес към тоя човек?
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
+ 1. Потвърждав.
Достатъчно трудно е човек сам да угоди на себе си, камо ли 3-ма души да угаждат на всеобщите щения по темата... (понеже ако бяха техните собствени, би било некоректно най-малко). Това само създава изкуствена среда за интриги, с които никой не иска да се занимава. Освен теб, евентуално.
На класацията просто и трябва малко почивка и чистка. Всички поостаряхме.
Достатъчно трудно е човек сам да угоди на себе си, камо ли 3-ма души да угаждат на всеобщите щения по темата... (понеже ако бяха техните собствени, би било некоректно най-малко). Това само създава изкуствена среда за интриги, с които никой не иска да се занимава. Освен теб, евентуално.
На класацията просто и трябва малко почивка и чистка. Всички поостаряхме.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
Що просто победителя не избира следващия?
Така нема как да закъсате за гласове
Така нема как да закъсате за гласове
The more you want, the easier you are to exploit