География - всички курсове
Re: География - всички курсове
А някой може ли да ми каже поправката по ГСС 2008г септември месец на коя дата беше?
Или поне къде мога да видя?
`Слънцето ми грее от очите
Тази вечер то няма да залезе`
Тази вечер то няма да залезе`
Оффффф на 1 или на 2 бешеCarling написа:А някой може ли да ми каже поправката по ГСС 2008г септември месец на коя дата беше?Или поне къде мога да видя?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Bootylicious
- В началото бе словото
- Специалност: География
- Курс: втори
За пореден път се обеждавам какви ъпсурди има в тоя факултет. Става въпрос за избираемите дисциплини за V и VI семестър География. Наблъскали са само тъпотии, като не мислят че може това тебе да не те интересува. Например от дисциплините за V семестър,които са 6 на брой трябва да избираш 4, т.е. избираш по метода на изключването, а за VI семестър от 14 дисциплини можеш да избираш само две. Наистина хората ти дават право на избор няма що.
Кажете,Вие доволни ли сте от избираемите дисциплини, и те дават ли Ви възможност да учите това което Ви интересува наистина?
Кажете,Вие доволни ли сте от избираемите дисциплини, и те дават ли Ви възможност да учите това което Ви интересува наистина?
Where there is a will there is a way!
Честно казано по тези избираеми се минава леко с малки изключениялСподели между какво се колебаеш да помогна и разясня в какво се състоят.
- Bootylicious
- В началото бе словото
Ами просто избрах 4 от тези 6 които изключваха Кватернерна палеогеография и Тематична картография. Не че въобще ме интересува Геогерафията на религиозните общности. Мисълта ми е че не е направено така че да ти се дава възможност да избираш неща които те интересуват, а си принуден да записваш дисциплини, които няма да са ти интересни.
Знаещ ли дали по Климатология на Българиа преподава ас. Нина Николова и по Хидрология на Българиа доц. Нели Христова?
Знаещ ли дали по Климатология на Българиа преподава ас. Нина Николова и по Хидрология на Българиа доц. Нели Христова?
География на религиозните общстностя я води Трайков ,който е страхотен, писмен изпит 2 въпроса, материала се чете лесно и е интересно.Климатологията ми я е водил Топлийски, който е голям шемет, дава реферат и ни питаше кой колко иска.Хидрология не съм избирала,кой е четвъртия предмет който писа?
- Bootylicious
- В началото бе словото
Общо всички са : География на туризма, География на религиозните общности, География на подземните води, Климатология и Хидрология на България, Въведение в аерокосмическите изследвания
Поне при нас по туризъм бише тест и почти всички имахме високи оценки , що се отнаса до подземи води и аерокосмически изследвания нямам представа.
Някой може ли да каже как стои въпросът със спорта в специалност География ?
Може ли още от първия семестър да запишем някакъв спорт ?
Благодаря предварително.
Може ли още от първия семестър да запишем някакъв спорт ?
Благодаря предварително.
- KRSOne
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Спорт може да запишеш, да. Няма значение коя специалност си.
здравейте, някой може ли да ми каже дали след първи курс география мога да се прехвърля в ррп или туризъм? и каква е схемата
Знам,че може да се прехвърлиш в Туризъм,а за РРП не знам.samanta_ написа:здравейте, някой може ли да ми каже дали след първи курс география мога да се прехвърля в ррп или туризъм? и каква е схемата
Не трябва да имаш невзети изпити и успеха трябва да е над 5 май.
Молба до декана и ....май това е.
От нашия курс се прехвърлиха поне 5-6 човека
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Еми аз съм доволен...в началото бях скептично настроен,но след това мнението ми се промени.SeLby написа:Митак, как е в Географията ?
Разбира се има и преподаватели,които ще ви скосят нервичките,но има и такива при,които посещението не лекции е удоволствие.
За асистентите също е така,но за повече инфо или ЛС или Скайп,че знам ли някой от тях може да четат
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов