Връзки от разстояние

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Re: Връзки от разстояние

Мнение от вечен студент »

The_Viper написа:Пхаха че кво общо има обичта към децата ти с любовта към мъж, ало?! нещо не сте добре. :JC_shakehead:

Ако спиш с двама нали знаете кво означава тва? Означава че лъжеш и двамата и всъщност лъжеш и себе си, защото не обичаш нито един от тях!
Вайпър (a.k.a. Мастър ъф син), ти хем ми пожелаваше (преди една година) да умра от ужасна смърт, хем (пак от една година) все сме на едно мнение с теб! :)
O|OeHukc написа:тва е баси мъката хора
не е човешко да тъпчеш в една и съща дупка дълго време
то е неестествено
както не можеш да ядеш само мусака всеки ден, без да ти се при повръща на втората седмица

всичко омръзва
ако в началото е било яко-супер-мега-гига-хипер якото
то с времето си става навик
който имате страх да нарушите, въпреки че не е както е било едно време

@Фениксе, май се правиш на човека с "опит". Аз съм на 30 (без една) години, а ти си на 20. Познаваш ме лично... Не знам с колко жени съм бил, но са много. И к'во от това? Само загуба на време и пари... много пари! Прав си за едно - всичко омръзва. Ще дойде време (след 6-7 години) и полигамията също ще ти омръзне. Цял живот съм искал да бъда само с една жена, ама съм бил с много, само защото не ми е излязъл късметът досега... :wink: Дано имаш повече късмет от мен! :lol:

П.П. Пиян съм като мотика и затова ме е ударило на откровеня... ама, събота вечер е... т.е. - неделя сутрин... :mrgreen:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

O|OeHukc написа: всичко омръзва
ако в началото е било яко-супер-мега-гига-хипер якото
то с времето си става навик
който имате страх да нарушите, въпреки че не е както е било едно време
Грешиш.
Или не. За себе си си прав. За мен и моя опит - не си.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
albena.karaivanova
В началото бе словото
Специалност: Библиотечно - информационни науки
Курс: първи

Мнение от albena.karaivanova »

"Очи,които не се виждат се забравят" :?
Мислите ли,че ще ходите на училище/в университет,може би ще работите нещо,ще имате компания с приятели,с които да се размотавате и няма да ви се иска гаджето ви да е с вас поне част от това време ...В началото е възможно да се поддържа връзка,но с времето ще ви се иска и тя/той да е с вас на тези места или част от тях,а когато това не става и в един момент ....чувствата ще се променят :?
Не казвам,че е невъзможно,но не бих се захванала....
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Много е относително. Всеки човек е различен. Има хора, които ако не си видят половинката поне 2 пъти седмично за стабилно време, не могат да дишат и не са спокойни. Аз ако го виждам толкова често, ще ми е втръснало от него на третата седмица, а на шестата ще съм опандизена за убийството му.

Единият колега в офиса учи в Хага, докато приятелката му е в България. Питала съм го как си поддържат връзката, той казва, че му е идеално, защото така знае - докато е в Холандия, си гледа образованието, знае, че трябва да учи, не се залисва със странични неща. Когато се прибира в България, може да си позволи да й отдели цялото възможно време. И го устройва перфектно.

Просто някои хора нямаме задушаващата нужда да сме около обекта на чувствата си колкото е възможно повече. Нас връзките от разстояние не ни бъгват чак толкова много.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

уф
кой пише в тази тема спрямо опита си, да вдигне ръка?
естествено, че всички, баси...
никой не е тръгнал да си мери с другите
опита
бройката
и тн

пиша ви откровено, боли ме .... кво си мислите
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ама като ви гледам какви сте идеалисти-теоретици, направо ме напушва смях. Нищо, животът си знае работата.

Така де, и аз на младини бях същият, че и още по-заблуден.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Знам за доста успешни случаи на "връзки от разстояние", така че не мога да кажа, че не са успешни. Всичко си зависи от участниците във връзката естествено.
Малко е трудно да се дефинира връзка от разстояние, защото поняога не се виждат с месеци или само по големите празници, а друг път 4 пъти месечно.
Аз съм с моя приятел от 5 години, 2 от които прекара в Студентски град, а аз в Габрово, а сега и ще уча в СУ. Птез тези 2 години нещата не са вървяли гладко, както и през първите 3, но все пак връзката ни се запази, а можеше да се разпадне още в първите месеци :-)
Ние просто избрахме да сме заедно
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Тия връзки от разстояние са мнооооооого трудно и почти непостижимо нещо. Познавам само една двойка, която издържа така - момчето тука, момичето в Шотландия, но пък те са щастливци - тя се връща всяка Коледа за месец, всеки Великден за още 2-3 седмици, после лятото от края на май до средата на септември... А и той й идва веднъж-дваж на гости... Но от друга страна, при другите ми приятели тези опити да поддържаш гадженството си с човек, живущ на стотици километри от тях (да не кажа през Океана), не завършват добре. Караници, ревност, обвинения, съмнения... така е, хората си го казват, далеч от очите, далеч от сърцето :roll: Аз също съм опитвал да поддържам поне минимална искра преди години, еми не става. Наистина съветът ми е да не се забърквате в това, колкото и да е неприятно!
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Темата ми привлече вниманието, защото по много неща личи, че ме очаква точно такова нещо. С приятелката ми сме заедно повече от година вече и се обичаме страшно много. Тя ще учи във Франция, докато аз оставам тук и известно време, досещате се, избягвахме тази тема, но с времето чувствата ни станаха по-силни и връзката ни укрепна. Сега сме в етап, в който това не ни плаши толкова, колкото преди. Говорили сме откровено, че ще направим всичко възможно да продължим, независимо от разстоянието. Аз съм на мнението, че една връзка може да бъде истински сполучлива и С такива трусове и трудности. Може да звучи смешно от моята уста, на един неопитен млад човек, но от моя гледна точка нещата са ясни - аз отдавна си сложих главата на дръвника и тя можеше да ми разбие сърцето по подобен начин и тук... Така че да става каквото ще - ако се изгубим там няма да боли по-малко, ако ни е било писано да се изгубим тук. Надявам се да не се случи да говоря така, както някои преди мен ("с всичко се свиква..."), защото сегашната ми връзка ме е научила на друго.
Поздрави!
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Емииии, какво да ти кажа...
Всъщност не е като да няма какво.
Държите ли на личното си пространство или не можете ден да изкарате без да сте заедно?
Отговорът на този въпрос ще ти отговори и на доста други.
Хората, които са свикнали на лично пространство, които обичат да са сами, независими и е по-вероятно другият човек да започне да ги задушава, отколкото да им липсва болезнено, по-лесно понасят връзките от разстояние.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Angel_N
Форумно зомби
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Доста е неприятно, когато сме разделени през лятото - както сега, например (седмица сега, 2 преди това).
Не ми е трудно да се досетя, че на нас ще ни е особено трудно, предвид факта, че ни е трудно когато сме разделени, макар и за малко... Но какъв избор имаме? Само напред и това е...
Така че ако трябва да отговоря с точност на твоя въпрос - можем ден без да сме заедно, но с всеки следващ става все по-тежко.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Пич, чудесно е да имаш такъв ентусиазъм, но от скромния си опит по темата знам, че връзката от разстояние, дори и да просъществува, е мъчение. Дано при тен да е различно ;)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Абсолютно невъзможна е такава връзка за мен.
Toto-I will remember
Аватар
Verka
Драскач

Мнение от Verka »

Може би ако не е точно връзка.Когато хората са изградили нещо и знаят, че мислят един за друг, но не са се определили като двойка.Тогава самото желание да видиш даден човек отново те кара да "не виждаш" никой друг...
Обаче рано или късно пак се забравяте де...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Трудно е, но не е невъзможно, зависи от много неща, от характерите на двамата и от компромисите които са склонни да правят. Аз имам връзка от разстояние вече почти 5 години, не е лесно, но не това би ме накарало да се откажа от някого.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”