Конкурс за модератори на форумa на СУ

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
flamy
В началото бе словото
Обратна връзка:

фотогалерия

Мнение от flamy »

Здравейте!! Искам да кандидатствам за екипа за фотогалерията.

казвам се Пламена и съм студент в СУ / магистратура "Културен туризъм"/

да си призная от линукс не разбирам...но работя с Фотошоп, Корел Дроу и подобни :).....
Имам постоянен достъп до интернет /т.е. домашен компютър/ :)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Xenon написа:
Циндил-Пиндил написа:Студенти, които не учат в СУ, не участват в конкурса :idea:
Що ги дискриминирате така бе?
Може пък аз да съм тъп и да не мога да чета:
КОНКУРС ЗА:

1. Модератори за подфорумите на факултетите:

Изисквания:
- да сте студент, докторант или преподавател в СУ и в съответният факултет, чийто раздел искате да модерирате
Явно все пак мога.
Та с какво ще е полезен на студентите от даден факултет (да кажем моя - ГГФ) модератор на съответния раздел, който дори не учи в СУ и си няма грам идея от учебния процес в ГГФ?
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Ето ме и мен : кандидатирам се за модерато на подфорум за Исторически факултет, завършила съм го,специалност Археология, а в момента съм магистратура Културен туризъм, може да се пробвам и за администратор на форум на английски език.
Казвам се Силвия Иванова Певецова, І курс магистратура, имам постоянен достъп до интернет, разбирам програмите от офис пакета,но не познавам линукс. Владея отлично английски език и говоримо гръцки и испански език .Имам опит во комуникациите с чуждестранни студенти .
Предценет за ккаво мога да ви бъда полезна :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Xenon написа:
Циндил-Пиндил написа:Студенти, които не учат в СУ, не участват в конкурса :idea:
Що ги дискриминирате така бе?
НЕ знаех,че СУ е затворено общество :lol: :lol: :lol:
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе Циндил е прав, пише го в изискванията.. отделен въпрос е че може би има хора които не са от СУ и пак са по-добри за модератори от някои (може би и повечето) студенти в СУ. защото силно ме съмнява работата на модератора на някой подфорум да се състои само в изказването на компетентно мнение по всяка тема - модераторът е там най-вече за да следи за спазването на правилата на форума. а за това не е нужно да си от СУ, поне според мен.. ама не аз определям правилата и изискванията за персонала :)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

е да ама ако не си от СУ няма как да знаеш и да си в течение с реалната ситуация във факултета. Можеш да си само външен слушател кой какво защо,докато ако си студент или някакъв си там от самия факултет, знаеш как стоят нещата,в течение си със това,което се случва,имаш актуален поглед и мнение,както предполагам че и ред други неща,които точно в момента не ми идват на ум защото ааадски ми се спи. ( сега ми хрумна - като например че въпросният модератор може да върши и много друга работа,която изисква все пак и информация за разни административни въпроси и тн - ако си външен човек следенето за тези неща става още по-трудно,даже невъзможно на моменти.Всъщност не знам какви са намеренията за бъдещите нови раздели и какво точно ще представляват,но имам някакви идеи и предполагам че ще са подобни. След няколко дни ще разберем все пак :")

Но не отричам че реално може да има и по-кадърни за модератори и да не са студенти в СУ - това си е факт.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

"Бреййй" - казано на чист български

Мнение от Himera »

Нова тема за размисъл - Какво по-точно трябва да върши един модератор? Да гледа за редностите и нередностите по форума или да информира за новостите? А може би и двете? :lol: Пише ли изобщо, какви са задълженията на бъдещите модератори? А има ли точка по неспазване на задълженията? Ще има ли дисквалифицирани, след като нещата са толкова сериозни :lol: ??? И като има конкурс за модератори, знае ли се хората, за какво по-точно кандидатстват??? Какви ще бъдат новите раздели? Защо ми се струва, че има някои неизяснени, а в същото време важни неща??? Пък може и аз нищо да не разбирам... Може да пропускам нещо, не следя всеки написан ред, защото честно казано нямам време за губене...
И още нещо, може да си от СУ, но пак да не си информиран... :!: За това са и форумите, информираните, които не винаги са модератори, да запознават с новостите...
Но какво ми разбира младата главица? Хиляди ветри я вели... :lol: :lol:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Циндил-Пиндил написа:Та с какво ще е полезен на студентите от даден факултет (да кажем моя - ГГФ) модератор на съответния раздел, който дори не учи в СУ и си няма грам идея от учебния процес в ГГФ?
С модериране, Циндиле.

ПП: Именно от такива съображения съм посочил подфорумите, в които бих се включил.
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

За разделите, които не касаят непосредствено обучението в СУ не би трябвало да е задължително да са в СУ.
Ще има ли ИТ-раздел?
Ibiza DJ
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

ъм, не отговарям на изискванията поне по две точки... пък и като че ли желание ми липсва...

иначе упех на всички ентусиасти! :P

аа дали ще ни зарадва новогодишно форумът с нов ъпдейт? :roll:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:wink: Мноо кандидати за началници се навъдиха... или поне за биячи... 8)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Много вожд, малко индианец :P
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

inaccessibility написа:
аа дали ще ни зарадва новогодишно форумът с нов ъпдейт? :roll:
Предколедно дори, би трябвало да е този уикенд :wink:
Аватар
localghost
В началото бе словото

Мнение от localghost »

.
Последно промяна от localghost на 14 Сеп 2008, 21:30, променено общо 1 път.
Аватар
streetdog
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Италианска филология
Курс: втори

Re: Конкурс за модератори на форумa на СУ

Мнение от streetdog »

Ей тва най-малко съм го разбирал - форуми с по двама-трима човека слагат 1000000 защити да не би случайно някой бот "да им наспами"
В случая този форум е много по-голям, но подобни параноични мерки са също толкова оправдани.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”