Размисли и страсти с Търговеца на Кристал

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Kristo написа:...
1. Кой е последния филм с Винсънт Д'Онофрио, който гледа?
Последният сезон на "LOCI" ("Закон и ред - умисъл за престъпление"). Предпочитам го добър, така да се каже - иначе все "лоши" играе. Харесвам и Full Metal Jacket, разбира се.
2. Кой ти е любимия англииски тим?
Съндърланд (то е като да ме питаш Левски или ЦСКА и да ти кажа "Берое", ама и в двата случая е вярно. Иначе по принцип предпочитам калчото и Бундеслигата).
3. Дай своя снимка, която още не си давала у форума?
http://www.pickle.com/dixieland/104/681357 - тъмна е, ама толкоз ми се отпуска от сърцето в момента
4. Какво мислиш за младото поколение - набор 88
Имам много познати от него. Свестни, но често - твърде разтропани и, някои от тях, неграмотни. Изобщо, след Чернобил работата върви на зле.
5. А за групата 88?
Не съм ги чувала, сори.
6. А за малките пантери?
Това група ли е?
7. А за Орлин Горанов?
Успешен ПР продукт с 2-3 естрадни песни, който се бута в операта. Там, впрочем, пее прилично, но не е свръх - има 1-2 сносни партии, които върти постоянно. Трудно се работи с него (имала съм щастието).
8. И последно - за Г.Лозанов?
Институция.
9. Коя от костенурките-нинджа е замислена като гей-персонажа в комикса?
Рафаело. Понеже го харесвам най-много - значи, вероятно, трябва да е гей.
10. Преследваш ли дракона?
Категорично не.
11. Защо не?
Хъх, много си сигурен в отрицателния отговор на горния въпрос, не смяташ ли? Както и да е, позна. А не го "преследвам", защото си правя живота интересен по други начини, които също ми действат като дрога, без да си прецаквам здравето с боклуци. :D
12. Бачка ли ти зарядното на телефона?
Според настроението му.
13. Мразиш ли числото 13?
Мне. Не ме бърка.
14. Как е правилно - Ирак или Иран?
Швеция или Швейцария?
15. А Ботив или Ботяв?
Ако говорим в пловдивска перспектива, вероятно Ботьеф.
16. Пусни любимата ти емотиконка!
:D :D :D (има и други, ама нещо тука асортиментът е беден)
17. А сега кажи виц (може копи-пейст)
"Геврече, геврече", викали децата, без да подозират, че това е житената питка, смъртно ранена... Тежък ден беше, избива ме на тъпизми.
18. Кой е Чък Норис?
Ъ, Уокър, тексаския рейнджър. Каратист, артист... баща ми го харесва.
19. А Ленърд и Шелдън?
Хвана ме натясно. Не знам.
20. Том или Джери?
Джери. Макар че понякога ми е жал за Том.
21. Супермен или Батман?
Батман. Ама и Супермен си го бива. Само не Спайдърмен.
22. Румънеца или Енчев?
Дони или Момчил? (моят отговор е Момчил)
23. Екстрасенс или Екстра Нина?
Екстра Върджин (зехтин, де...)
24. Разбираш ли се с вашите?
Абсолютно.
25. Последен въпрос: "Кой от Левски искаш за гадже?"
Ще те разочаровам - нямаме допирни точки с българските футболисти - нито като интереси, нито като занимания... Виж, Щефан Клос ако не беше женен... и ако нямаше 4 деца... (не че с него по бихме имали общи интереси, но поне е готин - ако приемем, че все пак трябва да ти отговоря с конкретно име)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pisobella написа:...
хаха е че моите въпроси толкова ли са страшни? Или конкретно първият те "плашеше"? - сама си си отговорила, нямам какво да добавя.

Иначе да те помъча още малко
1. Някое място,което те омагьосва ? Било то с визия,с усещане.... с каквото и да е?
Белмекен.
2. А къде искаш да отидеш(по света)?
Танжер. И Барселона - отново, защото ще я гледам по друг начин.
3. А ако беше някакво фантазно място,какво щеше да е то?
Аз ли? Щях да съм разположена на доста високо, сезоните щяха да се менят много бързо, с предимство на зимата и пролетта, през зимата щеше да е адски студено, но много ясно, а през пролетта - пъстро, цветно... чак да те заболят очите. Абсолютно необитаемо за хората, много малко от тях щяха да знаят, че съществувам и само определени избраници щяха да са идвали. Знам ли... странен въпрос.
4. Окултното/Мистичното/Необяснимото влече ли те? Ако да - какво по-точно?
Влече ме - до някаква степен. Не вярвам в гадания, не се интересувам от тях, не искам да знам какво ми предстои (виж, за зодиите е друго - не че вярвам, просто много неща се оказаха абсолютна истина, някога ще разказвам). Интересно ми е онова отвъд, Силата.... вярвам, че има нещо out there. Иначе съм земен човек, който просто е aware, че не е сам.
5. Митичните животни ? Вярваш ли в тях? Кое ти допада?
Феникс. Но не вярвам.
6. Имала ли си желанието да имаш някакво конкретно животно,а не си могла?
Не. Да имаш животни е голяма отговорност, все си мисля, че хората ги държат против волята им. Имам котарак, но за него знам, че е по-добре у нас, защото е абсолютен господар на дома, всички се чудят как да му угодят... А бабата, която ми го даде преди години, каза, че ако не го вземем, щяла да го дави. Пък той беше просто една малка настръхнала топчица козинка. И така...
7. Ако беше невидима,какво би направила? :) Защо искаш да си невидима?
Глупаво е точно на тоя въпрос да не отговоря, обаче... май така ще се получи. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

15. А Ботив или Ботяв?
винаги съм бил отявлен противник на популярното схващане "Пловдив- най-хубавия квартал на Стара Загора"
(=

бтв и аз съм бил в Drums, ама т'фа беше преди 4 години.:)
Трудно се работи с него (имала съм щастието).
уау. а ще споделиш ли какво точно?:)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

radja написа: винаги съм бил отявлен противник на популярното схващане "Пловдив- най-хубавия квартал на Стара Загора"
(=
Бан нещичко да ти се привижда? Не е мираж :twisted:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

radja написа:
15. А Ботив или Ботяв?
винаги съм бил отявлен противник на популярното схващане "Пловдив- най-хубавия квартал на Стара Загора"
(=

бтв и аз съм бил в Drums, ама т'фа беше преди 4 години.:)
Трудно се работи с него (имала съм щастието).
уау. а ще споделиш ли какво точно?:)
Не ме разбра - просто стана дума за футбол в няколко въпроса и реших, че пита за отбора Ботев, който, поне най-известния такъв, е от Пловдив. А ако ми кажеш, че там не говорят меко... (не твърдя, че ние говорим твърдо :) Никак даже - оста Плд-СтЗ-Бс е непобедима, а хегемонията й се нарушава само от РусИ).

За Орлин Горанов - просто когато имаш 2 часа да го вкараш в роля, която той е пял 150 пъти и режисьорите са го оставяли да прави каквото си иска, а ти (или съответният режисьор) имаш точно определена концепция, която ТРЯБВА да се случи, поради чисто техническите изисквания (отваряне и затваряне на едни врати, които трябва да са на точно определено място и от това зависи всичко...), става сложно. Разбирам го. Обаче Камен Чанев, който е в пъти по-голям от него като величие, дойде и ни каза: "Аз това съм го пял на други места, при това скоро (тия "други места" се оказаха Арена ди Верона, но той го спести много скромно), мога да ви дам идеи как правихме това и това, ако ви е интересно и ако може да е от полза. Ако не - правете с мен каквото намерите за добре."

Впрочем, като стана дума за Камен, да ви поздравя, че само го споменавам периодически:
http://youtube.com/watch?v=SY75kPtwXow - пял е и по-добре, но смятам, че класата си личи (на този спектакъл бях асистент-режисьор, много ми е скъп, най-малкото защото заради един цвят за прожектор можеше сега да не ви пиша тук, но и заради много други неща)
и, специално за camel, понеже видях, че е фен:
http://youtube.com/watch?v=u-PxoIcTSno&feature=related - е, тук вече наистина си го бива!
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Crematory написа:
radja написа: винаги съм бил отявлен противник на популярното схващане "Пловдив- най-хубавия квартал на Стара Загора"
(=
Бан нещичко да ти се привижда? Не е мираж :twisted:
винаги съм предполагал, че у теб дреме един истински демократ и защитник на свободата на словото. сега вече знам, че той е непробудно заспал(=
(не твърдя, че ние говорим твърдо Никак даже - оста Плд-СтЗ-Бс е непобедима, а хегемонията й се нарушава само от РусИ).
На Пловдив трудно ще ме засегнеш, от Плевен съм(= Просто като каза това за звученето се сетих, че заралии и майни се обичате толкова, колкото хората от Младост и тези от Надежда(=
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

1. Коя част от тялото си, най-много харесваш?
2. Коя мъжка част най-много харесваш?
3. Анархистка или по-скоро монархистка?
4. Би ли отговаряла на въпроси по тема секс (да знам дали да пиша)?
5. Беден ли ти е речника?
6. Колко лс-та имаш в кутията?
7. Мразиш ли македонците?
8. По каква причина последно посети тоалетната?
9. А предпоследно?
10. С кой от вокалистите на БСБ (Бекстриит Боис) би правила секс.... първо?
11. Мразиш ли Парис Хилтън?
12. Леонардо Ди Каприо или Орландо Блуум е по-голям гей?
13. Коя твоя приятелка мяза на Сашка Васева?
14. Даваш ли пари за благотворителност?
15. Дразнят ли те странните ми въпроси?
16. Кое копче на клавиатурата никога не ползваш?
17. Ама сега го използва нали?
18. Какво значи съкращението ABBA?
19. Ами phpBB?
20. Koй герой от Междузвездни войни най те кефи?
21. А от СаутПарк (демек Южния парк, Софиа)?
22. Против евреите или против арабите си?
23. Къф ти е скайпа?
24. /уточнение/ - скайп-ника, в случай че си се изхитрила да не кажеш преди малко...?
25. Къф цвят ти е компа?
26. А огледалото?
27. Нинджи-сърфисти кефи ли те като филм?
28. А гледала ли си го?
29. Коя фолк-певачка те кефи повече - Стояна или Екстра Стояна?
30. Назови 5 причини да прати килъри да убият Линкин Парк?
31. Чий внук е вокалистта на Маруун 5 - Адам Ливайн?
32. Как се казва сестра ми?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Kristo написа:...
Боже, Кристо, ти... сериозно ли? :)

1. Коя част от тялото си, най-много харесваш?
Очите :)
2. Коя мъжка част най-много харесваш?
Ръце! Ама хубави ръце. Фетиш са ми :)
3. Анархистка или по-скоро монархистка?
Монархистка.
4. Би ли отговаряла на въпроси по тема секс (да знам дали да пиша)?
Зависи от въпросите, но, някакси усещам, че не бих.
5. Беден ли ти е речника?
Надявам се, не.
6. Колко лс-та имаш в кутията?
Последно беше пълна на 210%. Не знам колко са като брой.
7. Мразиш ли македонците?
Не. трябва ли?
8. По каква причина последно посети тоалетната?
Мих си зъбите (тоалетната и банята са в едно помещение)
9. А предпоследно?
Хъх... къпах се (макар че ме мързеше)
10. С кой от вокалистите на БСБ (Бекстриит Боис) би правила секс.... първо?
С нито един - тия бяха някакви много лигави.
11. Мразиш ли Парис Хилтън?
Не, съжалявам я. Тя е от типа хора, на които им е толкова гот, че просто не разбират колко им е кофти.
12. Леонардо Ди Каприо или Орландо Блуум е по-голям гей?
Че знам ли? Не съм ги пробвала (нямам и желание). Лео е по-феминин, във всеки случай.
13. Коя твоя приятелка мяза на Сашка Васева?
За щастие, никоя.
14. Даваш ли пари за благотворителност?
Откакто поставяхме "Опера за 3 гроша" - не.
15. Дразнят ли те странните ми въпроси?
Не. Но отчитам странността им.
16. Кое копче на клавиатурата никога не ползваш?
End.
17. Ама сега го използва нали?
Не.
18. Какво значи съкращението ABBA?
Това са инициалите от имената на четиримата: Агнета, Бени, Бйорн и, признавам си, за последната ползвах Гугъл - Ани-Фрид. Много ги обичам :) Ако ме питаш за нещо, различно от шведския квартет, си случил на грешния човек.
19. Ами phpBB?
Не знам.
20. Koй герой от Междузвездни войни най те кефи?
Е, Дарт Вейдър, ама заради Шекспир. Сложно е.
21. А от СаутПарк (демек Южния парк, Софиа)?
Това не го гледам, сори :)
22. Против евреите или против арабите си?
Абе, човек, нямам нищо против цигани, евреи, араби, обратни... хора като хора.
23. Къф ти е скайпа?
Eli_Bakalova
24. /уточнение/ - скайп-ника, в случай че си се изхитрила да не кажеш преди малко...?
Не съм.
25. Къф цвят ти е компа?
Хъх. Сив.
26. А огледалото?
*цапва се по главата*
27. Нинджи-сърфисти кефи ли те като филм?
Не го знам това.
28. А гледала ли си го?
-
29. Коя фолк-певачка те кефи повече - Стояна или Екстра Стояна?
Внимавай с името Стоян. И не случам чалгии.
30. Назови 5 причини да прати килъри да убият Линкин Парк?
За кво да си хабя връзките? По-добре да ги пазя а нещо по-значимо, което си струва да бъде убито. :lol:
31. Чий внук е вокалистта на Маруун 5 - Адам Ливайн?
Идея си нямам - на дядо си?
32. Как се казва сестра ми?
Димана?

Раджа, не съм искала да те обидя на Пловдив по никакъв начин. Май нещо не се разбрахме. Един от добрите ми приятели е от Плевен - още не съм го виждала тоя град!
В края на ноември
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

май дойде времето на зодиите :")

1. Каква зодия си?
2. Автор който ти харесва най-много ( и който се занимава с такива неща - зодии,звезди,ала бала~) ?
3. Кой календар/зодия те описва най-добре? ( пример ако не си ме разбрала:според китайския календар зодиите са зайци,плъхове,прасета.... има някакви индиански с елени,гарвани и прочие - къде си чела най-точното описание за твоята "зодия")
4. Звезди обичаш ли?
5. Космоса като цяло?
6. Съзвездията кефят ли те? Ако да - кое най-много? А познаваш ли ги?
7. Гледала ли си луната в телескоп? Изобщо някакви обекти в небето с телескоп/бинокъл?
8. Разкажи ми това,което пропуснах за зодиите,ама ти се иска да си го кажеш :) На мен ми е интересно :")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pisobella написа:май дойде времето на зодиите :")
1. Каква зодия си?
Везни.
2. Автор който ти харесва най-много ( и който се занимава с такива неща - зодии,звезди,ала бала~) ?
Ами... то аз съм чела само линда Гудман и Пламен Румпалов, но мадам Гудман ги е налепила много точно нещата.
3. Кой календар/зодия те описва най-добре? ( пример ако не си ме разбрала:според китайския календар зодиите са зайци,плъхове,прасета.... има някакви индиански с елени,гарвани и прочие - къде си чела най-точното описание за твоята "зодия")
Само и единствено Везни. Аз, впрочем, хич не вярвах в зодиите, докато не намерих книгата на Гудман в библиотеката у дома и се зачетох - ей така, за шоуто. Само дето на втората страница от характеристиката на моята зодия се бях замислила много сериозно. Тая жена говореше за мен - колебая се за почти всяко нещо в живота си до плач (или до истерия на тези около мене), мразя някой да крещи (но обожавам споровете и често, дори и да съм съгласна с някого, заемам противоположната позиция, ей така - за спор(т)а), склонна съм да водя двойно и тройно съществуване, мразя разговори за пари (особено такива от типа на кой ще черпи някъде, ужасно неловко се чувствам) и съм на мнение, че парите са, за да се харчат :), обожавам театъра, класическата музика и хубавите книги, също и красивите мебели, хубавата храна и шоколада... редувам периоди на изключителна активност със зверски мързел, чрез който си възстановявам енергията... А, да, и освен това, съм много бъбрива, както вече стана ясно, и, принципно, съм ужасно свястна, обаче като ми се разбалансират "блюдата" на везните, мога да стана и голямо мрънкало. Просто всичко, написано в книгата, се припокрива на повече от 100% с мен - та тогава повярвах. В последния въпрос ще кажа и какво още ме убеди в това, че има някаква истина в цялата история.
4. Звезди обичаш ли?
Дали ги обичам... по-скоро имам много красиви спомени, свързани с тях - поне 2 броя, така че да, може да се каже, че ги обичам.
5. Космоса като цяло?
Непонятен ми, необясним - което ме дразни до някаква степен. Но го обичам заради най-добрия си приятел (т.е. покрай него).
6. Съзвездията кефят ли те? Ако да - кое най-много? А познаваш ли ги?
Чак да ме кефят... най си харесвам моето - Везничките - много е "правилно" и... "елегантно" :) Иначе по въпроса дали ги познавам, се сещам за случай с Нед (въпросното момче) - бляхме, гледахме звездите и аз започнах да го питам "А тая коя е?", "А тая?" и той, горкият, отговаряше. По едно време запецна и се чуди - ама това тая ли е, оная ли е... Аз, съответно: "Абе, Нед, нали се сещаш, че която и да ми кажеш, че е, аз все ще ти повярвам..." Толкова ги познавам. 7. Гледала ли си луната в телескоп? Изобщо някакви обекти в небето с телескоп/бинокъл?
Ъъъх, Луната - не. Една нощ ходихме да гледаме Марс май - имаше някакво явление, което докара астрономите в СтЗ до душевен оргазъм - идея си нямам какво беше, ама беше интересно.
8. Разкажи ми това,което пропуснах за зодиите,ама ти се иска да си го кажеш :) На мен ми е интересно :")
Онова, което ме доубеди в истинността им (поне в известна степен), са отношенията ми с останалите зодии - с Близнаци мелим много - като се намерим с някой Близнак и започнем да си разтягаме локуми, всички останали ни изоставят, защото просто не могат да се впишат (или да ни надприказват). Всички мъже в живота ми са рогати - приятели - много Козирози, а онези, които са ме привличали (или поне 90% от тях) са били Овни. Не знам как се намираме с Овните, обаче обожанието е взаимно - най-обичаните ми мъже (във всякакъв смисъл) са представители на тази зодия. С Раци в реалния живот почти не можем да се дишаме - изключенията са много малко - просто си действаме изключително зле. Рибите и Водолеите са ми много интересни за приятели, разбираме се много добре, интересът е взаимен. Тенденциите с тия зодии се оказват много трайни, особено що се отнася до Овни и Раци.
В края на ноември
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

хаха аз съм Близнак-значи с теб можем да изкараме с часове в сладки приказки! ( нищо че имам и нещо рачешко - то е само когато не си харесам хороскопа за близнаците хаха )

1. Склонна ли си да повярваш на годишен хороскоп? Такъв,който ти казва какво ще се случи в идната година?
2. Вярваш ли в съдбата?
3. А в "хороскопа" на живота - т.е. какво те очаква? Нали според датата на раждането,час,луна,слънце и куп други лайна имаш един "предначертан" път според астрономията - та,вярваш ли ги тия неща?
4. Ако ти е писано че те чака някаква катастрофа(не задължително с кола-просто кофти момент),ще го повярваш ли и ще се примириш ли?
5. Когато разбереш зодията на някого вадиш ли си веднага изводи за самият човек?
6. Попадаш в следната ситуация: Запознаваш се с мъж Рак и мъж Овен. Овена не го понасяш,влюбваш се в Рака и ходите дълги щастливи години,като се разбирате много добре ( примерно ). Тогава това ще разбие ли на пух и прах всичките ти вярвания относно зодиите?
7. Колко време си изкарвала най-много на кафе с някоя приятелка/приятел в приказки? :)
8.А на пазар? колкото време си пазарувала най-много ( дрехи,боклуци,храна..квото и да е )
9.Обичаш ли да обикаляш по магазините?
10.Сама или с приятел?
11. А да харчиш пари? много пари?
12. Да си купуваш маркови дрехи или "обикновени" дрехи ? Защо?
13. Какво значение отдаваш на дрехите?
14. Покажи ми нещо красиво :")
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Раджа, не съм искала да те обидя на Пловдив по никакъв начин. Май нещо не се разбрахме. Един от добрите ми приятели е от Плевен - още не съм го виждала тоя град!
е!? крайно време е(=
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pisobella написа:хаха аз съм Близнак-значи с теб можем да изкараме с часове в сладки приказки! ( нищо че имам и нещо рачешко - то е само когато не си харесам хороскопа за близнаците хаха )
1. Склонна ли си да повярваш на годишен хороскоп? Такъв,който ти казва какво ще се случи в идната година?
Не. Не вярвам в хороскопи (понякога в "Стандарт" познават, но не така често, че да повярвам).
2. Вярваш ли в съдбата?
Вярвам, че нещата са "писани" - някъде, някога, от някого... И ако ми е писано да ме обесят, няма да се удавя. :)
3. А в "хороскопа" на живота - т.е. какво те очаква? Нали според датата на раждането,час,луна,слънце и куп други лайна имаш един "предначертан" път според астрономията - та,вярваш ли ги тия неща?
Мне. Дори не са ми били интересни.
4. Ако ти е писано че те чака някаква катастрофа(не задължително с кола-просто кофти момент),ще го повярваш ли и ще се примириш ли?
Няма как да разбера, че ми е писано. Ако знаех - вероятно бих се примирила, както се наложи да се примиря с няколко такива "катастрофи" (които се опитвах да променя, но те, така или иначе, се случиха).
5. Когато разбереш зодията на някого вадиш ли си веднага изводи за самият човек?
Не. Само за Раците имам някакви предубеждения, но винаги оставям вратички. Просто съм с едно на ум.
6. Попадаш в следната ситуация: Запознаваш се с мъж Рак и мъж Овен. Овена не го понасяш,влюбваш се в Рака и ходите дълги щастливи години,като се разбирате много добре ( примерно ). Тогава това ще разбие ли на пух и прах всичките ти вярвания относно зодиите?
Просто не го виждам този вариант, честно - никога, никога, никога досега не съм си "падала" по мъж-Рак, с едно изключение (онзи Велизар, за когото говорих по-рано), но то беше толкова детско и невинно, че едва ли се брои. Не си се представям обвързана с мъж-Рак (имам един добър приятел от тази зодия, признавам).
7. Колко време си изкарвала най-много на кафе с някоя приятелка/приятел в приказки? :)
Ммммммм, на кафе рядко се задържам - другите хора ме изнервят. Но след един купон, когато другите си тръгнаха (към 2-3 часа), с един Близнак останахме да бистрим световните проблеми до 9 сутринта, когато той си тръгна - не защото нямахме какво да си кажем още, просто трябваше да се прибере, за да разходи кучето. Иначе с Нед имаме подобни постижения, само че по улиците или на Аязмото.
8.А на пазар? колкото време си пазарувала най-много(дрехи,боклуци,храна..квото и да е )
Идея нямам, едва ли е било много дълго - даже абитуриентската си рокля я купих за 15 минути.
9.Обичаш ли да обикаляш по магазините?
Да, ако търся подарък за приятел - тогава мога да обикалям и мнооого и да ми е приятно. Ако си търся нещо за себе си - не.
10.Сама или с приятел?
Сама, ако избирам нещо за друг. С компания, ако търся нещо за себе си (просто защото делегирам избора на тях - обикновено не мога да реша сама :)).
11. А да харчиш пари? много пари?
Зависи. ОБичам да харча, но винаги гледам да не изляза на червено (1) не харча собствени пари и 2) ако съм на червено, се изнервям, а това много ми пречи). Много категорично - не съм стисната.
12. Да си купуваш маркови дрехи или "обикновени" дрехи ? Защо?
Ако маркови и хубави съвпадат като понятие - да, харесвам ги. Но не ми харесва идеята да давам пари за етикети и марки. Не съм сноб. Имам много хубави дрехи, които са ефектни, елегантни, ловят окото и не са били скъпи (големият "удар" това лято беше една безумна блуза, заради която хората се обръщаха да ме гледат и наистина много ме харесваха - а струваше 20 лв.)
13. Какво значение отдаваш на дрехите?
Когато съм в настроение - голямо (за собствените говоря). Ако не съм - не ми дреме особено. Не допускам да изглеждам мърляво или твърде небрежно, не следвам модата, имам си собствен "стил", като залагам първо на удобството и второ - на елегантността (която може да се изразява и в дънки, ако щеш). Лятото обичам да шокирам и съм много "ударна" - обичам роклички - от тия, шарените, малко над коляното - в никакъв случай - курвенски, фолк или нещо подобно; обожавам и официални рокли - имам няколко в гардероба си, просто защото все имам повод да ги облека.
14. Покажи ми нещо красиво :")
Чела ли си "Малкият принц"? :) Ще ти отговоря с картинка, защото знам, че това очакваш - но ще го направя след малко и в други мнение, защото трябва да ги кача. Но бих ти препоръчала филмите "Момчето си отива" и "Не си отивай!" - ТЕ са нещо НАИСТИНА красиво.
В края на ноември
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

1. Каква си, когато се будиш сутрин?
2. Нещо, с което се гордееш?
3. А някой твой вреден, досаден и вбесяващ навик?
4. Какво може да те разплаче?
5. И на какво би посветила живота си?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

1.Какво има смисъл?
2.Какво от времето когато не си била родена искаш да има днес?
3.Гъвкава ли си физически и колко точно? :twisted:
4. А психически?
5.Какво може да те вбеси най-бързо?
6.На какво си играехте най-често с приятелите ти като малки?
7.За какво не ти стигат парите в рамките на ежедневието ти?
8.Най-секси мъж на планетата?
9.Жена?
10.Колко е 689172065745,7215615 умножено по 46859875175,0002?
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”