Casbah написа:Здравей,
Diva_Magia 
!
Здрастиииии
1. Кой континент/държава/град мечтаеш да посетиш и защо? А къде не желаеш да стъпиш при каквито и да е условия?
Цяла Европа и Австралия ме влекат

Америките също. Конкретно искам малко из Скандинавието, заради
високите, руси, снажни скандинавци 
, музиката и натсроението, което иде от там.
Не бих искала да стъпвам в страна с активни военни действия или твърде краен ислямизъм (то почти едно и също). Но това са само условности. С верни другари и достатъчно кинти съм готова да отида навсякъде
2.Какво би направила, ако попаднеш в някаква многобройна тълпа и знаеш, че, в рамките на една минута, всички там ще те виждат и чуват? А какво би направила, ако никой няма да те види/чуе
?
Ъъъъ...ще се притесня

Сигурно ще започна да говоря глупости тип "смешки" и да се моля проклетото време да мине.
А ако няма кой да ме види и чуе - ще се постарая този факт да не се променя и активно ще съчувствам на човека, принуден да е център в рамките на минута
3. На кого истински се възхищаваш?
На един батко, дето е съвсем наясно кой е и къде е, знае какво прави и защо го прави, поради което е дяволски добър и е открил една своеобразна съсипваща хармония. Като порастна, искам да стана като него
4. Какво последно те накара да си кажеш:”Ето това е щастие!”?
Когато си легнах днес след работа нахранена и стоплена, след като почти се бях отписала от белия свят
5.Ранобудна ли си или съвсем обратното
?
Съвсем обратното съм.
6. Можеш ли да опишеш последната изминала година от живота си с някоя песен/албум? А днешния ден?
До тук годината е мешавица сякаш от Neuromance на DSI и Gourmandise на Alizee. А днес е един Ноемврийски ден.
7. На концерт на коя група мечтаеш да отидеш?
Една-единствена? Rammstein. Инак на още поне 20
8. Коя бира ти е най-любима
?
Туборг и Старопрамен пия основно.
9. Кой беше най-омразният ти предмет в училище? А най-любимият?
Крайно не понасях математиката и химията. Историята и биологията ми бяха безинтересни. Най-добре се спогаждах с географията и физиката

Първото се превърна и във висше.