КСК'08-English
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Гърч, но от онзи, готиния гърч 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не съм учил преди никъде. Дали е трудно... Ами доста
Но китаистиката е за хора, които знаят какво ги чака и имат реален интерес да учат китайски език. Случайно попадналите в специалността просто отпадат.

Ок, а имате ли някакви възможности за пътувание, запознанства с китайци, посещения в китайски фирми и представителства...?Такива работи, които евентуално да пуснат някаква перспектива занапред...
Знам, че със скандинавистиката е така...При вас как е?
Иначе, от мен също, поздравления! Та кажи, какво те чака?
Знам, че със скандинавистиката е така...При вас как е?
Иначе, от мен също, поздравления! Та кажи, какво те чака?
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Присъединявам сеCorlic написа:Има има !!!
Драги бъдещи студенти...Заповядайте в ЦИЕК ... независим какво ще учите мога да ви гарантирам че няма да ви е скучно .
Последно промяна от Kuln на 11 Окт 2007, 22:47, променено общо 1 път.

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Психодиспансерът на СУ 

Ехааа супер и аз съм в клуба!!!
Даммм разгледах го малко ЦИЕК показаха ми гооо искам да ида на лекцийка да видя как е.Иначе Don Horhe
ЕВАЛА!Това се казва желание за наука.3 пъти?Нееее неща искам сега да вляза сегааа 
Ще се опитам да намеря тези хубави книжки по АЕ някак, нейде около СУ трябва да ги има.Като гледам....трябва ми 5.50 за сигурно и такаа.
Признавам карах някакъв курс лятото в ИЧС АЕ, помогна доста, но сега съм самичко няма как.Ще се поозорим ама тва е живота
Нали съм си каръче на моменти и моята по АЕ сега знае по-малко от мен, сериозно лоша работа.ТО ЦИЕК AND BEYOND!
PS: Защо мислите, че сградата на ЦИЕК е жълта,а?
Даммм разгледах го малко ЦИЕК показаха ми гооо искам да ида на лекцийка да видя как е.Иначе Don Horhe
Ще се опитам да намеря тези хубави книжки по АЕ някак, нейде около СУ трябва да ги има.Като гледам....трябва ми 5.50 за сигурно и такаа.
Признавам карах някакъв курс лятото в ИЧС АЕ, помогна доста, но сега съм самичко няма как.Ще се поозорим ама тва е живота
Нали съм си каръче на моменти и моята по АЕ сега знае по-малко от мен, сериозно лоша работа.ТО ЦИЕК AND BEYOND!
PS: Защо мислите, че сградата на ЦИЕК е жълта,а?
- svetoslava
- В началото бе словото
хехе,това за цвета на сградата и нейното съдържание ме кефи,изкилифинчените филологии са ми след психото и ПР-а;)и то точно нещо източно сякаш ми се учи:мислех си за индология и арабистика,а защо не и китаистика?!тези скандинавски бледолики нещо не ме кефят,и оттам сякаш не би ми било интересно да им уча езиците;)но,изтока е друго нещо...а някой да знае как вървят баловете там?например колко горе-долу трябва да имаш на изпита по АЕ,за да влезеш нещо от гореспоменатите?
a dream is reserved for those who dare to try