МЕДИЦИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ!!!!
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Дани, радвайте се. На менпросто ми е абсолютно безразлично и не смятам, че нямам "гражданско съзнание" само защото изобщо не мога да разбера тая всеобща радост. Не ми се повдига от шума около тях, колкото ми е досадно някой да определя каква съм според това дали съм съпричастна с хора, които са се махнали от собствената си държава, изкарвали са пари по кой-ги-знае какви начини и да, наистина станаха нещо като изкупителна жертва, но чак пък толкова състрадание - ми някак ми идва пресилено.
леля ми беше и тя 8 годинив Либия, медицинска сестра - защо тя нямаше никакви проблеми? и още други неща ми се въртят из главата, но както и да е. Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
леля ми беше и тя 8 годинив Либия, медицинска сестра - защо тя нямаше никакви проблеми? и още други неща ми се въртят из главата, но както и да е. Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А така... аз защо ви редя, че темата е закопаваща... Впрочем, Пим-ка, съгласна съм на 100% с думите ти.Pimboli написа:Дани, радвайте се. На менпросто ми е абсолютно безразлично и не смятам, че нямам "гражданско съзнание" само защото изобщо не мога да разбера тая всеобща радост. Не ми се повдига от шума около тях, колкото ми е досадно някой да определя каква съм според това дали съм съпричастна с хора, които са се махнали от собствената си държава, изкарвали са пари по кой-ги-знае какви начини и да, наистина станаха нещо като изкупителна жертва, но чак пък толкова състрадание - ми някак ми идва пресилено.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Иска ти се, ама нямаааааа!Pimboli написа:Просто ми се иска сега до един месец всичко да притихне и да престанат сълзливите клипчета по битиви и т.н...
Сега 8 години ще ги канят по тв-предавания, игри, ще има лунапарк,
в който децата да се снимат до пластмасови мед. сестри и т.н.....
Сега тепърва започва да се приказва
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Големи сте мизантропи, без да се обиждате!! 
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Хубавото - те са у дома !
Лошото - едва ли ще могат да се съвземат от писхологическите травми !
Най-лошото - българските политици започват състезание и скандали кой има най-голяма заслуга за освобождаването на медиците !
Все пак се радвам, че се прибраха у дома.Те са българи и тъй като са невинни (юридически доказано) се радвам за тях.Най-искрени благодарности на френската дипломация, че направи това възможно за няколко дни.Колкото до българската дипломация -
Най-лошото - българските политици започват състезание и скандали кой има най-голяма заслуга за освобождаването на медиците !
Все пак се радвам, че се прибраха у дома.Те са българи и тъй като са невинни (юридически доказано) се радвам за тях.Най-искрени благодарности на френската дипломация, че направи това възможно за няколко дни.Колкото до българската дипломация -
- plami6666
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
След 2 страници и половина изписани глупости, най-после нещо, с което съм напълно съгласна. Стига сте забравяли, че т.нар. "медици в Либия" са хора. Радостта ни от това, че се върнаха живи е абсолютно нормална за всяко поне малко заинтересувано от собствената си страна българче. Така че престанете да показвате за пореден път колко злобно сме настроени един към друг.THE_PARASITE написа:Хубавото - те са у дома !
blq blq blq dryn dryn dryn...
http://plami-plamster.blogspot.com
http://plami-plamster.blogspot.com
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не съм настроен злобно към хората.plami6666 написа:престанете да показвате за пореден път колко злобно сме настроени един към друг.
Просто медиите постоянно за тях говориха и натякваха
и образуваха едно такова чувсто в мен на незаинтересованост
към медиците (а и към много други неща)!
Затова вече рядко гледам новини, само ако нещо от рекламите им
ми хване окото и ухото.
Така че сега и да бяха казали, че са ги убили, аз пак щях да кажа:
ДРЕ-МЕ МИ НА **-**!
П.П. Колкото искате сега говорете за това, как разсъждавам.
ДРЕ-МЕ МИ НА **-**
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Добре, дори да са натяквали медиите, дори да продължат да натякват, дори да имат някаква вина медиците (както смятат някои) - важното е че са живи и се върнаха. Оттук насетне - колко ще успеят да се приспособят след тези 8 години, времето ще покаже.
А относно либийците- нормално ли е да искаш пари...могат ли парите да компенсират живота на детето ти?! А сега ревнаха, че медиците трябва отново да бъдат арестувани и как може да бъдат помилвани...Ама сега те ще говорят, а ние ще се правим, че не чуваме...
Дори и да обвиняват Сесилия и Никола Саркози и Бенита Фереро-Валднер, че са спечелили само дивиденти от този дипломатически ход, те направиха това,за което българските политици се пънаха доста време (а да не говорим за Надежда Михайлова и Иван Костов...)
А относно либийците- нормално ли е да искаш пари...могат ли парите да компенсират живота на детето ти?! А сега ревнаха, че медиците трябва отново да бъдат арестувани и как може да бъдат помилвани...Ама сега те ще говорят, а ние ще се правим, че не чуваме...
Дори и да обвиняват Сесилия и Никола Саркози и Бенита Фереро-Валднер, че са спечелили само дивиденти от този дипломатически ход, те направиха това,за което българските политици се пънаха доста време (а да не говорим за Надежда Михайлова и Иван Костов...)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Не четох началото на темата, сега се включвам.
Разбира се, че се радвам и то не за друго, ами защото човешки мъки бяха прекратени и после се видя, че европейците заработиха за нас. Казвам заработиха, защото от 7 месеца сме в ЕС и това си оказа значение. Докато бяхме асоцииран член, защо не стана освобождаването? Говореше се, ама едно е да се дрънка, друго е да стане факт!!! Чак когато станахме пълноправен, тогава натиснаха Кадафито. И взе да му припарва под краката. Смърно наказание ли? Смъртно, ама да си дообреже кура. От първи януари те са европейски граждани както ние и още почти половин милиард.
Това за палестинеца сега го чух, ама за мен си е показателен факт, защо го направиха българин ще не ще. Няма накъде да ходи, ако иска да е извън панделата.
Разбира се, че се радвам и то не за друго, ами защото човешки мъки бяха прекратени и после се видя, че европейците заработиха за нас. Казвам заработиха, защото от 7 месеца сме в ЕС и това си оказа значение. Докато бяхме асоцииран член, защо не стана освобождаването? Говореше се, ама едно е да се дрънка, друго е да стане факт!!! Чак когато станахме пълноправен, тогава натиснаха Кадафито. И взе да му припарва под краката. Смърно наказание ли? Смъртно, ама да си дообреже кура. От първи януари те са европейски граждани както ние и още почти половин милиард.
Това за палестинеца сега го чух, ама за мен си е показателен факт, защо го направиха българин ще не ще. Няма накъде да ходи, ако иска да е извън панделата.

- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
i na men sylzlivite klip4eta i postoqnnoto govorene zatova mi bqha omryznali. znam ,4e ima i drugi,koito sa rabotoli tam.znam ,4e ima i hora,koito i sega biha zaminali.oba4e te ne sa go napravili za6toto taka im e bili krf,a za6toto tam sa izkarvali pove4e,za6toto tezi pari sa bili za semejstvata im. znam go,za6toto majka mi raboti v poliklijnika i ima kolejki,koito sa rabotili v libiq. za6to to4no te-ami taka se e polu4ilo.
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...