ЯкООООООООООООООООО!!!Sw1tched написа:
Какво е мнението ви за хомосексуалистите?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Всеки има правото да избира какво да прави със себе си.истината е,че не мие приятно двама младежи да се мляскат на спирка пред лицето ми или две мадами да се барат по задните части.В даскало тая учебна година имахме много спорове по тая тема.Аз лично нямам нищо против тея хора стига да практикуват интимните си желания у дома без да развръщават децата.Но !!!Категорично съм против еднополовите бракове,а още по-малко два индивида от един пол да осиновят дете!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
с една форумджийка коментирахме подписа й, където две жени се целуват... стигнахме до убеждението, че повечето или ще подминат снимката, или ще им допадне...
представете си обаче същата сцена, но с двама мъже... как ще ви изглежда?
ненормално може би, защото все още не сме узрели да приемаме чуждите непознати или малко познати страни...
и това се отнася не само за хомосексуалните...
представете си обаче същата сцена, но с двама мъже... как ще ви изглежда?
ненормално може би, защото все още не сме узрели да приемаме чуждите непознати или малко познати страни...
и това се отнася не само за хомосексуалните...
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
интересно дали е имало педали преди 2 века? имало е. а защо този проблем е сравнително нов? защото се превръщат в нагли позьори, затова.
по темата - дразнят ме. много. обикновено такива жени са фанатични еманципантки (за което също имам дълбоки резерви, може да си ги обсъдим в друга темичка, ма стават яки караници, внимавайте
).
такива мъже, пък, са просто жалки. нагоре писаха за шампоанчетата. споделям онова виждане.
по темата - дразнят ме. много. обикновено такива жени са фанатични еманципантки (за което също имам дълбоки резерви, може да си ги обсъдим в друга темичка, ма стават яки караници, внимавайте
такива мъже, пък, са просто жалки. нагоре писаха за шампоанчетата. споделям онова виждане.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Мда, голяма хомофобия нещо сред студентите.
Я попълнете тази онлайн анкетка да ви измеря хомофобията
, а и ще ми помогнете за дипломната работа.
Не бях видял тази тема, иначе тук щях да си пусна анкетата.
Я попълнете тази онлайн анкетка да ви измеря хомофобията
Не бях видял тази тема, иначе тук щях да си пусна анкетата.
Нищо против хомосексуалистите - хора като всички останали. Дори на моменти ми става адски тъжно за тях, защото трябва да минат през много препятствия, за да си имат деца, а и законите са несправедливи спрямо тях.
А иначе не понасям онези, които си правят ПР кампании с подобни неща - това е гадно и гнусно
А иначе не понасям онези, които си правят ПР кампании с подобни неща - това е гадно и гнусно
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
И аз лично нямам нищо против гейове, лесбийки и разни други подобни, даже в някои неща ги подкрепям (например - браковете, що пък да не се женят или омъжат, кво им пречи?). Въпросът е да не се парадира постоянно с това. То половин България харесва Азис, не защото може да пее (а той определено НЕ МОЖЕ да пее), ами защото се прави на интересен. Другата половина от страната (сред която съм и аз) иска да го срещне в една тъмна уличка и да го счупят от бой с бухалки - то не беше чупене на китки, то не беше приказване за себе си в женски род, ок, да си е мазен цигански педал, ама да си парадира педалщината сред себеподобни или сред фенове...Но тук съм напълно съгласен с Лорд дьо суорд относно женствените мъже от тип "чакай да ми изсъхне лака". Тук към тях искам да прибавя онези ....хм, не бих ги нарекъл мъже...които ги наричат с термина "метросексуални" - егати големия смях, голямата пародия...е тва наистина не са мъже, дори Дим Дуков е пъ-мъж от тях...Абе бой по каската, бе...откъде накъде разни метросексуални ще ни крадат гаджетата, то да не би всичко да се върти около лака за нокти, гелът за коса и епилацията (е па тва ако някой от моите приятели го направи, спира да си приказвам с него)

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
-
levi nathan
- От дъжд на вятър
Вадя си: от гимназиалния ми клас те трябва да са точно 2,1. Двамата идея си нямам кои може да са, но едната десета явно не се е случила при мен. Малко даже ме смущава фактът, че никога не съм изпитвал еротично влечение към представител на същия пол. Толкова ли да съм бил едностранчив.inaccessibility написа:ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ СА 10% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ![]()
сами си вадете заключения...
Whan pyes chatter vpon a house it is a sygne of ryghte euyll tydynges
- inaccessibility
- Летящите Пръсти