Какво правихте днес???
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ходих на лекции и ме освободиха от един изпит-УРАААА!
После си висях 2ч. в 4 блок, докато чаках една супер отвеяна преподавателка, в резултат на което едва не припаднах от глад. А след като се прибрах вкъщи и омахах 3 сандвича, съквартирантката ми ми направи home-made татуировка-стана супер яка!!!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Гост
- Пишеща машина
Princessa как те освобождават от изпит? На мен ми казаха следващия
път да си донеса студентската книжка, а и на другия колега, ние сме
в много камерен състав на някои лекции, предполагам че преподавателката не ми я иска за да ми види снимката или да ми научи името по заобиколен начин:)
А иначе днес пак си разбих представите за образование... 12 часа зубкане от 8и15 до 8 с почивка за бира 1-2 часа, в която даже и не пих бира...
Ама да става весело...
път да си донеса студентската книжка, а и на другия колега, ние сме
в много камерен състав на някои лекции, предполагам че преподавателката не ми я иска за да ми види снимката или да ми научи името по заобиколен начин:)
А иначе днес пак си разбих представите за образование... 12 часа зубкане от 8и15 до 8 с почивка за бира 1-2 часа, в която даже и не пих бира...
Ама да става весело...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Вчера станах както винаги в 6:30 /7 де
/ псувайки гадното топло време; влязох за 10-минутен душ и излязох от банята след 30-40 мин както винаги; ръмжах злобно както винаги сутрин на баба ми, която ме питаше /както винаги/ с какво може да ми бъде полезна; препичах филийки ръжен хляб ръмжейки; избрах си банан ръмжейки; както винаги се успокоих и заусмихвах блажено след първата свещена глътка Нескафе
; заобличах се, слушайки радио Нова и както винаги докъм 9 без 10 си вярвах, че ще отида в 9 на упр.
Е, излязох в 10 за другото упр. , което тоя път беше 3!! часа и хърках мощно докато някакви там колежки изнасяха доклади
После - освежаващо клюкарене с други колежки, после 2 часа аеробика, после взех, че си тръгнах както си бях с късите панталонки и потниче и възмутих цяла Сф
; преобличах се в щаба на организацията ми, разминах се с мъжа
, прибрах се към 20ч. и си правих салата 1 час, още 2 часа ядох и още 3 се мотах и рекох да поспя, че да стана рано и да уча
И ето днеска вече е 12 без 2 мин а аз още се мотая и ся отивам у 1 френдка да я мъкна на кино и така
Е, излязох в 10 за другото упр. , което тоя път беше 3!! часа и хърках мощно докато някакви там колежки изнасяха доклади
И ето днеска вече е 12 без 2 мин а аз още се мотая и ся отивам у 1 френдка да я мъкна на кино и така
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Днес ходих на най-интересната практика в ТЕЦ "София Изток". Тръгвам си аз от Студентски град така по-рано и първо хващам 94 до Дианабат(мързеше ме да ходя до меито, че оттам да ловя 88, че по-наблизко ми беше 94). Слизам и си взимам билетче. Качвам се на 88 и пътувам. Не дупчя билетчето - викам си ааа, никаква контрола няма да има(преди седмица имахме практика в пречиствателната и пътувахме със селския 68 до Бистрица и там ни контрола, ни дявол). Пътувам още и някъде до гара Искър се качва мой колега, а той не дупчи, защото се качва за 3 спирки. Пристигаме на портала на ТЕЦ-а в 8:30 и ай още половин час трябва да чакаме. След 15 минути идват някъде 15-тина човека от потока ни и в този момент пристига даскалката с личния си автомобил. Добро утро - добро утро, пита ни - още имаме ли да чакаме? Ние - да, от 5-те групи на потока ще има хора, които ще отработват(и аз го изтървах вчера, че се наложи да ходя днес). Тя ни пита - къде са, идват ли? Един се измайтапи - контрола ги е свалила, така че ще се забавят
- всички смях, защото беше майтап....
По едно време идват още няколко, този път с 8-цата - един глобен и целият му талон скъсали. Каква била работата - перфораторите на тези Икаруси са счупени и билетчето не е могло да се вкара докрай и контрольорът - няма, това са дупки от друг автобус, глоба. След малко идват 30 човека пеша
Питаме ги отдалеч - ЕЙЙЙЙЙЙ, КВО СТАНА, БРЕ? Те се приближават и казват - контрола мина и ни свали всичките. Отървахме се с 10 глоби, останалите избягахме, като спря автобуса на една спирка
- голям смях.
Влизаме, разглеждаме как са нещата в ТЕЦ-а и идва време да си ходим. Няколко човека хващаме първата 88-а. Бъркам си в джоба - сещам се, имам един билет и без да се замисля го дупчя. Един - аре, кво толкоз го дупчиш? Изведнъж с нашето качване - се качват организирано двама комтрольори - започват щатна проверка. Аз така се успоких и не ме хвана яд за билетчето, че просто няма накъде. Този, който ми направи "забележката" заедно с още един нямаха билети, естесвено. Да отидат до шофьора за два - не става - много народ, много нещо. Имат цяла банкнота от 10 и си искат 2 билетчета от 50 стотинки, но контрольорите им дават две по 5 лева.
Така че казаното нашега, става реалност понякога. Каква била цялата работа? - от някой изтекла информацията, че предната седмица студенти от меито са се возили безплатно до Бистрица, както и че тази седмица ще ходят до ТЕЦ София Изток. Това красноречиво означаваше - глобявайте ги, без да ви пука. А те така се навиха, че си избиха парите за 5 практики напред.

Изводът: НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ СЪС СКГТ!!!
Влизаме, разглеждаме как са нещата в ТЕЦ-а и идва време да си ходим. Няколко човека хващаме първата 88-а. Бъркам си в джоба - сещам се, имам един билет и без да се замисля го дупчя. Един - аре, кво толкоз го дупчиш? Изведнъж с нашето качване - се качват организирано двама комтрольори - започват щатна проверка. Аз така се успоких и не ме хвана яд за билетчето, че просто няма накъде. Този, който ми направи "забележката" заедно с още един нямаха билети, естесвено. Да отидат до шофьора за два - не става - много народ, много нещо. Имат цяла банкнота от 10 и си искат 2 билетчета от 50 стотинки, но контрольорите им дават две по 5 лева.
Така че казаното нашега, става реалност понякога. Каква била цялата работа? - от някой изтекла информацията, че предната седмица студенти от меито са се возили безплатно до Бистрица, както и че тази седмица ще ходят до ТЕЦ София Изток. Това красноречиво означаваше - глобявайте ги, без да ви пука. А те така се навиха, че си избиха парите за 5 практики напред.
Изводът: НЕ СЕ ЕБАВАЙТЕ СЪС СКГТ!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ми на мен ми каза, че имам най-високите резултати в курса и че не е нужно да се явявам на изпит(както и неколцина други колеги), а след изпита да отидем да му занесем книжките си....Пък твойта преподавателка може нещо по-така да има предвидГост написа:Princessa как те освобождават от изпит?

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
goadelic
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Ех, тези контроли. Да ви предупредя тук. ВСЕКИ ПЕТЪК РАНО СУТРИНТА (МЕЖДУ 5:30 И 7:00) НЯКЪДЕ В СТУДЕНТСКИ ГРАД ИМА ЯКО КОНТРОЛА 7-8 БРОЯ, ЗАЕДНО С ЧЕНГЕТА. ДУПЧЕТЕ СИ БИЛЕТИТЕ РАНО СУТРИНТА В ПЕТЪК!!!
Че така, идвам си аз рано сутринта пак в Матрицата, и контроли в 6 без 5, батко. Това ми се случва сигурно за 5 път.
Че така, идвам си аз рано сутринта пак в Матрицата, и контроли в 6 без 5, батко. Това ми се случва сигурно за 5 път.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Аз сигурно съм платил 15-ина глоби за студентската си практика. Като се започне от 1-ви курс, когато все още картите бяха за 1 семестър и за всички линии. Отивах с книжка и уверение към факултета ми да си извадя картата, точно след като си бях дошъл в София след някакви празници. И им показвам документите и ги уверявам, че за това отивам, а те - "Плащай" и аз им дадох 10 лв. (глобата беше 2 лв.), и като спорихме толкова се бях разпалил, че като дойде друг автобус аз си се качих без да си взема рестото. След това съм плащал 2 глоби наведнъж - дупчих билетите на 2-ма приятели, но се направих на интересен, и съответно си платих за това. Глобявали са ме и два поредни дни.
Но въпреки всичко съм си доста отгоре - без билети си пътувах едно време, а сега с по 1 билетче на ден карам.
Но въпреки всичко съм си доста отгоре - без билети си пътувах едно време, а сега с по 1 билетче на ден карам.