Размисли и страсти с pora_e_priqtel

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Поре, :D стинки пор ли си или не :lol:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хайде още малко, че ми дойде вдъхновението :P

1. Кое нещо би забранил със закон?
2. Нещо, което би защитил със закон?
3. Получавал ли си неприлично предложение?
4. Кога и по какъв повод се напи за последно? (ако изобщо си спомняш нещо, де :lol: )
5. На кого оставиха българския хип-хоп Цеко Сифоня и МС Фараоня? :P
6. Слушаш ли Z-Rock и по-конкретно предаването на Светослав Николов "Преди полунощ е"? (препоръчвам ти го ако отговорът ти е не)
7. Задай си въпрос, на който искаше да отговориш, но никой не те попита... и си отговори естествено :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Хайде и от мен /беше си помислил, че съм те забравила, нали? :P /

1. Ако беше водещ на ТВ предаване, на каква тематика щеше да бъде то, как щеше да се казва и кой щеше да е твоят първи гост в него?
2. Кое е най-популярното невярно клише за мъжете? А за жените? А най-истинните такива? :)
3. Светът би бил едно по-добро място, ако...?
4. Твоето убеждение, което ти е донесло най-много негативни емоции, но все пак не се отказваш от него?
5. Суеверен ли си и ако да- в какво отношение?
6. Песимист или оптимист? Защо?
7. Какво му липсва на този форум? :)
8. Какъв ти беше прякорът, когато беше малък? :P
9. В кожата на коя историческа личност би искал да влезеш за един ден?
10. И защо Левски е най-великият българин? :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Street Spirit написа:Такаа - ще попрескоча темата с правописа, за да си задам фундаменталния въпрос :P - ти ходиш ли на волейбол към уни в БФ или...се заблуждавам, че там съм те виждала?!? М?
Ами по принцип ходя, само дето имам само 8 присъствия от задължителни 20 за годината, та може би другата седмица ще ме виждаш по-честичко :)
Пък ако това стане можеш и да излезеш от анонимност ;)
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Паган написа:Поре, :D стинки пор ли си или не :lol:
Ами след като вкарах две шкембета и две бири снощи, се почувствах като истински самодоволен миризлив пор :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Циндил-Пиндил написа:Хайде още малко, че ми дойде вдъхновението :P

1. Кое нещо би забранил със закон?
2. Нещо, което би защитил със закон?
3. Получавал ли си неприлично предложение?
4. Кога и по какъв повод се напи за последно? (ако изобщо си спомняш нещо, де :lol: )
5. На кого оставиха българския хип-хоп Цеко Сифоня и МС Фараоня? :P
6. Слушаш ли Z-Rock и по-конкретно предаването на Светослав Николов "Преди полунощ е"? (препоръчвам ти го ако отговорът ти е не)
7. Задай си въпрос, на който искаше да отговориш, но никой не те попита... и си отговори естествено :)
1. Античовешката пропаганда, призивите към геноцид, убийтва и всякакъв род издевателства. И нека отбележа, че в раздел "История, геополитика, общество" съм забранил това. Опичайте си акъла! 8)
2. Пиенето по градинки, стига това да не води до замърсяване и вдигане на голям шум :)
3. Ми засега само съм ги правил... А, ако не броим един субект, който ми предложи да ми "посвири" преди няколко години в парка Заимов :roll:
4. Миналия петък - бях минал (неиспешно) един изпит, след това бях на бал на МО в УНСС с моето моме и с приятели, балът всърши, приятелите отидоха на дискотека, нея я изпратих до тях, пък аз се вдигнах към Студентски да си допия :lol: абе имах нужда да освободя малко напрежение. Завърших спейки пред компютъра в клуб "Вирус" с недопита бира :lol:
5. Лошо! Оставиха го на дилетанти като Дражето и Гошо от Почивка (GP). Абе аз все още тайно се надявам да направят едно национално турне :wink:
6. За съжаление нямам къде да слушам радио, иначе ако имах, това щеше да е именно З-рок
7. "Как си бе?" "Не питай!" :lol:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

^PrincessA^ написа:Хайде и от мен /беше си помислил, че съм те забравила, нали? :P /

1. Ако беше водещ на ТВ предаване, на каква тематика щеше да бъде то, как щеше да се казва и кой щеше да е твоят първи гост в него?
2. Кое е най-популярното невярно клише за мъжете? А за жените? А най-истинните такива? :)
3. Светът би бил едно по-добро място, ако...?
4. Твоето убеждение, което ти е донесло най-много негативни емоции, но все пак не се отказваш от него?
5. Суеверен ли си и ако да- в какво отношение?
6. Песимист или оптимист? Защо?
7. Какво му липсва на този форум? :)
8. Какъв ти беше прякорът, когато беше малък? :P
9. В кожата на коя историческа личност би искал да влезеш за един ден?
10. И защо Левски е най-великият българин? :wink:
1. Сигурно би било музикално предаване, може би ще се казва "При Кънчо" :P а първите ми гости ще бъдат Рамщайн 8)
2. Най-непопулярното невярно клише за мъжете е, че се интересуват единствено от ядене, пиене и секс. А най-вярното, че сме тъпи парчета :lol:
Невярно за жените - че си избират партньори само заради портфейла им
Вярно - че не знаят какво искат
3. Ако нямаше глобално затопляне, ако нямаше Азис и Биг Брадър, ако го нямаше човешкият стремеж към унищожение и самоунищожение
4. Че човек трябва да се бори за независимост
5. Не съм суеверен. Макар че от време на време ми се струва, че почвам да вярвам в телепатията
6. Оптимист. Има достатъчно песимисти, които да мрънкат вместо мен. Оптимизмът води към прогрес и към щастие.
7. Култура на водене на спор. Това за съжаление липсва на всеки форум. Липсва толерантност към чуждото мнение
8. Мощният глас :lol: индианското ми име като малък фарфалак, опищяващ орталъка като същински сиукс :P
9. Може би Касий Херея (началник на личната охрана на императора) в деня, в който убива Калигула. Ама наистина за един ден, щото после пък той е убит по нареждане на Клавдий :lol:
10. Не знам. Най-великият българин ли е? Ако съществуваха обективни критерии вероятно щеше да бъде. Да ама при величието няма сравнителна и превъзходна степен. Велик е, защото се е обрекъл на непосилна кауза, преследва я неотклонно, жертвайки своето бъдеще и стремеж към лично щастие, а накрая и живота си. Защото е алтруист в такава степен, в каквато аз не бих могъл да бъда, както и почти всички хора.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Порче, да не си завършил гимназия на улица Баба? Тва в нашия факултет е нарицателно, а ти проявяваш нездрав интерес към античния Рим.... :wink:
На Цив4 вЕрно Рим си е ноо хуу!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами на Цив4 именно с Рим в моменат съм в 2009г. и след четири години ще си построя космическия кораб, освен това съм и генсек на ООН и имам егати модерната армия, както и неизброими чудеса на света 8)
Тази гимназия на улица "Баба" да не е класическата? Аз съм завършил Първа английска в София, но това не ми пречи да съм зарибьен по Рим :)
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Е на мен пък ми сечеше Цив4. :?
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Оо, на мен ако знаеш как ми сече - като дам нов ход минават 5 минути докато се смени :roll:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”