Романтични ли сте...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- fatalno_f
- В началото бе словото
Определено съм романтична. Обичам да обичам, да бъда обичана, да се радвам на красиви мигове с любимия
Обичам и червените рози и вечерите на свещи, но не и когато станат ежедневие, защото тогава губят очарованието си и май наистина изглеждат лигави.
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
според повечето тестове, които си правя, и повечето хора, които ме познават, съм безнадеждно романтична. но аз разбирам романтиката по по-различен начин, червените рози и вечерята на свещи са ми даже малко клиширани. много по-романтични са ми дребните жестове, да ми каже или направи нещо мило, без да има повод и без да съм го провокирала, напр. да ми купи сладолед, без да съм го молила, и подобни... абе с две думи, харесва ми мъжа да ми покаже, че му е приятно с мен и че иска и на мен да ми е приятно с него...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- CoHka
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз също съм романтична натура, обичам спонтанните жестове, обичам когато се прибера след дълъг, изтощителен ден да заваря вечеря на свещи, вана с розови листенца...обичам да гледам залеза на плажа...и най-прекрасно е когато ТОЙ направи всичко това реалност 
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Хмм,стане ли въпрос за романтика, ставам малко подозрителна - това понятие е доста разтегливо, различни хора влагат различни представи в него, че си става направо опасно да кажеш романтичен ли си, или не
Но, все пак, ако под романтика вложим грижата за любимия човек - да, наистина сме романтични всички, както спомена вече някой.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?