Prison Break
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
За 24 часа изгледах целия втори сезон ( до 12-ти епизод ). В тамошните форуми разправят, че има малко почивка сега и от средата на Януари по Щатската Фокс се завърта трети сезон.
Тоя филм ще ме побърка!
Тоя филм ще ме побърка!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- fragile
- Писаружяк
Току що изгледах 13-ти епизод ( краят на сезона ). ... Нямам думи. Първо - съобщението на Сара към Майкъл, че има нужда от него. После непознатият при Ким ( who the hell is he????? ) и най-накрая...развитието. Въобще не съм очаквала такъв край. Въпреки това, наистина смятам, че Махоун не е мъртъв и че Келерман определено не е на страната на момчетата, макар да го уволниха...Сигурно тук нещо общо имат парите. Пък и Келерман все пак е убил майката на ЕлДжей, измъчваше Сара. Когато Майк и Линк разберат за всичко това..какво ли ще се случи. Жалко, че Келерман не може да бъде отстранен от компанията. То, май и с Махоун е така...
Чакаме 28 Януари и ще видим
Нямам търпение!
Чакаме 28 Януари и ще видим
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
Добре, ако те се оттърват от него...няма да стане май по-добре, защото той им е нужен. Иначе рано или късно ще ги прецака...Келерман иска парите според мен и смята, че чрез Линк и Майк ще се добере до тях..част от тях..
Мислиш ли, че Махоун е жив и/или този куршум е бил само за заблуда ( май беше в рамото)?
Мислиш ли, че Махоун е жив и/или този куршум е бил само за заблуда ( май беше в рамото)?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fragile
- Писаружяк
За мен би било по-вероятно в третия сезон Махоун наистина да се окаже по някакъв начин на страната на Линк и Майк. Той не е от най-големите мръсници май, нищо, че не е дребна риба. Ким е ужасен, не мога да го трая. Проблемът е, че Пол знае доооста неща за Ким и Махоун и те ще се опитат да го ликвидират...по някое време. Така поне си мисля. Макар че оттук нататък историята може да се завърти на доста посоки...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: