Хихи, какво за Парталин, аз съм при негоtwiggy написа:по математика да не сте на упражнения при един доцент с куче? ако не сте, не знаеш от какво има да се оплакваш.
Биологическия факултет
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Life is killing me...
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
да наистина лекциите на румен панков освен че са мн интересни, ами и информацията е много актуална.пък и той самият е мн готин.обаче за сметка на това за асистентката, к води моите упражнения, не може да се каже същото...тя с удоволствие би ни държала не по 6, а по 8 часа ако можеше...
Кофти е да си порастнал.
Абе не знам как води лекциите Елена Стефанова,но за нея съм чувал доста лоши отзиви относно изпита и въобще. Яко късала и въобще не правела компромиси... Преди няколко години скъсала 90%.KarmaPolice написа:Панков е супер, лично на мен най много ми допада от всички преподаватели. Доста професионално подхожда към лекциите, които води.
Най ме дразни този по ОНХ, ама затова и петъка винаги ми е изцяло почивен ден
А иначе Румен Панков е страшен.Много съм доволен от него. Все пак човека има голям опит и дълго време е работел и в Щатите.
За тоя по химия съм съгласен. Нищо не му се разбира. Аз се чудя дали въобще говори. Добре,че имаме само още веднъж при него и после се сменя...Въпреки,че и за Пенка Василева не съм чувал добри отзиви,но ще видим...
А и Цоло по Математика е ОТВРАТ !!! Хората на лекциите му прогресивно намаляват. Тоя човек няма ли да го пенсионират ?! Не знам как ще си взема изпита там ?!
Панков не води по хистология, бъркате го с Пекнов той е друг и не може да се сравнява с него. Панков май не води други лекции, има една избираема дисциплина по вътреклетъчни и междуклетъчни комуникативни контакти от катедрата, но май друг лектор ще я води ще видим.
Стефанова си води хубаво лекциите, но наистина е по-строга при изпитването. това с 90%, че късала блондинки и такива истории са митове. Ако сте си научили няма проблеми, ако не сте ваш проблем
най-неприятното на изпита по цитология е, че целия курс минава в 1 ден и понякога се виси до 9 вечерта... това е доста гадно
Стефанова си води хубаво лекциите, но наистина е по-строга при изпитването. това с 90%, че късала блондинки и такива истории са митове. Ако сте си научили няма проблеми, ако не сте ваш проблем
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
alteia, почти уцели - Биотехнологии съм
а колкото до Панков - явно не само мен вдъхновява, защото всеки път преди, по време и след лекции при него едно 50% от хората не обсъждат къде ще се напоркат довечера (примерно), ами си говорят за това, което той е казал, показал или за него самия.
а колкото до Панков - явно не само мен вдъхновява, защото всеки път преди, по време и след лекции при него едно 50% от хората не обсъждат къде ще се напоркат довечера (примерно), ами си говорят за това, което той е казал, показал или за него самия.
*Moved by a higher love*

since 21.June.2006
since 21.June.2006
поздрав за всички биолози: http://aimediaserver.com/studiodaily/ha ... arvard.swf
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка: