Театър

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър
Специалност: социология
Курс: трети

Мнение от Fervourrr »

Аз лично искам да попитам колко ще е горе-долу билетчето(за студенти разбира се:))...все пак вече трябва по-често да се замислям по този въпрос :)
А по темата.....обожавам да ходя на театър и една малка мечта ми е да отида в Народния....И се надявам,че все някога ще се съберем и ще отидем и после хубаво ще обсъдим постановката:)
Аз лично снощи бях на театър.В Бугас имаше театрален фестивал,но отидох само на последното представление:"Жентиба" по Гогол.Самото организиране беше невероятно бързо и не можах дори да видя кой театър играе...и това в последствие се оказа голяма грешка.....Първите 10 мин стоях като тресната,чудейки се в мен ли е проблема.....но не би,хората просто си говореха на македонски:) :)
Беше едно,бих казала,незабравимо преживяване,а и на всичкото отгоре постановката беше добра :)
-Как си?
-Горе-долу....
-Няма долу!...Горе е! Крачка да е, стъпка да е, но да е нагоре!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Fervourrr написа:Аз лично искам да попитам колко ще е горе-долу билетчето(за студенти разбира се:))...все пак вече трябва по-често да се замислям по този въпрос :)
А по темата.....обожавам да ходя на театър и една малка мечта ми е да отида в Народния....И се надявам,че все някога ще се съберем и ще отидем и после хубаво ще обсъдим постановката:)
Аз лично снощи бях на театър.В Бугас имаше театрален фестивал,но отидох само на последното представление:"Жентиба" по Гогол.Самото организиране беше невероятно бързо и не можах дори да видя кой театър играе...и това в последствие се оказа голяма грешка.....Първите 10 мин стоях като тресната,чудейки се в мен ли е проблема.....но не би,хората просто си говореха на македонски:) :)
Беше едно,бих казала,незабравимо преживяване,а и на всичкото отгоре постановката беше добра :)
Като решиш да ходиш на театър в Народния, ако ги има още "Хъшове" отиди на тях! Поне според мен си струва! Като ни заведоха цялата гимназия, накрая залата гръмна с "Да живее България!" :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
базалт
В началото бе словото

Мнение от базалт »

Да....представлението е невероятно.Определено си струва.Горещо го препоръчвам на всеки, който иска да види качествен театър!
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър

Мнение от Fervourrr »

Определено,ако имам възможност ще отида на "Хъшове",толкова много награди отнесе и похвали,че просто трябва да се гледа:)
-Как си?
-Горе-долу....
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Fervourrr написа:Определено,ако имам възможност ще отида на "Хъшове",толкова много награди отнесе и похвали,че просто трябва да се гледа:)
Горещо ти го препоръчвам,гледал съм го три пъти и пак бих го гледал.Състава и интерпретацията са страхотни :thumbleft:
Последно промяна от Плазмодий на 21 Сеп 2006, 13:22, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Fervourrr
От дъжд на вятър

Мнение от Fervourrr »

Kato kaza,4e si gledal postanovkata 3 pati....i se setih,4e az pak li4no gledah 3 pyti `Omajna no6t`(jozian balasko)....moje da se kaje,4e nakraq bqh nau4ila replikite na izust i se smeeh predvaritelno na zabavnite momenti....Prepora4vam koito ne q e gledal i ima vazmojnost da go napravi :) I vse pak igrae Asen Blate4ki :)

pp: E ne mojah da razbera kak se puska PHO,za da pi6a na bg :(
-Как си?
-Горе-долу....
Аватар
Itachi
В началото бе словото

Мнение от Itachi »

taka kato ste zahvanali temata za teatur,6te mi se i na men da se namesq.sega 6te sum purva godina vSU,iurist4e 6te stavam,i mnogo iskam da polu4a malko pove4e informaciq za studentskiq teatur.ako nqkoi e po-zapoznat, 6te sum blagodaren ako spodeli pridobitite znaniq s men :)

whatever,po temata-az sum ot Pleven.Kakto mojete da si predstavite,nqmam vuzmojnosti za koi znae kakvi teatralni izjivqvaniq poradi devetata gluha v koqto ponqkoga mislq 4e se namira na6iqt grad.kakto i da e,vpe4atlenie mi napraviha kaloqn4ev i mutafova v kosmonafti.za pruv put gi gledah na jivo i ostanah porazen(vupreki leko komersializiranata pieska).

po povod hodeneto na teatur - nali tazi godina e 50tiq sezon na satiri4niq teatur?kato zapo4ne godinata,se nadqvam da si namerq aver4eta,s koito da hodim na teatur,puk posle i na bira ;)

P.S. sry za latinicata,no flextype-a mi se precaka
...self-sufficiency is another name for egoism...
Аватар
Selene
В началото бе словото

Мнение от Selene »

В Плевен театърът е много готин. Познавам някои от актьорите. Още повече, че ми е много присърце, защото се казва “Иван Радоев”…
Никой нищо не каза за Армията. Следващият месец се навършват 15 години от поставянето на сцена на “Секс, наркотици и рокендрол”, така че който не го е гледал – сега е моментът.
Ако ходите на театър групово, не си давайте парите за “Ах, този джаз” в Народния. Бях на предпремиерата и умрях от ужас. Чувам как Боб Фос се обръща в гроба….
geritza
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от geritza »

... и изтръска зеленото дяволче от ръкава на сакото си...
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Да, и аз чух че Ах, този джаз не е добра. Ако не сте гледали "Хъшове", непременно го направете - още върви на голямата сцена.
Взела съм си билетче за Комедия на слугите в Армията, да видим какво ще се окаже. От там ви препоръчвам Секс, наркотици и рокендрол, но в Армията, не другаде. :wink:
Изображение
Sempronia
В началото бе словото

Мнение от Sempronia »

Благодаря! :D Имам билети за 21. Ще ви разкажа после!
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Скоро гледах "Да си вземеш жена от село" в Народния - огромно разочарование, като се има предвид, че никой нищо не ми беше говорил за тази постановка.

Клоунски костюми, странно повествование и въобще - освен актьорския състав, нищо хубаво не видях. :(
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Ние с приятелката ми утре ще ходим на това представление :lol:
Astral in da house...
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Street Spirit написа:...btw - сградата на Народния театър ме респектира ужасно (в положителния смисъл :wink: )-това е най-красивото сдание в столицата ни (по мое мнение)...
Аз си я снимах и съм си я сложила като wallpaper на телефона веднага след реставрацията. :lol: :wink:
Изображение
Аватар
базалт
В началото бе словото

Мнение от базалт »

здравейте... Излезе новият моноспектакъл на Мариус Куркински "Сътресение" .Представлението е просто брилянтно.Гледах го в Пловдив и...останах без дъх.ЗАСЛУЖАВА СИ! Представлението е на 21.11.2006 от 19.00 в Сатирата...ако смятате да гледате отивайте колкото може по-бързо за билети. защото иначе няма да има.Ако Ви интересува нещо повече аз съм на разположение.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”