Въпросче за @лма @лтер

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Clessy написа:
fragile написа:Ще ме прощаваш, ама в 199 се игра най-добрата постановка евър за мен - "Рибарят и неговата душа" по О.Уайлд :)

:thumbup: Uvajavam podobni ceniteli na hubavite ne6ta! Mn,mn dobra postanovka...
eii fragile otdavna sum nadu6ila,4e imame dosta shodni vkusove(1.Оскар Уайлд 2.Кирил Величков ......... :!: )

"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
:D Нека само да го пишеш на кирилица, че не само аз разчитам трудно :)
Постановката ми е голяма слабост. Уайлд също. Куркински тоже. Не знам дали е просто съвпадение, че и двамата са хомосексуалисти, но мен това наистина не ме вълнува :)
Виж Величков не е.. :twisted:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

и на мен ми хареса постановката
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
tonia kostova
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от tonia kostova »

за алма алтер-по принцип обичам експерименталните работи, само че някак си трябва да ми допаднат, и да имам голяма свобода в това което правя, а не да ме юркат постоянно по репетиции.мисля да ида на 1-2 постановки на театъра преди да ходя на кастинг.аз някак по-си обичам класическия театър, или леко експерименталния.бях гледала една-фигури при влюбен полет, беше ужасна.едно е да си оригинален, друго е да си сваляш гащите и да пищиш несвързани приказки.така че ще видя дали ще ми хареса.иначе мисля да си намеря трупа, или да сформирам, навити?много обичам пиесите на абсурда, дават голяма свобода при постановката.миналата година правихме Урокът на Юнеско-много добре мисля че се получи, беше си оригинално и без да изпадаме в крайности.И ние само си го правихме, имахме един французин дето само ни даваше идеи и казваше когато нещо не изглежда добре.страхотен актьор бече нашия Пиер,много си го обичахме:)нещо такова си търся:)
театър 199 са страхотни:)
defire
В началото бе словото

Мнение от defire »

tonia kostova написа:аз някак по-си обичам класическия театър, или леко експерименталния....така че ще видя дали ще ми хареса.иначе мисля да си намеря трупа, или да сформирам, навити?
Я, какво си намерих тук?! :D Аз се чудя дали да се явя на кастинга...Определено ми харесаха изискванията: "със себе си носи само себе си".
Но съм и навита за предложението ти, тъй като и аз клоня по- скоро към класическия. Намери/ сформира ли си вече трупа?
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”