За форума - спор
Модератор: Плазмодий
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Абе друго си е човек да работи за традициитеDynamite написа:Нека си плюе човека,да не изневерява на българската традиция.Не забелязвате ли,че единственото,което правим е да се чудим какво да оплюем и от какво да се оплачемАко спрем да намираме кусури,българи ли ще бъдем
Ми ще търсим, що да не търсим, нали сме идеалисти (повечето)
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Кофтито е,че масовият български идеал се ограничава до сядането на масата,жената да сложи ракията и салатата,да си пуснем малко Малина,Къпина,Бамбина и кви ли не още подобни крийчъри,и да дъвчем хорските проблеми и постижения,а докато го правим,тези които главно оплюваме ни правят разни такива неща -->
Малко се поотклоних от първоначалния въпрос и навлязох в друга тема,ама нали и аз трябва да има кво да критикувам ....
Мисля,че всички схванаха основната ми размита мисъл
Малко се поотклоних от първоначалния въпрос и навлязох в друга тема,ама нали и аз трябва да има кво да критикувам ....
Мисля,че всички схванаха основната ми размита мисъл
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Абсолютно подкрепям, най-малкото сме се събрали различни хора с общи интереси (под такъв визирам СУ:)), не във всеки форум можеш да водиш нормален интелигентен разговор... Вярно, че има теми които и на мен ми се струват глупави, но като не ми харесват, просто не ги чета, още по-малко правя безсмислени постове колко са тъпи хората, които пишат в тях, това си е чиста проба комплексарщина според мен, да ходиш и да обиждаш наляво и надясно хора, с които уж искаш да комуникираш. Ми ти пък като си толкова умен, докажи го и бъди над нещата...Winyan написа:Чела съм по много форуми в нета и този ми харесва - един от добрите форуми е. Има секции за сериозни теми, има и за по-свободни дискусии. Нали за това е тематичността.
Ако някой толкова пък не харесва форума - тук писането не е задължително
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Berserker, както в повечето случаи съм напълно съгласна с теб, само това за "горкото дете правистче" не ми хареса:(... не е нужно за един възгордял се първокурсник да го отнасяме всички, налиBerserker написа:Аз не разбирам две неща:
първо защо разни комплексари пишат глупости из форума на СУ и разправят колко е тъп той, това е много нелогично "Ау колко не ми харесва тоя форум, леле, ужас, я да го напиша из всички теми, по наколко пъти че ми е готино да пиша тука". Ако има колеги психолози, моля разгледайте случая "Док"![]()
и второ:
Абе народе, какво му обръщате внимание на тоя бе??? И модераторите, трийте му съобщенията бе! На какво прилича това, има примерно тема за стихове, хората изявяват таланта си, а той да ги плюе. Не е етично, ама хич, защо го толерирате?
И ти Доко, защо четеш като не те кефи бе пич?
Да покажеш колко велик рецензент си? Оки, видяхме, яхай метлата и бягай да пишеш из възвишените форуми.
И само за да покажа колко качествени неща пише Доко, ще си позволя да го цитирам:
с други думи какво се връзвате на горкото дете правистче, май на всички ви стан аясно защо пише такива "компетентни" мнения...... само че е време някой от модераторите да го светне че това не е форум "Оплюй другарчето" и ако не му харесва, никой не го кара да влиза тука!!!!!Док Холидей написа: И аз съм депресант.
Пожтенциален и за щастие реализиран самоубиец. ...
...
"какво ви направи щастливи днес":Две прилични самозадоволявания колоквиум по ОТП
...
Слънце весело пече,
някой пак ще те ***! /бел.Berserker:О боже! какъв титан на мислата си Доко!/
...
Темата е жалка както 90 % от темите. /бел.Berserker:Ми не ги чети!/
...
"В началото бе словото"
по-тъпо не можахте ли да го измислите?
Словото не само не е било в началото, щото бях там и видях, но ще бъде в края, придружено с характерно мучене. /бел.Berserker:разбира се че ще има мучене, нали пак ще си там/
...
Crematory струва ми се че ти си в огромна грешка - целият форум до последното мнение е спам.
...
Намерих си Обща теория на заетостта, лихвите и парите на Джон М. Кейнс и съм много доволен. Възнамерявам да чета /бел.Berserker:и този човек нарича другите fantasy nerds, Доко, а ти само nerd ли си тогаз?/
...
Истински, приятелю, а не изтински.
И ми кажи кое е истина?
Какво е истината
Хайде давай, боклук такъв!
На колко години стана и през изсушения ти мозък не е минавала
едничката идея, че аз имам истина и ти имаш истина, но
на никой не му пука за истината на другия.
Никога не съм пушил, но ще ти изпуша мозъка.
Ще бъде лесно. /бел.Berserker:леле, кой ги пуска такива навън???/
...
"какви форуми още посещавате": 2-3 от, в които се събират 14-годишните гении. Те са особено забавни, защото постоянно откриват топлата вода /бел.Berserker:place where u belong, ако перефразирам Linkin' Park/
Нищо лично Доко
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ок, успокоих се най-сетне, гледай до кое време не мога да си легна от притеснениеBerserker написа:споко нрг, нищо лично, просто е правист1че детето и е горко.... не че имам нещо против колегите от ЮФ![]()
та не се тревожи
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-->