"Пайнер Медиа" ООД БЕНЕФИЦИЕР!!! по Оперативна програма
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: "Пайнер Медиа" ООД бенефициент по Оперативна програма
BTfW тази тема я обсъждам с други хора от миналата година, когато стана известно за парите, които взимат графа и под прикритие, тъй че съм достатъчно информиран, Кристо. Фактът, че графа ми е почти толкова неприятен, но все пак малко по-поносим (ама много малко), не ме кара да се възмущавам по-малко, тъй че не е на база ненавистта към чалгията 
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Добре, защо не кажеш тогава коя музикална компания в България заслужава тия пари, ако махнем Пайнер и Графа...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
АРА Мюзик!Kristo написа:Добре, защо не кажеш тогава коя музикална компания в България заслужава тия пари, ако махнем Пайнер и Графа...
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Ангеле (N) вземи попрочети малко и се запознай със ситуацията преди да плюеш по тоя и оня. Така няма да реагираш като ощипана госпожица, когато някой не споделя възгледите ти, пък и ще ми спестиш четенето на постове пълни с безмислено баене и хулене срещу сульо и пульо
Напълно съм съгласен и подкрепям виждането и аргументите на Кристо по темата. Много добре е защитил тезата, която аз, а явно и болшиноството от гласувалите в темата споделят (за мое радостно учудване). Единственото, което бих искал да добавя е, че "Пайнер" е спечелила проект по приоритетна ос 5 на Оперативната програма, а именно "Техническа помощ". Тоест тия пари няма да отидат за реклама или за нови клипове и тоалети, а за качеството на оборудването, респективно качеството на предлагания продукт. Което не виждам защо трябва да е лошо. Оперативната програма финансира бизнеса, а Митьо Пайнера е преди всичко бизнесмен, а след това патриарх на чалгата. Цялата културна гилдия е ревнала, ама не си сяда на бузките да разработи проект и бизнес план, адекватни на възможностите си и на обществената ситуация. Участие на дадената организация със собствени капитали е задължително условие, но има финансови вратички ако има желание (банков кредит, намиране на партньорски организации с финансови възможности и прочие...).
А относно държавното участие във въпросния проект и въобще в процедурите на Оперативната програма, не успях да се запозная подробно, защо, как и кога. Ако някой има повече инфо или време да търси, ще се радвам да сподели откритията си.

Напълно съм съгласен и подкрепям виждането и аргументите на Кристо по темата. Много добре е защитил тезата, която аз, а явно и болшиноството от гласувалите в темата споделят (за мое радостно учудване). Единственото, което бих искал да добавя е, че "Пайнер" е спечелила проект по приоритетна ос 5 на Оперативната програма, а именно "Техническа помощ". Тоест тия пари няма да отидат за реклама или за нови клипове и тоалети, а за качеството на оборудването, респективно качеството на предлагания продукт. Което не виждам защо трябва да е лошо. Оперативната програма финансира бизнеса, а Митьо Пайнера е преди всичко бизнесмен, а след това патриарх на чалгата. Цялата културна гилдия е ревнала, ама не си сяда на бузките да разработи проект и бизнес план, адекватни на възможностите си и на обществената ситуация. Участие на дадената организация със собствени капитали е задължително условие, но има финансови вратички ако има желание (банков кредит, намиране на партньорски организации с финансови възможности и прочие...).
А относно държавното участие във въпросния проект и въобще в процедурите на Оперативната програма, не успях да се запозная подробно, защо, как и кога. Ако някой има повече инфо или време да търси, ще се радвам да сподели откритията си.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
ВЗИМАМ СИ БЕЛЕЖКА И ГО ПОПРАВЯМ В ПЪРВИЯ ПОСТ!!!Ангел написа:БЕНЕФИЦИЕР!!!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Re: "Пайнер Медиа" ООД БЕНЕФИЦИЕР!!! по Оперативна програма
http://novanews.bg/blogs/view/2013/01/1 ... %BA%D0%BE/
http://www.pik.bg/kulturata-v-potres-ot ... -zatriyat/
Две интересни (по мое мнение) статии.
По темата - ще запазя мнението си за себе си. (Може би защото нямам категорично такова...
)
http://www.pik.bg/kulturata-v-potres-ot ... -zatriyat/
Две интересни (по мое мнение) статии.
По темата - ще запазя мнението си за себе си. (Може би защото нямам категорично такова...
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Курс: четвърти
Плазмодий написа:Ангеле (N) вземи попрочети малко и се запознай със ситуацията преди да плюеш по тоя и оня. Така няма да реагираш като ощипана госпожица, когато някой не споделя възгледите ти, пък и ще ми спестиш четенето на постове пълни с безмислено баене и хулене срещу сульо и пульо![]()
Извинявам се.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
бе аз продължавам да си мисля, че правилната дума е "бенефициент"
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- ники
- Легендарен флуудър
Не, Ангел е прав май. Мисля, че бенефициер трябва да е.
Всъщност след кратка справка от Милена вече изобщо не съм сигурен
Всъщност след кратка справка от Милена вече изобщо не съм сигурен
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Какво ще кажете за "облагодетелстван"?
- ники
- Легендарен флуудър
Д-ре, ние сме прависти (юристи, все тая)
Няма по-лесен начин да го натякваме, от използването на някакви подобни думи.
- Scion of balance
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
бенефициер - получава
бенефициент - дава
My work here is done
*flies away*
бенефициент - дава
My work here is done
*flies away*

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Мисля, че не е така, Ташо. Мисля, че са дублетни форми и една преподавателка ни беше обяснила защо. Тамън по облигационно тази
Ще е добре да го проверя
- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Не се съмнявам.ники написа:Д-ре, ние сме прависти (юристи, все тая)... използването на някакви подобни думи.
Точно днес получх урок от един ваш много известен професор по въпроса за "провеждам" или "произвеждам" избори. Всичко беше наред, но в конкретния случай можеше и да няма "резултат" от "поредицата действия", което хвърли известна сянка върху иначе стройните разсъждения.
А как наричаме акта на облагодетелстване (бенефис?) и предмета на облагодетелстване?Scion of balance написа: ...
бенефициер - получава
бенефициент - дава
...
Ако продължавате ше си отворя тема със 120 математически термина в заглавието 
한류