Реклами
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А спомняте ли си една реклама, като бяхме малки я даваха, на омекотител Purlan. С едно бебче, дето обличаше пуловера на баща си, песничката беше нещо от рода на: "Пуловера на татко аз обичам и често тайничко си го обличам.....нананана...... когато аз порасна той мой ще е все още, защото имаме Purlan!" 
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Куку Руку, вафла чудна, със картинки и игрииииииии-и-и
Може да ти я изпея, ако се видим
Помня я, и албумчето си го пазя някъде, от цялото даскало, май само аз ги бях събрала.
Кой да вярва, че оттогава са минали...хлъц...13 години...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Еййй - сетих се! Мерси, мерси. Като се видим, непременно ще си попеем. А и ако вземеш албумчето, просто ще е едно невероятно преживяванеТърговецът на кристал написа:Куку Руку, вафла чудна, със картинки и игрииииииии-и-иМоже да ти я изпея, ако се видим
Помня я, и албумчето си го пазя някъде, от цялото даскало, май само аз ги бях събрала.
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Обичам рекламата на Кола , с пича и мацката в една затрупана от сняг кола ... музиката и въобще атмосферата е много секси и готина 
Две са рекламите които са ми обръщали червата. Едната започва така : "Куоооотееее!" и отговора " Мяууу!" Блаааааа!!! Гнус. Даже с един приятел започнахме да се лигавим и аз му викам "Котеее" на което той съответно отговаря "Квик" или "грух" или квото му дойде там
Другата вече не я въртят .. но беше на една лютеница (забравих на коя, май беше на Любимка?!) където едно омазано с оранжево, дебелобузо хлапе си обръща главата и с мазно гласче казва "Толкова е вкусна, ба'о!"
Бррр , настръхнах от гадост чак при спомена
Две са рекламите които са ми обръщали червата. Едната започва така : "Куоооотееее!" и отговора " Мяууу!" Блаааааа!!! Гнус. Даже с един приятел започнахме да се лигавим и аз му викам "Котеее" на което той съответно отговаря "Квик" или "грух" или квото му дойде там
Другата вече не я въртят .. но беше на една лютеница (забравих на коя, май беше на Любимка?!) където едно омазано с оранжево, дебелобузо хлапе си обръща главата и с мазно гласче казва "Толкова е вкусна, ба'о!"
Бррр , настръхнах от гадост чак при спомена
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Куку Руку е култуво!
А като стана дума за събиране на картинки, най-големият ми успех е с онези картинки с животните по континенти на Chipita. От целия випуск само аз си ги събрах всичките
и спечелих раница даже
Иначе и едни картинки от дъвки с Аладин бях събрала всичките, ама не ми дадоха барби Аладин 
А като стана дума за събиране на картинки, най-големият ми успех е с онези картинки с животните по континенти на Chipita. От целия випуск само аз си ги събрах всичките
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Брутално
))
оставете го да се стрийм-не първо и после гледайте (освен ако нямата свръхзвуков интернет:)
http://www.coloribus.com/blog/video/mtv.html
оставете го да се стрийм-не първо и после гледайте (освен ако нямата свръхзвуков интернет:)
http://www.coloribus.com/blog/video/mtv.html
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз я гледах, може ли да си кажаeveryday_ написа:обръщам се специално към Berserker и Raya_Alexandra понеже знам, че са големи почитатели на Pepsiгледахте ли новата реклама, която би трябвало да е за световното
супер готина е...много и се изкефих
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!