Тема за piercing & tattoo

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Re: Тема за piercing

Мнение от Mira »

Scarface написа:Що си я махнала? Принципно е доста готино :D
Взе да ми омръзва. Над 4 години я носих. А и е неприятно като се закача в дрехите. Малко почивка сега, пък ще видим :P
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

О, на пъпа е по-гадничко, отколкото на гърдите. Оплете ми се една от връзките на корсета около обецата на пъпа преди известно време и, въпреки че тоя пиърсинг го имам от около 2 месеца, пак ми се взе здравето и боля доста. Пък иначе супер ме радва как стои, затова ще стискам зъби и през следващите месеци, докато зарастне напълно :compress:

А с новите пиърсинги на гърдите нямам проблеми изобщо - никаква болка, никакви зачервявания и подувания, явно просто понеже няма къде да се закачат. И естетически ми е красиво :cheers: Само че забелязвам как някои жени си пробиват само едното зърно, а това ми изглежда странно несиметрично и някак незавършено.

Сега обмислям пиърсинг на езика :P На мен ми трябва някоя мъничка обичка, която да не се вижда особено. Принципно не искам никакви пиърсинги по места, които се виждат и се набиват на очи. Не че не ме кефят и някакви по вежди, устни и т.н., но не са подходящи при повечето професии. :bounce:

Джуди спомена, че би си направила на клитора, ама... Познавате ли девойка, която се е пробила там? (Имам предвид това:Снимка 18+, която не е за хора със слаб стомах!) Така че говоря за самия клитор наистина, а не някъде около него. Чела съм, че анатомията на повечето жени дори не е подходяща за подобен сорт пиърсинг, затова обикновено се прибягва до алтернативи (Пример: още една 18+ снимка!) Иначе принципно обмислям идеята и за нещо подобно, но ми трябва да чуя първо малко повече отзиви и да попремисля, на тоя етап. Или просто ще поразпитам пиърсъра от студиото, където обикновено ходя, все пак той е мъж де, ама поне е професионалист и може да сподели някакви полезни неща по въпроса.

Напоследък гледам и някакви по-екстремни неща из нета. Например това - отстрани ме радва, ама пробиванията са доста и не знам бих ли се навила сериозно на такова нещо някога. Не ми пука колко ще боли, но тия пиърсинги ми изгледат труднички за задържане... :?
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Егати извратеното...
А за професиите не мисля че влияе кой знае колко. Живеем все пак в 21 век! В днешно време са доста по -либерални нещата и един работоддател едва ли ще седне да ти гледа и да ти критикува пиърсингите и татусите. Е ще прояви неразбиране и ще се заяде само ако е някой 60 годишен дяда, раснал в парника на другаря Живков :D
:lol: :lol:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мислиш ли :lol: .. тя това никога няма да го разбере де .. никой работодател няма да и каже абе идеална сте за позицията но с тия обеци :? .. просто ще вземе следващия кандидат с подобен на нейния "профил" но без обеци ;) .. и съм обеден че не са никак малко работодателите които ще направят така :)
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Аз искам татуировки ръкав и на двете ръце, почвам да събирам пари........
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

invisible написа:ще вземе следващия кандидат с подобен на нейния "профил" но без обеци ;) .. и съм обеден че не са никак малко работодателите които ще направят така :)
Ами нека вземе следващия без обеци... и това е така защото страдат от предразсъдъци българите...все още много предразсъдъци има :wink:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

е сега така казваш но след някоя и друга година когато завършиш и създадеш семейство дали пак би дала същия отг :P
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

invisible написа:е сега така казваш но след някоя и друга година когато завършиш и създадеш семейство дали пак би дала същия отг :P
Е, какво общо има семейството с пиърсинга на веждата/устната на някой непознат? :P
allshallperish написа:Аз искам татуировки ръкав и на двете ръце, почвам да събирам пари........
А решила ли си какви точно ги искаш?

Може би трябва да преименуваме на "Тема за piercing & tattoo" :albino:
Изображение

invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ъъм нищо :lol: мисълта ми беше че лесно се казва "Ами нека вземе следващия без обеци" когато мама и тати пращат и не ти е на дневен ред да гледаш деца .. примерно :)
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

^ Е, това вече е съвсем друго нещо ;) Подкрепям. И все пак можеше и да е по-зле... Пиърсингите по лицето винаги могат да се свалят, но примерно татуировката по видимо място е далеч по-трудна за заличаване.
Изображение

Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Истината е, че всичко опира до пари. :? И все ги няма.
По темата: Фризьорката ми се беше ужасила като ми видя индъстриала. И 2 месеца по-късно си направи интимен пиърсинг. :lol: И продължава да се притеснява като ме реши. :| Жената на наскоро роди. Не знам дали си е запазила обецата по време на бременността, но нищо чудно. :lol:
Аз на нейно място не бих. :| Но пък аз не бих се пробила долу изобщо. :mrgreen: Както и не бих си сложила обеци на зърната. А дори и да се кефех, като си представя да кърмя с тея железа по мен... Ъъъъ. Не благодаря. А, да - и езика не бих си пробила. И флешовете не са за мен. :P
Аз скоро не мисля да си правя повече от наличните. Отстрани се кефя на пробити вежди, долни устни, езици и уши - където падне (колкото по-нагоре по мидата, толкова по-добре :mrgreen: ) Флешовете изглеждат приемливо докато са мънички. Пъпове, зърна, горни устни и носове са строго за момичета. Не ме радват особено, но пък щом ги кефи, нека! :cheers:
Корсет задължително се прави с идеята скоро да се махне. Първо, тялото ги отхвърля и второ - адски неудобно е!! Обикновено си го причиняват хора с близки познати пиърсъри или такива самите за разни фестивали и тн. Да си платиш редовните тарифи за нещо, което ще откара толкова кратко (2-4 седмици май беше) си е леко болно. :colors: Но пък на човек с хубава физика и добро разположение на обеците седи много красиво.
И да, заглавието е за смяна. А на мен темата ми се повтаря донякъде с една от лИбовния раздел май... :scratch:
За татусите: Моя татус е мъничък и дискретен. Досега работодател не ми е правил проблем (на глезена е => сезонно си е видим). Аз такива консервативни люде ги свързвам с работа зад бюро и строг бизнес-дрескод. Ако опре до такъв, не мисля, че би имало проблем даже да е нещо по-голямо, ако е примерно... на гърба. Просто не бива да се разкрива плът изобщо - рисувана или не. :? Много ясно, че няма да тръгна с гол гръб из офиса, дъъъ.
И също е вярно, че поколенията се изменят и голяма част от хората, които сега градят кариера са съвременни и са бъдещите ни шефове. По-вероятно ще е след 10 години да имаш ръководител, който самият е изрисуван целия, вместо това, да ти направи на теб проблем. Или поне дано. :)
Засега едва ли ще си правя друг де. :D 'Щото нещата, на които се кефя, са много големи - искат драма и пари. Ама нали трябва да има и за какво да си мечтая. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

inc написа:Аз такива консервативни люде ги свързвам с работа зад бюро и строг бизнес-дрескод. Ако опре до такъв, не мисля, че би имало проблем даже да е нещо по-голямо, ако е примерно... на гърба.
Не е гаранция. Имах точно такъв пример пред себе си - брат му на един приятел завърши в Холандия и имаше голям татус на гърба, да не казвам по целия гръб. Не се виждаше, но на едно интервю за работа го питали дали има татус и той си казал. В крайна сметка го харесаха и го взеха де, но му платили премахването на татуса, което излезнало нещо от сорта на 2000 евро :roll:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

inc написа: А дори и да се кефех, като си представя да кърмя с тея железа по мен... Ъъъъ. Не благодаря.
:shock: Естествено, че докато кърмиш, железата се свалят - иначе има риск някое топче/камъче да се отвинти/падне и бебето да го погълне. Но самият факт, че зърната ти са пробити, не пречи на бременността и кърменето по какъвто и да е начин. Както не виждам и никакъв проблем да си свалиш пиърсингите от клитора като ти дойде време да раждаш. Ако тия неща наистина пречеха, никой нямаше да си ги прави.

Аз пък установих, че обичките на гърдите са едни от най-добре похарчените ми пари някога и адски се радвам, че се реших. Въпреки всички хорски предразсъдъци, усещането е уникално яко. :compress: И всъщност, не беше чак толкова скъпо. Само 50лв общо за двата пиърсинга + двете обеци - аз очаквах далеч по-голяма сума. :bounce:
Изображение

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Баси евтинията! Ще взема и аз да си направя! :mrgreen:

Добре де, няма :lol:

Валя, хубаво, честито, яко, ама сОпри се малко. Тая работа си води до прогресивно пристрастяване също като татусите. А като се прекали не се получава много готино. Имам една приятелка, която си е накачила сума ти железария по уши, нос и не знам още къде. Ами прекалено е, а всичко прекалено не е гот. ;)

Принципно доста ми се иска да си направя татуировка някъде, но още не съм решил каква да бъде. Задължително обаче искам сам да си направя проекта.
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Аааа супер, яко! Аз много се кефя на всякакви видове и не ми изгелжда отвратително, само че при мен има фактора "родители" , а те са малко консерви и помня, че едвааа се навиха, преди около 6 години, да си продупча хрущяла на "ушото" , което аз така силно желаех.. Е, да, ама мисля, че като се пробиеш веднъж , започваш да се пристрастяваш и исках и искам още и още.. Иска ми се един индъстриал, или поне таргуса да си пробия.За татуировки да не говорим- бленувам за една семпла, лесноприкриваема , но сезонно видима някъде по мен. И сега ще съм студентка и честно казано, ако поискам да го направя нашите няма да са до мен да ме спрат, но ме притеснява фактора "евентуален работодател".. Тук гледам, че казвате, че нямате проблеми, ама пък знае ли човек.. Та... Това е от мен .. Дупчете се и пускайте снимки да ви завиждам :)
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”