[KСК 2010] Книгоиздаване

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: [KСК 2010] Книгоиздаване

Мнение от Мила »

Мда, може.
Няма да си единствената обаче :mrgreen:
Обикновено хората в КНИ сме 50/50 - половината сме искали точно това, другата половина са неуспели PR-и и журналисти. Имортълке, колко не ти стига? В смисъл 1-2 да им стигне бала за ВО или Ж и ще влезеш.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

70 стотнички :( само 70 :(
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Аватар
EoWyn
В началото бе словото

Мнение от EoWyn »

Здравей immortal girl :) на мен не ми достигат 50 стотни за книгоиздаване, иначе за сега съм приета ВО - задочно. Искам вече да е неделя и да се свършват мъките :P Ще стискам палци и за теб, ще ми е приятно да се видим на есен :)
I close my eyes only for a moment and the moment`s gone...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Скръбна вест

Не стигна.. Тъпият ми бал не стигна за 16 стотни... Желанието ми да пропусна годината е повече от силно , но нашите са ми голяма контраатака.. Останах Българска филология и сърцето ми, гладно за мириса на книги, се къса.. Може би е за хубаво, може би съдбата или нещо по-висшо има по-велики планове за мен, може би не съм го искала достатъчно силно , или фанатичната ми мечта, е била прекалено фанатична, за да се сбъдне.. Дори да запиша Българска филология, аз догодина съм решена да кандидатствам отново... и отново докато не ме приемат... АКо не.. искам да се прехвърля- как стои работата с прехвърлянето? Не ме интересува колко ще е трудно... Та.. Бравос на тези, които са приети в тази специалност.. Аз явно съм обречена да не се докосна до издателство, да не сбъдна друга моя мечта- да издам книга , да не помириша печатница... ДОкато оплаквам дните си , някой да обясни работата с прехвърлянето... :( :cry:
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Аватар
sistel
В началото бе словото

Мнение от sistel »

Виж, аз имам 5,25 на изпита....тоест логично е да вляза, но не стана. Какво да ти кажа....да беше изкарала по - висока оценка....не знам, обаче наистина каквото сам си направи човек - това е!Продължава напред! :salute:
aozora написа:Убийствена трагедия...
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

браво на теб, радвам се за теб. Все си влязла нещо. :roll: Много добре разбирам нещата които ми говориш, но нищо не ми пречи да си спамя из МОЯТА тема и да си мрънкам в МОЯТА тема за мечтаната ми специалност :):) :lol:

Аватар
ViLL__
От дъжд на вятър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от ViLL__ »

И аз съм в същото положение като твоето :( .Аз адски много исках да вляза Право,цяла година учих като луда :roll: беше ми много голяма мечта,много го исках.Когато на изпита по история искарах 5.50 бях сигурна че вече с единия крак съм вътре,адски много се зарадвах,но ето че по литература изкарах 3,75 :( .Въпреки това до последно се надявах че имам някакъв шанс,все пак надеждата умира последна.Еми да ама..не ме приеха и сега съм с Публична администрация :? .
Казала съм си че 1 курс ще се опитам да изкарам висок успех за да се прехвърля мечтаната специалност,дано и ти да успееш.Трябва само да изкараме висок успех (наи-малко 5.50) :bounce: Извинявам се че спамя във вашата тема,(май трябва да се отвори нова тема за всички скърбящи :lol: :cry: хах)
Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit?
Frank: Why are you wearing that stupid man suit?

Donnie Darko
Аватар
sistel
В началото бе словото

Мнение от sistel »

Леле, да знаеш как ти съчувствам....ето това е ....малоумието на живота, гаврата на оная идиотка - "висшата сила", която си мисли, че знае повече за нас и ни тегли упорито в друга посока. Знаеш ли кое е най - важното? - ти ставаш за адвокат! Оценката ти го доказва! Вярно, че това е професия, която изисква издаването на правоспособност, но нали знаеш - ако целта ти е да защитаваш невинните, то можеш и по други начини. Правиш си неправителствена организация, наемаш си адвокати и работите по структурата, която ти си изградила (ако се насочиш в сферата на дискриминацията, когато спечеля първа награда на есето -" Заедно срещу дискриминацията" ще ви даря всичките пари :) ) Хайде с усмивка и напред :)
Аватар
sistel
В началото бе словото

Мнение от sistel »

А, Имортал....форумът е обществен! Нали не се опита да ми направиш забележка, че пиша в твоята тема :wink:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

Не аз никога не правя забележки, далеч съм от тази мисъл, бих ти направила само ако ти засегнеш моето скърбящо сърце :lol:

Аватар
EoWyn
В началото бе словото

Мнение от EoWyn »

Миличка, много съжелявам, че не са те приели това, което искаш :( Но пък аз съм на мнение, че няма нищо случайно, така че не се отчайвай :) Ако наистина го искаш толкова силно рано или късно ще стане. Една мечта никога не е фанатична! А сега вместо да се ядосваш на тези 16 стотни, се усмихни на студентския живот ,до колкото виждам имаш очарователна усмивка :)
I close my eyes only for a moment and the moment`s gone...
Аватар
RoNsss
В началото бе словото
Специалност: книгоиздаване
Курс: първи

Мнение от RoNsss »

Колеги(запетайка) къде се скътавате? Ще книгоиздаваме ли? :) :cheers:
Дъх на коприва
Аватар
Etien
От дъжд на вятър
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Etien »

Задочни PR-и да има тук ? :P
ВРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА ( PR ) - 1 КУРС
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

ОбъркАл си рейса пич :mrgreen:
Facebook
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий

RoNsss написа:Колеги(запетайка) къде се скътавате? Ще книгоиздаваме ли? :) :cheers:
Да, догодина :) :bounce: и по принцип се "скАтаваме" , но те разбирам.. И аз бих се вълнувала, ако ме бяха приели в тази специалност

Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”