Забраниха ГМО

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Забраниха ГМО

Мнение от Дичоу »

MidwinterSun
Исках да кажа, че от векове третираме природата по безобразен начин...кръстосваме, култивираме нови видове...правим си разни шмекери...а изведнъж ГМОто се оказа опасно...
Гаранция голям процент от световното население никога не е яло истинска (горска) ягода...ама "Децата ни не ста станали изроди" и не са се появили мутации и хора с пет уши и един лакът...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Е, значи съм те разбрала погрешно. Както и да е, това не променя факта, че горската ягода си е по-вкусна, а оранжерийните домати са подметки в сравнение с тези, които садим в градинката в Карлово и които са буквално сладки. Въпрос на сорт, въпрос на почва, въпрос на условия, въпрос на бля-бля. Не бих тръгнала да виня генното инженерство за безвкусността на зеленчуците.

А и аз не бих определила ГМО като опасни. По-скоро просто като вредни в сегашната си форма. Ако тръгнем да коментираме въпроса за това как човечеството третира природата, опитите с кръстосване на грах, селекцията на персийските котки и създаването на ГМО изобщо няма да са единствените засегнати въпроси.

Но тъй като конкретно обсъждаме темата за ползите и вредите от ГМО, кое е заблуда и кое факт; и тъй като Монсанто е безспорен монополист в тази област - аз неизбежно стигам до заключението, че някой пуска на пазара недостатъчно качествен продукт. Е какво се очаква от мен, да подскачам от щастие из градинката пред блока?
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Дичоу по твойта логика дай всички да гледаме прасета, за да ядеме месо.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

allshallperish написа:Дичоу по твойта логика дай всички да гледаме прасета, за да ядеме месо.
Пффф...ни най-малко... по мойта логика всички трябва да ловуваме диви прасета, за да ядеме месо.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Дичоу написа:
allshallperish написа:Дичоу по твойта логика дай всички да гледаме прасета, за да ядеме месо.
Пффф...ни най-малко... по мойта логика всички трябва да ловуваме диви прасета, за да ядеме месо.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Точно това и аз казвам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Malka veshtica
Драскач

Мнение от Malka veshtica »

Мила написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
четох я и ... повярвах за мой ужас... само не разбрах авторката каква професия има и доколко достоверни са източниците.
Публикувай отговор

Обратно към “България”