Харесвате ли хора с червени уши?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Е, и? Когато ти се спи е напълно нормално да объркаш бутоните... А очи просто не се връзва с темата, не че и те не са ни червени понякога... да не говорим пък за албиносите, но в по-предното изречение ще забележиш,че споменавам за студовата алергия и реакцията с почервеняването на ушите, носа, бузите, ръцете... Никъде не съм писала относно очите, освен когато споменах,че знам как се пише тази дума!Паган написа:Може би, но "ч" е доста далеЧ от "ш".
Или по - тоЧно 11 бутона
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако го прочетем като "очите" пак има смисъл.. и наистина е много лошо когато са нон-стоп червени
ето че повдигнахме нова тема от една сбъркана буква, леле какви сме 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
е, не тази тема ме разби!
аз много не мога да и хвана замисъла, ама човек с константно червени уши не съм виждала, а през зимата на всички са ни червени...и някак си цвета им никога не е знимавал дотолкова мислите ми, че да реша, че еди-кой си не ми харесва заради червените си уши
(ама наитина забавна тема-хихих)
а хората с чевени очи не ми харесват... те са признак на:
1. напиване/напушване + умора
2 умора + малко пийване
3. вамиризъм

аз много не мога да и хвана замисъла, ама човек с константно червени уши не съм виждала, а през зимата на всички са ни червени...и някак си цвета им никога не е знимавал дотолкова мислите ми, че да реша, че еди-кой си не ми харесва заради червените си уши
а хората с чевени очи не ми харесват... те са признак на:
1. напиване/напушване + умора
2 умора + малко пийване
3. вамиризъм
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me