Търся/Продавам - ФЖМК
Re: Търся/Продавам - ФЖМК
Начи Държавност е най-БЕЗУМНАТА книга, която съм чела през живота си. Панайотов не знам кой е. Не знам, както си решиш, но никой не може да те задължи да купиш нещо.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Някой нещо на Здравко Райков има ли?!?
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Да,но може да ме освободи от изпит АКО го направя. Плюс,че Константинова,която е написала книгата,ни води и жената каза,че цяла година ще работим по съдържанието й конкретно и ще обсъждаме по нея...Абе...Not much of a choice..Мила написа:Начи Държавност е най-БЕЗУМНАТА книга, която съм чела през живота си. Панайотов не знам кой е. Не знам, както си решиш, но никой не може да те задължи да купиш нещо.
PS Аз нея вече я купих,търся си другите...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Търся спешно "Ефективен Пъблик Рилейшънс" от Скот Кътлип, Алън Сентър, Глен Бруум
http://chitalnia.files.wordpress.com/20 ... =500&h=375
http://chitalnia.files.wordpress.com/20 ... =500&h=375
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!