Аз съм, бе... Сменям професията...Don Pablo написа:
Гонзо, ти ли си ?
Книгоиздаване
Модератор: Шепот
- george.merlin
- Драскач
- Специалност: книгоиздаване
- Курс: трети
Re: Приети книгоиздаване
- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Гутен Морген
Казвам се Силвия,от София,
и аз съм приета книгоиздаване!много съм щастлива мисля че специалността е супер интересна
Казвам се Силвия,от София,
и аз съм приета книгоиздаване!много съм щастлива мисля че специалността е супер интересна

- george.merlin
- Драскач
Поздравления за избора. Радвам се, че се присъедини към нас. 
- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
Е, как каква - Журналистикаrueva написа:Алекс, ако сега кандидатстваше, коя специалност щеше да запиеш, изведнъж се зачудих : )Al-x4o написа:Ехо, сладури, как сте?
Много се радвам, че с всяка изминала година има все повече хора с първо желание Кн и по-малко, записали специалността в чакане на ВО или Ж. Когато аз бях курс преди 4 години - имаше 3-4 "книжки", които искаха да учат това. Сега явно сте доста повече.
Поздравявам ви за избора и слушайте каките Мила, Ники и Вида, че много полезни съвети от тях ще дойдат
Малко и аз почнах да говоря като Йода. Но да знаете, че сте винаги добре дошли в "Аз чета" http://www.azcheta.com.
P.S. Милена Цветкова и Гриа Атанасов са ви ключовите преподаватели, ако сте решили да се развивате в професията. За Милена бързо ще се уверите в това, щом започне да ви предава
Няма нищо по-яко от това да си завършил журнале, да бачкаш като пиар и да си главен редактор на медия за книги
- george.merlin
- Драскач
Мда, така ми казаха и други. Завършват едната специалност, но работят по другата.Al-x4o написа:
Е, как каква - Журналистика![]()
Няма нищо по-яко от това да си завършил журнале, да бачкаш като пиар и да си главен редактор на медия за книги
-
manichety
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте и от мен,колеги!
Казвам се Мария и съм приета редовно.Също няма да крия,че Книгоиздаването не ми е 1во желание,но сега като гледам предметите и дисциплините мисля,че това е по-добрият вариант и се радвам,че съм приета точно това.Плюс това Кн е и нещо много по-различно и се надявам да е доста интересно! Ще се радвам да се запозная с нови и интересни хора и мисля,че няма да съжаляваме за избора! Успех и ще се видим октомври,а сега заслужена почивка и само усмивки от мен!

"... And believe that dreams come true every day. Because they do!..."
- Al-x4o
- От дъжд на вятър
- Специалност: Публична комуникация
- Курс: семестриално завършил
- Обратна връзка:
Гарантирам ти, че няма да съжаляваш. Аз пък съжалявам,ч е няма магистратура по Книгоиздаванеmanichety написа: Ще се радвам да се запозная с нови и интересни хора и мисля,че няма да съжаляваме за избора! Успех и ще се видим октомври,а сега заслужена почивка и само усмивки от мен!![]()
Вероятно не е това мястото за този въпрос, но съм сигурна, че вие ще ми откликнете на питането... На първо класиране съм приета Книгоиздаване, изчаках 2ро и не ми стигат 24 стотни за ВО. Въпросът ми е, ако сега изчакам и 3то класиране, след като потвърдя, ще се запази ли мястото ми за книгоиздаване. Благодаря предварително за отговорите!

- george.merlin
- Драскач
Има магистърска програма по книгоиздаване. На курса през април ми дадоха каталог на специалностите и там беше описана и магистърска програма заедно с учебния план, изискванията и т.н.Al-x4o написа:
Гарантирам ти, че няма да съжаляваш. Аз пък съжалявам,ч е няма магистратура по Книгоиздаване
- george.merlin
- Драскач
Нямам представа, съжалявам._Adriana_ написа:Вероятно не е това мястото за този въпрос, но съм сигурна, че вие ще ми откликнете на питането... На първо класиране съм приета Книгоиздаване, изчаках 2ро и не ми стигат 24 стотни за ВО. Въпросът ми е, ако сега изчакам и 3то класиране, след като потвърдя, ще се запази ли мястото ми за книгоиздаване. Благодаря предварително за отговорите!![]()
![]()
![]()
![]()
george.merlin, оценявам желанието ти да ми помогнеш и много благодаря. Аз вече намерих отговор на въпроса си. А и между другото не ми пишеш в скайп-а. 
- george.merlin
- Драскач
Не ползвам много скайп. Когато вляза, то е за да говоря с точно определен човек. Разбираме се с четири думи и излизам от скайп. Не е нещо насочено към теб, недей да си мислиш такива неща. Ние дори не се познаваме_Adriana_ написа:george.merlin, оценявам желанието ти да ми помогнеш и много благодаря. Аз вече намерих отговор на въпроса си. А и между другото не ми пишеш в скайп-а.
Адриана, най-вероятно няма да стане. Депозирай си дипломата, за да ти се пази мястото.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Аз съм си я депозирала на 2ро класиране, но утре пак ще отида до факултета евентуално да попълня нова молба... george.merlin, знам, че нямаш специално отношение към мен, ти сам каза причината - дори не се познаваме. Неуместна шега от моя страна, извинявам се