Размисли и страсти с Лорд Носферату

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Размисли и страсти с Лорд Носферату

Мнение от Търговецът на кристал »

Носфи,
Бяха много пиратски, пуснаха ги с вестник "Уикенд" за 5 лева - в картонени опаковчици. Ооообаче хич не ми дремеше. И имат субтитри. Нямаш представа баща ми как търча към РЕП-чето, когато разбрах, че ще ги пускат.
Не се и съмнявам, че можеш да си ги набавиш много лесно - но, ако случайно не е така, само кажи да ги нося на някоя среща.

Мен всичко ме радваше в тоя филм... и как замина за Германия, и апартаментът, и онзи негов приятел, дето все замисляше някакви гениални икономически планове... и онзи лаф: "Ей тоя, ей тоя ме яхаше!", а дядото отговаря: "Глупости, аз не мога да яздя!" :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

E, пиратски и аз имам :Р Аз си мислех някакви оригинални пуснати. Тия от вестниците не ги уважавам.

Само 83 въпроса? Срамота! :evil:

:P
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Батман или Спайдърмен?
Хюи, Дюи или Луи?
Чичо Скрудж или Доналд Дък?
Мики или Гуфи?
Wolverine или Cyclop?
Iron Man или Супермен?
Електра или Жената Котка?
Хълк или Silversurfer?
:cyclopsani:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

92. Кога за последно плачка?
93. Кое е клишето, което най-добре те описва?
94. Опиши мечтаната комисия на държавния :lol: names, pleaaaase!
95. Кефиш ли се да работиш като преводач? Обмисляш ли алтернативи? Ако да, какви?
96. Защо беше спрял да пишеш у форумчи?
97. Кое беше последното мило нещо, което направи за някой друг? А ще ни разкажеш ли за това?...
98. Сподели с нас някой мил детски спомен :)
99. Коя е най-сконфузната ситуация, в която си попадал?
100. Юбилеен! Миии... кво мислиш за мен :D (сори, не се сдържах)
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Blood Countess написа:Батман или Спайдърмен?
Хюи, Дюи или Луи?
Чичо Скрудж или Доналд Дък?
Мики или Гуфи?
Wolverine или Cyclop?
Iron Man или Супермен?
Електра или Жената Котка?
Хълк или Silversurfer?
:cyclopsani:
Комиксииии! :sun:s

1. Герой - Спайди. Комикс - Спайди. Анимация - Спайди. Филми - Батман (в Спайдовете имаше по един готин актьор във всеки филм. И... нищо друго :Р )
2. Дюи, защото обичам синьо :Р
3. Да гледам - Доналд, щото е по-непредсказуем. Да съм - Скрудж, защото не му пада нищо тежко на главата :
4. Cyclops ми е малко over the top. И е елементарен. Така че Улвърийн.
5. Супермен е плод на комплексирано съзнание. Железният е по-весел, но и не ми е от любимите герои, особено покрай събитията в Civil War
6. Ми и двете не ми допадат много. Май Електра, щото е по-лоша :Р
7. И Хълк не го обичам. Сърфистът от друга страна, понякога е много готин. Така че той, мир на праха му.

Искам още, искам още! :D

Изображение

Димо лекува
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Лорд Носферату написа:Искам още, искам още! :D
Добреее :twisted: .
Лелееее, надушихме се :drunken: .

Коя е любимата ти комикс поредица?
А филм по комикс?
А кой филм по комикс е най - голямата гавра с това изкуство?
Откога четеш комикси и как се зариби?
Не смяташ ли, че Улвърийн и Спайди са най - страхотните комикс герои евър? :king:
Какво мислиш за "Heavy Metal"?
Имаш ли нещо от поредицата "Дъга"? Mнение за историите с динозаврите? Ееееех, спомени :love5: ...
Последно промяна от Blood Countess на 21 Окт 2008, 21:26, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Като искаш още, на ти още, ПЪК!

Добър ли беше по математика в училище?
Разкажи ни някоя случка от гимназията - първата, която ти изникне в ума.
Що така недоволстваше от Винс, да те питам аз... (това щеше да ти е кодовото чик-име, впрочем :mrgreen: , а не "Танцуващият с лекарства" - не позна!)
Трябваше да завършиш през лятото, дето мина, нали? Познаваш ли Бистра Михайлова от Стара Загора? Дълга руса коса на вълни, светли очи, метълка, говори тихичко... М?
Какъв мечтаеше да станеш, когато пораснеш? И, всъщност, порасна ли?
Има ли смисъл, когато няма значение?
Колко е важно да бъдеш сериозен?
Чакаш Годо, или гониш Михаля?

Хм... ай' стига ти толкова. Засега.

О, и благодаря за написаното от теб в оная тема в 18+, трогна ме, честно. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

MERCES_LETIFER написа:92. Кога за последно плачка?
93. Кое е клишето, което най-добре те описва?
94. Опиши мечтаната комисия на държавния :lol: names, pleaaaase!
95. Кефиш ли се да работиш като преводач? Обмисляш ли алтернативи? Ако да, какви?
96. Защо беше спрял да пишеш у форумчи?
97. Кое беше последното мило нещо, което направи за някой друг? А ще ни разкажеш ли за това?...
98. Сподели с нас някой мил детски спомен :)
99. Коя е най-сконфузната ситуация, в която си попадал?
100. Юбилеен! Миии... кво мислиш за мен :D (сори, не се сдържах)

92. Като гледах Уоли.
93. ъъъъъъъъъ.... ъ де... Аз така бягам от клишетата, че... в момента дори не се сещам за клишета :D "В стара хижа саможивляк" брои ли се за клише? Ако не, пробвай ти да ме опишеш с клише, да те видя :Р
94. Няма две мнения. Багашева, Няголов, Тинчева! (Нали трима бяха?)
95. Йъп. Кефя се и да не работя като преводач (демек когато ме мързи много). Не ща алтернативи. Работя си вкъщи, когато си искам (два дни преди сроковете) и като заплата ми е добре засега. Алтернативата ми е да почна и другаде да хвана да превеждам в бъдеще.
96. Хм. Не ме ли пита някой вече? Нищо! Въпрос си е :) Ми домързя ме. Намерих си по-интересни неща. Просто спрях малко по малко. Сега се сетих, почнах да пиша тук там. Беше ми любопитно колко от старите са тук или ме помнят и колко от новите ще ме харесат :Р След време може пак да спра :Р
97. ъм.. Ми аз съм скромничък. А и почти всичко, което правя, го намирам за съвсем нормално. Хм... Последния път като бяхме на море с либето, станах няколко пъти рано-рано, да ида до центъра за пресни и топли банички, които после да донеса още топли да закусим :) Това става ли?
98. Беше доста преди да започна училище. В долния апартамент още нямахме мебели в хола (старите хвърлени, новите не купени :Р ) и седях на един дюшек и гледах скиорите на някаква олимпиада май. И се радвах на костюмите на швейцарците. Ей тогава беше време, в което нямах ама никакви грижи и тревоги.
99. Хмъ. Хмъ-хмъ-хмъ. Последното, дето си спомням, беше как се засякох с бащата на либето в коридора, като й бях на гости и си тръгвах (родителите й представа си нямат кой съм, но майка й май вече знае, щото ни е видяла на една снимка). Изправих се като бастун, изстрелях едно притеснено "добървечер" и се изнизах... :oops:
100. Мисля, че си твърде скромна. И нямаш правилно мнение за идеята на снимките :Р Иначе си сладко същество (говоря вътрешно - обвързан съм и внимавам с външните суперлативи :Р) и имаш акъл. Имам и чувството, че имаш добро чувство за хумор. На следващата среща ще седна по-наблизо, да му ударим една хубава приказка. А, и те е шубе от сатанисти :P

Изображение

Изображение

Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Оф, още един въпрос - за костюмите, дето бяха като сирене, ли иде реч? Алеле, тези и аз ги помня, швейцарчетата ми бяха ужасно любими... ама никой не може да измести КАА от сърцето ми, дам...
В края на ноември
Аватар
theDarkSite
Танцуващия с клавиатури

Мнение от theDarkSite »

ето малко въпросчета и от мен:

1. Откривал ли си в някой персонаж (било то в книга, филм или нещо друго...) себе си? И ако да, в кой и от къде :P
2. А имаш ли персонаж (пак от random произведение), който ти е като идол, като който ти искаш да бъдеш (било то външно или като характер)?
3. Скромен или с високо самочувствие си? И ако не можеш да се определиш с точност, по-скоро към кое клониш :P
4. Чувстваш ли се като нарцис :lol: (малко по-висока степен от самочувствието, но пък доста често с по-различен характер :roll: )
5. Привърженик на "грубата" реалност ли си, или търсиш бягство към по-различен свят :roll:
6. Кое е най-романтичното нещо, което ти идва на ума да сториш за възлюбената ти ^^
7. А попринцип романтична душа ли си?
8. Би ли сътворил нещо авторско, с което да покажеш чувствата си на приятелката ти, или ще направиш това с готов (но въпреки това лично избран от теб, подбран и т.н.) подарък? като авторско имай в предвид песен, инструментално парче, поезия, проза, само текст на песен, и т.н. :wink:
9. Губил ли си се духом някога? как пък го измислих това :D
10. Плаши ли те самотата? Или нямаш нищо против нея?
11. Има ли нещо, което би направил и което би нарушило някакъв закон (било то държавен или морален :P), и ако да, с какво би се извинил/оправдал/обяснил за действието си и пред кого >.<
12. Обичаш да споделяш, или да оставиш чувствата да пулсират вътре в тебе?
13. Коя красота повече признаваш - външната, или тази на душата?
14. Кое за теб не би било естетично, или във всичко би намерил естетика?
15. Чувстваш ли се като лорд :lol:
16. Какво е за теб музиката - банален, но любим за мен въпрос :P
17. Имало ли е/има ли нещо, заради което проявяваш егоизъм :lol: Признай си, недей кри :P
18. Като какво животно би се описъл :P
19. А като кое цвете o.O
20. Има ли песен/парче (може да са няколко), което отбелязва важен за теб момент от живота? И ако да, кое/кои са, освен ако не е твърде лично ^^
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Blood Countess написа:
Лорд Носферату написа:Искам още, искам още! :D
Добреее :twisted: .
Лелееее, надушихме се :drunken: .

Коя е любимата ти комикс поредица?
А филм по комикс?
А кой филм по комикс е най - голямата гавра с това изкуство?
Откога четеш комикси и как се зариби?
Не смяташ ли, че Улвърийн и Спайди са най - страхотните комикс герои евър? :king:
Какво мислиш за "Heavy Metal"?
Имаш ли нещо от поредицата "Дъга"? Mнение за историите с динозаврите? Ееееех, спомени :love5: ...
Подуш-подуш :)

Екс мен, но коя от всичките - не знам. Grimm fairy tales - препоръчвам, защото на бас, че не знаеш какво е то :Р. Много харесах Cable & Deadpool също.
Ми не са малко. От мангата - Олдбой. Иначе - 300 (сто пъти по-добър от комикса), първият Гарван, Астерикс, Екс мен, Лигата на необикновените, Съдия Дред, първият и последният Батман... И имам чувството, че някои от задаващите се догодина и по-натам, също ще влязат в списъка :)
Гавра... може би първият Хълк.
Комикси чета от... момент, да си видя първия брой... От юни 1991-ва :) Първият брой на Мики Маус, дето излезе тук.
Доказателство:
mickey.jpg
mickey.jpg (78.06 KiB) Преглеждано 242 пъти
Mickey 2.jpg
(101.59 KiB) Свалено 214 пъти
Купувах си го до 98-ма някъде, после нещо спрях. И Доналд Дък спрях.
Започнах да тегля сканирани комикси наскоро, покрай Екс мен. За уеб комиксите - първо харесах Looking for group - http://www.lfgcomic.com/page/1, после една позната ми показа Least I could do - http://www.leasticoulddo.com/comic/20081017 и сам си намерих PHD - http://www.phdcomics.com/comics/archive.php?comicid=438 и, разбира се, Гарфийлд! http://www.garfield.com/comics/todayscomic.html Но по него се запалих с два броя, които май са единствените, излизали в българия. Отдавна беше...

Ми не. Имам по-големи фаворити, особено от Спайди. От екс мен - Магнито и Gambit. от други - Deadpool, примерно. Но и двамата са нагоре в класацията, де.

Хеви Метъл ми е твърде еротично, не го чета.
Уви, от Дъга нямам, за съжаление. Но се сетих, че имам по-стар комикс от мики - от 1988. Но ще да съм го чел 1990 някъде, щото 88 сигурно не съм можел да чета още.
hp.jpg
(120.24 KiB) Свалено 212 пъти
Знам, че е малко оръфан, ама е по-стар от някои форумци. :P

За истории с динозаври като цяло мога да кажа, че съм чел някои доста интересни, макар и не в Дъга :Р Иначе историите с динозаври, които съм чел по онова време с мики маусите, бяха по енциклопедии :Р
Последно промяна от Лорд Носферату на 22 Окт 2008, 01:32, променено общо 2 пъти.

Изображение

Димо лекува
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Търговецът на кристал написа:Като искаш още, на ти още, ПЪК!

Добър ли беше по математика в училище?
Разкажи ни някоя случка от гимназията - първата, която ти изникне в ума.
Що така недоволстваше от Винс, да те питам аз... (това щеше да ти е кодовото чик-име, впрочем :mrgreen: , а не "Танцуващият с лекарства" - не позна!)
Трябваше да завършиш през лятото, дето мина, нали? Познаваш ли Бистра Михайлова от Стара Загора? Дълга руса коса на вълни, светли очи, метълка, говори тихичко... М?
Какъв мечтаеше да станеш, когато пораснеш? И, всъщност, порасна ли?
Има ли смисъл, когато няма значение?
Колко е важно да бъдеш сериозен?
Чакаш Годо, или гониш Михаля?

Хм... ай' стига ти толкова. Засега.

О, и благодаря за написаното от теб в оная тема в 18+, трогна ме, честно. :D
Ура!
Ми горе-доле... до към пети клас всичко беше елементарно. После стана сложно и малко ми се смъкнаха оценките. До към 12-ти клас, когато тръгнах на уроци да уча това, дето не го учех в училище. Вече не помня доста от работите, но все пак си поразвих добре мозъчето. А това ми е целта в живота.
И си ми бива в простите сметки. В групата като си правехме заедно копията на разни лекции, всички ми се чудеха как мога веднага да им кажа, че 19 по 27 е 513, примерно, докато те още си пишат на листче началните цифри :Р

Ох, случки много, бяхме големи идиоти всичките. Замеряне със столове, което аз въведох (нямах същия успех със замерянето с чинове, обаче)... Или пък когато по физическо трябваше да обикаляме училището и няколко съседни къщи, докато даскалката ни чака на старта/финиша, си наемахме таксита, които да ни карат по маршрута, който тя не вижда (демек по-голямата част) и така за двете обиколки. После някои взеха книжка и с тях.

Винс? Винс, Винс... *почес* АА! Д'Онофрио? (Аз щото си го знам като инспектор Горън и затуй) (хе, сега трябва да ми мислите ново :Р) (обичам скоби) Ми защото е адски труден за превеждане. На моменти сякаш стреля, на моменти мърмори, прави едни паузи дето са ни за отбелязване, ни за пропускане... Като не му се вижда устата, почнах да му ги пълня, ама ха. Иначе прави страшен образ, няма спор. Просто за превод е труден.

Дам, трябваше :oops: Бистра... сещам се. Често е с една чернокоса Ели? Ми да. Но се заприказвах с тях чак като дойдоха една тъмна сутрин да чакат билети за Тайп О Негатив (аз бях там от пет, те май към седем дойдоха). Преди това само да си кажем някое здрасти, ако се видим извън университета :Р

Мечтаех да стана палеонтолог :D Обичам динозаври :D Пораснах... на шкембе.

Всичко има смисъл, защото винаги има значение за нещо или някого. Няма нищо изолирано на този свят.
Иначе:
Изображение
(За който не знае - procrastination е отлагане, бавене, туткане, маене.)

Доколото от това зависи да постигнеш нещо добро, било то за себе си или за другите. И е също толкова важно, колкото да бъдеш весел.

Чакам да цъфнат налъмите :Р
И да поникне онова кюфте, дето го засях, ама не ще :(

А тъй, после още :)

Ами... не помня какво точно съм казал, но щом съм го казал, тъй си е и не съм го казал просто така :D

Изображение

Димо лекува
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

theDarkSite написа:ето малко въпросчета и от мен:
А тъй, обичам въпросчета :D

1. Откривал ли си в някой персонаж (било то в книга, филм или нещо друго...) себе си? И ако да, в кой и от къде :P

Ами откривал съм части от себе си в доста образи, но най-пълно се разпознах в Уоли :)

2. А имаш ли персонаж (пак от random произведение), който ти е като идол, като който ти искаш да бъдеш (било то външно или като характер)?

Пак съм искал да наподобя доста, но никого напълно. Да съм готин единак като Хан Соло, да съм чаровен като Gambit, страшен като герой на Винсънт Прайс, вампир като Дракула, хитър като Ваймс... Но да искам да съм точно като някого - не. Какво най-много съм искал от разнообразните качества - безсмъртие. Ей, почти всичко давам за това. Уви...

3. Скромен или с високо самочувствие си? И ако не можеш да се определиш с точност, по-скоро към кое клониш :P

Толкова съм скромен, че чак ми е трудно да се нарека скромен :oops: Но и не се самоподценявам. Знам си точно колко и какво мога, знам и съм.

4. Чувстваш ли се като нарцис :lol: (малко по-висока степен от самочувствието, но пък доста често с по-различен характер :roll: )

Мне, защото не обичам да се оглеждам нито в локвички, нито в огледала. Знам си се, няма нищо ново да си намеря :Р

5. Привърженик на "грубата" реалност ли си, или търсиш бягство към по-различен свят :roll:

И реалността си я знам, не ми харесва съвсем, та се опитвам да променя това, което мога. Не бягам. Освен може би като играя игри и гледам филми, но то не е с цел бягство, а с цел кеф! :)

6. Кое е най-романтичното нещо, което ти идва на ума да сториш за възлюбената ти ^^

хм... в момента ли? Ами аз съм старомоден... например да й приготвя вечеря за двама край брега, като съм сложил свещи из пясъка, приготвил съм нещо леко, но вкусно и красиво приготвено за ядене, а на масата има малко красиво цветенце в саксийка. След това може би ще походим, загледани в звездите (като аз ще гледам и в земята, че да не се пльоснем някъде). И ще броим кой колко съзвездия ще познае :Р

7. А попринцип романтична душа ли си?

Опитвам се и май ми идва отвътре. Но от друга страна не едно и две неща, които правя и намирам за съвсем нормални, а някои и задължителни, някои ги намериат за специални и романтични.

8. Би ли сътворил нещо авторско, с което да покажеш чувствата си на приятелката ти, или ще направиш това с готов (но въпреки това лично избран от теб, подбран и т.н.) подарък? като авторско имай в предвид песен, инструментално парче, поезия, проза, само текст на песен, и т.н. :wink:

Писал съм й стихчета. Не много, защото се губи от специалността на жеста. Рисувал съм й картички. Песни не съм писал, защото съм адски немузикален, но съм й пял някои песни (Охридското езеро, например) с възможно най-нефалшивия си глас :D

9. Губил ли си се духом някога? как пък го измислих това :D

Ъм... май не, ако те разбирам правилно. Ако обясниш по-обстойно, ще отговоря повече :Р
Иначе веднъж, като бях много малък, се изгубих. Ходех с баба из градинката, изведнъж се усещам, че я няма... Седях там и с разни момченца викахме по самолетите, докато аз чакам да ме намерят. Накрая ми омръзна да чакам и се прибрах сам. А те се изпопритеснили и ме търсят. Ама нищо, намериха ме :)

10. Плаши ли те самотата? Или нямаш нищо против нея?

Обичам самотата. Наистина. Дори сам ми е по-добре, отколкото с компания или с хора около мен.
Ако имаш предвид да съм без половинката си - пак не ме плаши. И сам ще ми е достатъчно добре и няма да си търся друга. Това, което ме плаши неизмеримо много, е какво е станало, че да съм без нея. И не искам да оставам без нея за нищо на света.

11. Има ли нещо, което би направил и което би нарушило някакъв закон (било то държавен или морален :P), и ако да, с какво би се извинил/оправдал/обяснил за действието си и пред кого >.<

:lol: :lol: Това го правя всеки ден, бре! Ако оня да-не-казвам-какъв явор колев ми види Архива с дискове, ще получи удар. Ще се оправдавам пред всеки, който иска. За всичко си има причина. Искам да видя/чуя/изиграя нещо, преди да си го купя. Искам да запазя за децата и внуците си неща, които след време няма да може да се намерят никъде. И други работи съм правил, ама... в Москва съм, в Москва съм! Мога дори да утрепя някого (за отмъщение, най-вероятно, но се надявам да не ми се налага) и пак да се оправдая съвсем спокойно.
Морални гледам да не нарушавам. Не бих навредил на човек, който не си го е заслужил.

12. Обичаш да споделяш, или да оставиш чувствата да пулсират вътре в тебе?

Много файда в споделянето не намирам, освен да разведря/развеселя/успокоя/утеша някого. Аз удоволствие не извличам (освен да се похваля за нещо, щото го правя рядко и когато го правя, си заслужава и ми става хубаво :) ), така че не споделям. Но нямам нищо против да споделят с мен, защото тогава може ид а мога да помогна, ако е нужно, както писах две изречения нагоре.

13. Коя красота повече признаваш - външната, или тази на душата?

И двете са ми нужни за идеалния човек, но признавам повече вътрешната, защото има много повече нива, на които трябва да се постигне.

14. Кое за теб не би било естетично, или във всичко би намерил естетика?

Ами почти всичко модерно. За мен красиви са старите и класически неща. Във всичко. И не мога да намеря естетика, ако тя не си е там - голяма, хубава и забележима.

15. Чувстваш ли се като лорд :lol:

Понякога. И понякога се държа като такъв 8) :P

16. Какво е за теб музиката - банален, но любим за мен въпрос :P

Като шоколада. Доставя удоволствие, понякога не можеш да му се наситиш, друг път ти става байгън. Някои са по стари и изпитани рецепти, други са учудващо сполучливи нови комбинации. Има за всеки вкус - с големи и здрави лешници, с нежни ягодови оттенъци, с екзотично прухрупващ кокос, с енергично пукащи дини, с горещи люти чушлета (тия наскоро ги ядох, иначе пукалките ги имаше ехееее), с меки, сгърчени, изсушени плодове (каквито аз не обичам :Р) и всякакви други. Има ги от всички краища на света. Разбира се, има евтини имитации на хора, които си мислят, че знаят какво правят или искат да продадат нещо само с реклама и името "шоколад" с малко поразместена картинка. И в края на един тежък ден или в началото на някой скучен такъв, мнозина биха искали да се отдадат за миг на парченце от любимия си шоколад.

17. Имало ли е/има ли нещо, заради което проявяваш егоизъм :lol: Признай си, недей кри :P

Разбира се. Аз и някои по-близки до мен хора сме първи по важност. Ако трябва да избирам между себе си (нас) и друг човек, надали ще избера другия :Р Но за близките ми не съм егоист. Или поне рядко :oops:
Но горното не значи, че ще прекрача границите на доброто възпитание, само за взема последните бисквити в магазина или нещо такова.

18. Като какво животно би се описъл :P

Привидно тромаво :Р
Иначе бих се описал като прилеп вампир - често съм наопаки на другите, обичам тъмнотото и виждам добре при почти никакво осветление, не обичам светлото и мижа като къртица, ако нямам очила. Не обичам и слънцето. Понякога сякаш летя, а ако ми се наложи, най-спокойно бих изпил нечия кръвчица, за да оцелея.

19. А като кое цвете o.O

Хм... Бръшлян. Някои може да ме имат за разрушител, за бурен, но други ще видят как мога да скрия грозното някъде, да разхубавя нещо другаде. Имам различни цветове. А и не шавам много-много :Р

20. Има ли песен/парче (може да са няколко), което отбелязва важен за теб момент от живота? И ако да, кое/кои са, освен ако не е твърде лично ^^

Сещам се за няколко... Ето ги хронологино
Don't worry, be happy - тогава възприех една прекрасна философия за живота, каквато и досега влияе на всичко, което правя. Тогава ходех прав под масата, обясняваха ми текста и нямах представа какво е философия, но реших, че това е истината :)
Към тази песен добавям и Wonderful life на Black.

Wind of change и Send me an angel на Scorpions - мъъничко по-късен период. Тогава започнах да се ориентирам към този вид музика и разбрах, че я харесвам.

Превъртаме към 98-ма, когато чух Black No. 1 на Type O Negative. И първия метълски клип, който видях. Тогава разбрах точно каква музика обичам. Тогава разбрах и че не съм аз единственият на този свят, който я харесва.

Някъде в този период, не знам точно кога. Година-две преди следващото, май. The Cult - Painted on my heart. Тогава наистина осъзнах, че любовта, била тя споделена или не, може да отслабне или да остане някъде по-надълбоко в съзнанието, но никога не се збаравя. Не можеш да забравиш човека с когото си бил или си искал да бъдеш, не можеш да забравиш чувствата, които си изпитвал, нито можеш да ги спреш изцяло. Колкото и време да мине.

Превъртаме до преди няколко години. Rolling stones - Angie. На нея бе сложено началото на една хубава многомесечна връзка.

И не се сещам за други.

Изображение

Димо лекува
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

Търговецът на кристал написа:Оф, още един въпрос - за костюмите, дето бяха като сирене, ли иде реч? Алеле, тези и аз ги помня, швейцарчетата ми бяха ужасно любими... ама никой не може да измести КАА от сърцето ми, дам...
Същите :) Иначе аз отдавна не гледам спорт и представа си нямам дали са други вече.
А какво е КАА?

Изображение

Димо лекува
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър

more.jpg
more.jpg (99.12 KiB) Преглеждано 211 пъти

Изображение

Димо лекува
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”