Размисли и страсти с Бетон

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: Размисли и страсти с Бетон

Мнение от rogertaylor »

Бeтон написа:Роджи, гадно ли ти стана?
Мечтай си, може и една злобарка по случая да си удариш - така и така това ти е утехата :lol: :wink:

П.П.Аз също моля от името на Бетон да се затвори темата - стига толкова се е излагал за една седмица ;)

Кристо, на теб ще ти отговоря на ЛС, ти ако искаш го сподели тук после :)
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

rogertaylor написа:Благодаря за проявеното безсилие БетончУ ;) Определено така ми хареса - пак показа, че си фурнаджийска лопата :mrgreen: Вземете му затворете темата, че някой друг ще зададе неудобен въпрос и ще се изложи тотално като кифладжия това момче :mrgreen:
rogertaylor, A когато след 15 години си достатъчно порастнал, ела я прочети тая тема пак. Дано да схванеш нещата!

Бетон, фенка съм ти! даже клуб ше ти направя !
la douleur exquise
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Пак отговарям на този въпрос
DADO написа:5. Мразиш ли комплексарите?
Всъщност радвам се, че има хора, които мислят!
Kristo написа:офтопик: Роджър, като дойде твоята тема, дали няма да те направят луд.... той човека си каза, че не е длъжен да отговаря на определени въпроси, пък и ти като гледам го нападаш по "стар форумен обичай", вземи порасни, вместо да се правиш на 3 лева нацяло...

fak написа:
rogertaylor написа:Благодаря за проявеното безсилие БетончУ ;) Определено така ми хареса - пак показа, че си фурнаджийска лопата :mrgreen: Вземете му затворете темата, че някой друг ще зададе неудобен въпрос и ще се изложи тотално като кифладжия това момче :mrgreen:
rogertaylor, A когато след 15 години си достатъчно порастнал, ела я прочети тая тема пак. Дано да схванеш нещата!

Бетон, фенка съм ти! даже клуб ше ти направя !
Няма нужда аз да говоря за себе си 8)

Kristo написа:онтопик: Един последен въпрос:

Направи албума-мечта - изброй 10 песни, които би искал да видиш в 1 компилация събрани....
Сигурно ще е Teodora - The Best :)
Изображение
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Аз по традиция имам само един въпрос.
Моля, прочети следната изповед и я коментирай накратко - дали си съгласен, какво съдиш за автора, за темата и т.н.:

"Моят квартал е моят свят. Няма нужда хората от големи градове като Пловдив, София и Варна да общуват с хора от други градове ако не искат. Аз например съм от Пловдив. И не общувам с много хора извън моя град. Привърженичка съм на идеята, че моят квартал е моят свят. Повечето ми познати не само, че са от Пловдив, но са и от моя или съседни квартали. За мен е много важно с приятелите си да имате общи интереси, да сте израстнали в обща среда. Е няма как аз и някой софиянец или варненец да сме израстнали в една и съща среда. Също така хората, където са родени там трябва да си седят, така е нормално. Това преместване от Пазарджик на Пловдив и от провинцията към София е смешно, жалко и греховно. Писна ми да дружа с хора от други градове. Те не могат да те разберат, расли сте в различна среда. Не сте израстнали заедно, като повечето хора от квартала ти."
rogertaylor
Летописец Виртуоз
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от rogertaylor »

fak написа: rogertaylor, A когато след 15 години си достатъчно порастнал, ела я прочети тая тема пак. Дано да схванеш нещата!
Ок, Шефке(видях, че такава ти е специалността) :mrgreen:

Ай стига офф от мене :mrgreen:

П.П.Кристо, имаш ЛС
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Извинявам се за намесата...Рекох да погледна темата от любопитство, щот с Бетон сме се виждали на форум среща, но май тогава той беше малко по-различен (за непросветените - едно време Илиян беше върл апологет на СУ).
Направиха ми впечатление някои неща. Хора, вие в детската градина ли сте? Грам мозък имате ли? В осми клас се карахме за това кой слуша чалга и кой метъл, но хора на по 20 години, че и отгоре - да поставяте това в центъра на всяка дискусия...вие как сте??? Бетон преиграва наистина - не е нормално да не говори за нищо друго, освен за музикалните си вкусове. Но смятам, че и вие го провокирате, като въртите само тая лента. Незряло е. В крайна сметка всеки има своите вкусове и всеки слуша музика, но да го изтъкваме постоянно е просто смешно - говорете си за жени, за студентски живот, за коли, за политика, за спорт, по дяволите! Каква е тая чалга и тоя метъл?!
Бетоне, ти вземи се стегни и престани да ръсиш тия ревюта на фолк клубове и прочее - след като виждаш враждебната обстановка, защо продължаваш да се налагаш? Има си други форуми за изява на фолк-пристрастията ти.
А Роджър Тейлър и останалите хулители нека смекчат малко тона, щото не говори добре за обноските и интелектуалното им ниво. Може да са форумна управа, но аз съм тук малко по-дълго от доста хора и съм видял мноооого други да слизат славно и безславно от подиума. Не сте хванали господ за шлифера... :wink: Освен това интересно дали на среща лице в лице ще са способни да използват същите обръщения към онези, които сега нападат виртуално...

Кристо, записваш си мненията, които някакви потребители са казали за теб във файл? Помисли над това малко повече, наистина :shock: :shock:
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Бетоне, ще отидем ли някога на ретро чалга?
всъщност някъде пускат ли ретро чалга?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

еее, аз бях първата,на която отказа да отговаряш на разни въпроси. Ама аз не с лошо :?

Ей,Бетоне, сетих се един въпрос, ама надали ще ми отговориш :)

За ДесиСлава кво мислиш? И за тва, че иска/искаше? да се преориентира и да пее рок/джаз/поп и някакви такива?
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

2 Vintersorg:
Жоро, радвам се че се опитваш да внесеш реда в този конфликт, но на последната форум-среща не се ли изказа пренебрежително по адрес на един друг форумец, който слуша чалга, или нещо не съм разбрал правилно думите ти? Или в твоя постинг проработи правилото "Гузен негонен бяга"?
Аз отдавна твърдя, че е супер глупаво да преценяваш хората по това какво слушат. При мен това се наблюдаваше още когато бях 5-6 клас.

2 Smoking Mirror:

В Зимния дворец всяка седмица има ретро-чалга. Зависи кого искаш да видиш, всяка седмица пеят различни изпълнители - Сашо Роман, Хисарския Поп, Валдес и др.
Ibiza DJ
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

По желание на Бетон, заключвам темата предсрочно.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”