Изобщо не се тревожи, не ме притесняваш ни най - малко! Напротив - изключително приятно е да отговарям на въпросите ти!dimage написа:Миличка, дано не се сърдиш.... Ама аз пак ще питам : )
Честно да си призная - да. Ужасно много. Но отдавам това не на капризи и кифладжийски характер, а на факта, че съм особено критична, най - вече към самата себе си и то във всеки един аспект.dimage написа:1. Суетна ли си? И до колко..?
Принципно се старая да правя прекрасен всеки един миг от живота си, защото всички те са уникални и неповторими, но ако трябва да отлича само един - единствен, бих се върнала около осем месеца назад, когато за първи път през целия си живот се почувствах истински обичана и сигурна в човека отсреща, когато на старанието ми, обичта и пълната всеотдайност се отвърна не с подлост и предателство, а с абсолютно същото! Това бе най - голямата награда, която заличи болката и обидата от всички останали несполучливи опити да открия своята "сродна душа"...dimage написа:2. Разкажи ми за най-прекрасния момент в живота си.
За доста свои детински постъпки, с които съм наранявала хора, които обичам и на които държа. Никога не бих си ги простила. Плюсът е, че (макар и по трудния начин) се научих, че "не трябва да се прави така"...dimage написа:3. Съжаляваш ли за нещо?
Хах, интересно. Сега може да ми се посмеете - около 2 годиниdimage написа:4. Колко най-много си била "на сухо" ? (може и да не отговаряш )
...крайно негативно и като че ли се оказвам човек с доста стеснен мироглед и полярно мисленеdimage написа:5. Мнението ти за хомосексуалистите е?
Първото, естествено! Може да питаш което и да е от момчетата, с които съм излизала - МРАЗЯ ДА МИ СЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ!! Позволявам го в изключително редки случаи. Не понасям момичета от тип "мутреси", нито някога съм си търсила приятел по някакви финансови критерииdimage написа:6. Предпочиташ да си от типа "еманципирана жена" ( да ходиш на работа, да си плащаш сметките...) или да се хванеш за врата на някой мъж и да "цедиш" от него всичко?
Да, обичкам малки, сладички, пухкави бонбони!dimage написа:7. Обичаш ли децата?
Не. На секцията над леглото ми обаче имам череп. Това брои ли се?dimage написа:8. Спиш ли с плюшена играчка?
Понякога. Най - вече на хора, които ме помолят за стотинки за хляб или закуска и видя как си гу купуват. Просто не е човешко да откажеш на човек в бедаdimage написа:9. Даваш ли пари на просяците?
dimage написа:10. Пусни снимката, на която най-много се харесваш... : )

Хубави времена бяха