Размисли и страсти с Blood Countess

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с Blood Countess

Мнение от Blood Countess »

dimage написа:Миличка, дано не се сърдиш.... Ама аз пак ще питам : )
Изобщо не се тревожи, не ме притесняваш ни най - малко! Напротив - изключително приятно е да отговарям на въпросите ти! :)
dimage написа:1. Суетна ли си? И до колко..?
Честно да си призная - да. Ужасно много. Но отдавам това не на капризи и кифладжийски характер, а на факта, че съм особено критична, най - вече към самата себе си и то във всеки един аспект.
dimage написа:2. Разкажи ми за най-прекрасния момент в живота си.
Принципно се старая да правя прекрасен всеки един миг от живота си, защото всички те са уникални и неповторими, но ако трябва да отлича само един - единствен, бих се върнала около осем месеца назад, когато за първи път през целия си живот се почувствах истински обичана и сигурна в човека отсреща, когато на старанието ми, обичта и пълната всеотдайност се отвърна не с подлост и предателство, а с абсолютно същото! Това бе най - голямата награда, която заличи болката и обидата от всички останали несполучливи опити да открия своята "сродна душа"...
dimage написа:3. Съжаляваш ли за нещо?
За доста свои детински постъпки, с които съм наранявала хора, които обичам и на които държа. Никога не бих си ги простила. Плюсът е, че (макар и по трудния начин) се научих, че "не трябва да се прави така"...
dimage написа:4. Колко най-много си била "на сухо" ? (може и да не отговаряш )
Хах, интересно. Сега може да ми се посмеете - около 2 години :oops: .
dimage написа:5. Мнението ти за хомосексуалистите е?
...крайно негативно и като че ли се оказвам човек с доста стеснен мироглед и полярно мислене :roll: .
dimage написа:6. Предпочиташ да си от типа "еманципирана жена" ( да ходиш на работа, да си плащаш сметките...) или да се хванеш за врата на някой мъж и да "цедиш" от него всичко?
Първото, естествено! Може да питаш което и да е от момчетата, с които съм излизала - МРАЗЯ ДА МИ СЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИТЕ!! Позволявам го в изключително редки случаи. Не понасям момичета от тип "мутреси", нито някога съм си търсила приятел по някакви финансови критерии :evil: . Това е просто... низко, малоумно и... бих се чувствала все едно се продавам... като... стока!!... :|
dimage написа:7. Обичаш ли децата?
Да, обичкам малки, сладички, пухкави бонбони! :mrgreen: Обаче, за мое най - голямо съжаление, нямам никакъв подход към тях, нито мога да им привличам вниманието, нито да ги забавлявам. Абсолютно дърво съм в това отношение :( .
dimage написа:8. Спиш ли с плюшена играчка?
Не. На секцията над леглото ми обаче имам череп. Това брои ли се? :mrgreen: :twisted:
dimage написа:9. Даваш ли пари на просяците?
Понякога. Най - вече на хора, които ме помолят за стотинки за хляб или закуска и видя как си гу купуват. Просто не е човешко да откажеш на човек в беда :cry: . Също така давам на тези, които свирят на някакъв интрумент. Талантът винаги привлича вниманието ми. Докато ходех на уроци по БЕЛ във Варна, всеки път, минавайки покрай Катедралата, се засичах с един чичко, който свиреше българска народна музика на гайда. Просто докосна струна в душата ми и му давах по нещичко при първа възможност :) .
dimage написа:10. Пусни снимката, на която най-много се харесваш... : )
Изображение

Хубави времена бяха :lol: :twisted: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Jamesmagno написа:Какво толкоз не му харесвате на Фройд не мога да разбера... :(
Лесно е, Жейми - на Фройд няма какво да му се харесва, както и на психоанализата като цяло. Изкушението от неосновани свръхинтерпретации подкопава устоите й ("Малкият Ханс" е нагледен пример). Плюс това, има далеч по - силни инстинкти и желания от сексуалните такива, които задвижват човешкия живот и определят посоката му.
Jamesmagno написа:Любима ария? :)
С риск Търговчето направо да ме линчува и заклейми навеки като абсолютен лаик в областта на оперното изкуство, ще кажа, че може би най - най - любимата ми ария (сред не особено големия брой такива, които съм слушала) е "Duo des fleurs" от Leo Delibes :love5:
Jamesmagno написа:ЗАЩО психология? Питал съм те, но искам хубав отговор - ако искаш го остави за по-късно ;)
Защото я почувствах някак по - близка до мен и интересите ми, както и до нещата, с които смятам да се занимавам занапред и я предпочетох пред Политология в УНСС. Още повече, че е сред най - желаните специалности в СУ - тази година е втора, перспективна е, подготвя не тесни специалисти, а изключително пластични кадри с възможност за богата реализация (това достатъчно основателни причини ли са? :roll: )... А, да - и защото не ме приеха това, което исках :lol: .
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Плазмодий написа:Защо руси кичури?
А защо неее? :mrgreen:
Да речем, че съм минала през всички други цветове - светъл кестен, червено, рижо, бордо, виолетово, дори черно. Исках да се видя и руса и взех, че се харесах и така вече близо 4 години. Така обаче направо се гавря и издевателствам над косата си, направила съм я на нищо, при всяко изрусяване ми окапва около 1/10 от нея :? . Затова съм решила в най - кратък времеви интервал да си върна естествения цвят (тъмен кестен) и да я оставя да си "почине" малко :) .

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

1. Каква беше на 13-14 годишна възраст? :)
2. А каква искаше да бъдеш тогава?
3. Важна ли е външността на един мъж и доколко? Кои са задължителните елементи от нея /ако има такива/, които биха повлияли върху това да му обърнеш или не внимание?
4. А доколко е от значение той да притежава някакво признание в обществото около себе си /финансовото състояние няма общо в случая/?
5. Плакала ли си от радост? Кога последно?
6. А от безсилие?
7. Смяташ ли, че околните те възприемат правилно /т.е. такава, каквато ти чувстваш, че си/ и от значение ли е за теб дали това е така?
8. Защо е този дарк имидж, който поддържаш във виртуалното пространство? Какво привлекателно има в тъмнината?
9. Книгата, която още не си прочела?
10. Филмът, който още не си гледала?
11. Нещото, което още не си казала на човека, който още не го е чул?
12. Мястото, където още не си била?
13. Щуротията, която още не си направила?
14. Емоцията, която още не си изпитала?
15. Къде се намира самоусъвършенстването сред приоритетите в живота ти? Би ли го пренебрегнала, заради нещо и заради какво?
16. "По дрехите ли посрещаш"? :wink:
17. Обичаш ли да си център на внимание?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Blood Countess написа:
Да речем, че съм минала през всички други цветове - светъл кестен, червено, рижо, бордо, виолетово, дори черно. Исках да се видя и руса и взех, че се харесах и така вече близо 4 години. Така обаче направо се гавря и издевателствам над косата си, направила съм я на нищо, при всяко изрусяване ми окапва около 1/10 от нея :? . Затова съм решила в най - кратък времеви интервал да си върна естествения цвят (тъмен кестен) и да я оставя да си "почине" малко :) .
А снимки с друга цветова гама на косата имаш ли :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Я кажи сега кой е казал "Обединението никога не е индивидуално"?
Какво мислиш за вица за коса?
Защо харесваш Спайдърмен повече от Батман? Ти мразиш паяци, а и Батман е...черен... :mrgreen: :twisted:
Защо не харесваш СМГ? А какво смяташ за нея като актриса?
Оцени с оценка от 1 до 10 филма "Адвокат на дявола".
Оцени с оценка от 1 до 10 играта на Хийт Леджър в "Черният рицар"?
Какво мислиш за брокерите?
Какво най - много обичаш в мен и кое най - много те дразни? :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

^PrincessA^ написа:1. Каква беше на 13-14 годишна възраст? :)
Лигав пубер и абсолютно полуидиотче (освЕстих се малко по - късно). Хормонът ме бе цапнал стабилно, вършех само детински глупости, несъобразявайки се с никого и нищо. Точно в този период смисълът на битието ми се събираше в поредното излизане, напиване, моткане по цял ден и губене на време... Радвам се, че отмина и няма да се повтори НИКОГА!
^PrincessA^ написа:2. А каква искаше да бъдеш тогава?
Какво ще рече това "каква"? Разясни, плс.
^PrincessA^ написа:3. Важна ли е външността на един мъж и доколко? Кои са задължителните елементи от нея /ако има такива/, които биха повлияли върху това да му обърнеш или не внимание?
Важна е до степен да се къпе и бръсне, да си сменя бельото и мие зъбите, да ходи с чисти дрехи, да се подстригва и да си реже ноктите. Изискванията ми не са особено педантични, както виждаш. Не бих обърнала внимание на човек, който не се съобразява дори с това :| .
^PrincessA^ написа:4. А доколко е от значение той да притежава някакво признание в обществото около себе си /финансовото състояние няма общо в случая/?
Мнението на другите, пък било то и цялото общество, никога не ме е вълнувало. Доста съм вироглава и наумя ли си нещо, няма сила, която да ме откаже от него. Единственото важно е да виждам искрата в очите Му, всичко останало е без значение, дори да е най - отхвърленото и низвергнато създание в цялото общество.
^PrincessA^ написа:5. Плакала ли си от радост? Кога последно?
Да, няколко пъти. Мммм... Когато Camel ми каза за Концерта. Страхотната новина и фактът, че я научих от него, бяха достатъчни :D . Не бяха цели вади, просто леко насълзяване :oops:
^PrincessA^ написа:6. А от безсилие?
Не.
^PrincessA^ написа:7. Смяташ ли, че околните те възприемат правилно /т.е. такава, каквато ти чувстваш, че си/ и от значение ли е за теб дали това е така?
А откъде мога да знам как ме възприемат околните? :) Отделният човек е уникална, единствена и неповторима вселена от мисли, чувства, емоции, възприятия, представи, мечти, копнежи, стремежи... Всеки един от тях ме вижда през своята възприятийна призма, която няма точно копие никъде по земята. Естествено, че не ме възприемат по начина, по който го правя сама за себе си, поради казаното по - горе. Не смятам, че е от особено значение, все пак сме свободни да мислим каквото намерим за добре :) .
^PrincessA^ написа:8. Защо е този дарк имидж, който поддържаш във виртуалното пространство? Какво привлекателно има в тъмнината?
Хм. Ами Тъмната страна винаги ме е привличала по необясним дори за мен самата начин и това, което не мога да покажа в реалния живот, изригва тук (понеже е всеобщо мнението, че съм "сладка". Блях). Като цяло се увличам доста от религия и най - вече от историята на Падналия и всички тем подобни производни, но не съм нито някакъв вид сатанист, нито сектант, нито каквото и да е от този род. Другото, което ми се ще да отбележа, е, че колкото и кървави аватари да си сладам, действително НЕ ПОНАСЯМ КРЪВ и ми призлява само при вида й. Интересува ме като идея, фикция и символ, но не и на практика :albino: .
^PrincessA^ написа:9. Книгата, която още не си прочела?
99. 99% от световната литература? :lol: В момента съм се ориентирала към историите за берсеркерите и ми се ще да се докопам до нещо на български :bounce: . Help? :albino:
^PrincessA^ написа:10. Филмът, който още не си гледала?
"Batman Begins", но ще го гледам в близките дни.
^PrincessA^ написа:11. Нещото, което още не си казала на човека, който още не го е чул?
Я дай пак. :lol: :lol: :lol:
^PrincessA^ написа:12. Мястото, където още не си била?
Още не съм ходила по метъл шопове тук и си търся гид :roll: .
^PrincessA^ написа:13. Щуротията, която още не си направила?
Не съм скачала с бънджи, но може би тази идея ще си остане изцяло в полето на фантазиите ми, понеже имам фобия от височини. Сега живея на осмия етаж, бтв :| .
^PrincessA^ написа:14. Емоцията, която още не си изпитала?
Алчност, ако се брои за емоция.
^PrincessA^ написа:15. Къде се намира самоусъвършенстването сред приоритетите в живота ти? Би ли го пренебрегнала, заради нещо и заради какво?
На едно от челните места. Бих го пренебрегнала, ако заради него ми се наложи да погазя принципите си или да влоша отношенията си с близък човек.
^PrincessA^ написа:16. "По дрехите ли посрещаш"? :wink:
Никога 8) .
^PrincessA^ написа:17. Обичаш ли да си център на внимание?
Никак. Обичам да съм в сенките :wink: .

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Плазмодий написа:
Blood Countess написа:
А снимки с друга цветова гама на косата имаш ли :bounce:
Имам една - единствена оцеляла снимка с черна коса, която си стои залепена в бележника ми от 10 - ти клас :wink: .

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

camel написа:Я кажи сега кой е казал "Обединението никога не е индивидуално"?
Председателят на СОПОЛ (Студентска организация на привържениците на омайната леност :lol: ).
camel написа:Какво мислиш за вица за коса?
Някой ден ще бъде измислена награда "Златен кос", присъждаща се на най - тъпия виц на годината. :P :P :P
camel написа:Защо харесваш Спайдърмен повече от Батман? Ти мразиш паяци, а и Батман е...черен... :mrgreen: :twisted:
Израснала съм с анимацията и комиксите за Спайди. А и Питър Паркър носи очила. Нима не си забелязал, че момчетата с очила са ми слабост? :mrgreen: 8)
camel написа:Защо не харесваш СМГ? А какво смяташ за нея като актриса?
Казвала съм ти - прекално ми е сладникаво - захаросана и лигава. Знаеш, че не харесвам такъв тип жени. Като актриса обаче не е съвсем зле...
camel написа:Оцени с оценка от 1 до 10 филма "Адвокат на дявола".
7
camel написа:Оцени с оценка от 1 до 10 играта на Хийт Леджър в "Черният рицар"?
9
camel написа:Какво мислиш за брокерите?
Имат най - сексапилния колега евър 8) .
camel написа:Какво най - много обичаш в мен и кое най - много те дразни? :mrgreen:
Обичам те просто за това, че си ти :love2: . Дразни ме, че си гризеш ноктите! :x Дебна те, да знаеш! Някоя сутрин ще се събудиш с изрязани с нокторезачка нокти, изпилени с пила, полирани с гланц и намазани с крем за кожички и нокти :twisted: . Мухахаха! :twisted:

Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Ще ни разкажеш ли някаква интересна случка от контеската ти младост :bounce:
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Колко перверзна си от 1 до 100? Честно. Ако е повече от 100, ще го приемем ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ваня, аз тебе няма какво да те питам, щото искам някой ден (когато съм адекватна) да седнем и да си приказваме.
Само наминах да ти кажа, че чета темата с огромен интерес (тая седмица са две от любимите ми РиС тема, няма какво да се лъжем) и, да знамеш, има някакви горчиви безцветни лакове за нокти, може да помогнат. ;) Ще разпитам за марка, ако искаш.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Smoking Mirror написа:Ще ни разкажеш ли някаква интересна случка от контеската ти младост :bounce:
Мда, защо не.

"Как се напих от 2 бири"
от Ваня Петкова :mrgreen:

Беше първото ми съприкосновение с пенливия еликсир. Той бе студен, облечен само в примамващо запотен кристал, покрит с полупрозрачна перлена пяна. Зовеше ме. Без прелюдия минах направо към основната част от нашата среща - докоснах го жадно с устни, усетих как властно се разля в мен на тласъци и ме изпълни... Докрай... Вълшебно усещане! Но това не бе краят, очакваше ме втори рунд от играта на изкушения...

След 2 часа бях обвила в обятията си тоалетната чиния
:lol: :lol: :lol: .

The End :mrgreen:

Не ставам ли за автор на розови романи, ааам? :twisted:

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Искам една голяма усмихната твоя снимка - да мъ радваш през удЪтъ... :drunken:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Оооо, ама айде, няма да ти изземам темата... Но си добра, да.
Как ще се напиеш от две бири до такава степен, бе, жена!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”