Jamesmagno написа:Здраво от Масонленд

Ти трябва да си единственото "здраво" там
Jamesmagno написа:Да си говорим напълно искрено, като двама неискрени мъже. Моля те.
Винаги говоря искрено - просто не споменавам всичко

Пък и ти, доколкото съм забелязъл
Jamesmagno написа:1. Доколко си искрен със себе си?
Напълно и изцяло... Във всичко...
Jamesmagno написа:2. А с другите?
Доколкото не би било противопоказно, съобразно целите и отношенията ни.
Jamesmagno написа:3. Съществува ли "празнословие" и какво мислиш за него?
Съществува. Понякога е полезно да се практикува, но (в общият случай) е проява на лош вкус... И показва неувереност и неспособност в ситуациите, в които се употребява (с изключение на случаите, в които е наложително).
Jamesmagno написа:4. В каква степен го владееш? Защо?
Хих... Не мога сам да преценя. Старая се да не излизам извън пределите на поносимото, когато го видя като наложително. С променлив успех... Защо? Наречи го "дипломация"
Jamesmagno написа:5. Ако аз и ти си поставим за цел да разговаряме "смислено" възможно най-дълго време, колко мислиш, че ще издържим?
Мисля, че мога да понеса едни 72 часа
Jamesmagno написа:6. Разкажи ни за НЕЯ.
Мила, красива, чаровно наивна, с бистра и романтична душа, деликатна и крехка, но много силна... Но ти искаш разказ...
===
Веднъж, в самият разцвет, не можех да се видя с Нея... До него момент, бяхме пропуснали да се видим точно 15 дни за всичките 28 месеца (в самият край, общото количество пропилени денонощия достигна до 25)... Та тогаз, пак направих някакъв фокус с времето и успях да си наредя нещата така, че да успея да съм на маршрута на вечерната разходка навреме, с роза (специален сорт) в ръката... Поради особеностите на терена Я засякох в движение - излязохме едновременно иззад V-образният ъгъл и просто продължихме направо... "-Чудех се, кога ще се появиш..."-, каза Тя, бавно отклонявайки погледа си към мен. "-Аз винаги съм с Теб."-, отвърнах с усмивка и Й поднесох поредната красива жертва на Обичта Ни. "-Така е... Винаги... Благодаря ти!"- искрено, нежно и меко промълви...
===
Ако си искал нещо друго, уточни