Размисли и страсти с Longbow

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Longbow
Паисий
Специалност: Право
Курс: втори

Re: Размисли и страсти с Longbow

Мнение от Longbow »

renesanz написа:виждам,че си затрупан с въпроси,аз няма да те мъча много :)
О, моля те! Пусни си пълният потенциал в действие! ;-) :lol:
renesanz написа:кое е мястото,където смяташ,че ще се чувстваш в абсолютна хармония със себе си? от какво имаш нужда,за да я постигнеш?
Няма такова място - всичко е набор от обстоятелства.... Едно, за да бъда точен... Имам нужда от сплавта на Любов, Обич, Грижа и Уважение... Толкова :-)
renesanz написа:като си помислиш,че след време няма да те има и всичко,което си изживял един ден ще се обезсмисли изпитваш ли страх и безсилие?
Съвсем не :-) Напротив - действа ми освобождаващо... Щом нищо няма да остане, защо да взимам всичко толкова насериозно и да не си живея живота? ;-)
renesanz написа:склонен ли си да се отдаваш безусловно на нови и изпепеляващи чувства?
Да.
renesanz написа:и защо чакаш да станеш щастлив? може да няма утре. всичко е в теб, от теб зависи :)
Не чакам. Съвсем според идеята, че „утре“ може и да не настъпи, си живуркам. И да, от мен зависи.
renesanz написа:и ако не се намери "породист" мъж за твоята лоша маца ще ставаме ли сватове? ;)
Възможно е - ще се консултирам със семейният съвет... ;-)
Изображение
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Kristo написа:Значи, аз си чакам само отговора на 13-тия въпрос веке... :mrgreen:

// какво толкова ти пречи да го изтипосаш тук след 2 дни, аз нямам какво да крия, предполагам ти също. И все пак е част от официалните въпроси, по принцип трябва да си е в темата. Или да очаквам да кажеш, нещо което форумците, не бива да научават? Или е тайна?
Ще ти отговоря, ако наистина държиш, след 34-38 часа на лично съобщение... Ако желаеш, след това можеш да го направиш публично достояние... Аз няма да го направя.
Търговецът на кристал написа:
Longbow написа:да преброя и запомня белезите
Оппа, ето, че и те излязоха. :) Нека позная.... 6?
Благодаря за отговорите, впрочем.
Излизат си... Но не позна ;-) Алгоритъмът е друг... ;-) И пак заповядай с въпроси!

Благодаря на всички за въпросите и се надявам да Ви е било интересно! Искам да се извиня персонално на Boromir, че не редактирах мнението си навреме и обещавам да го направя при първа възможност!

Лека нощ на всички!

Ангел

//edit:

Събудих се с една мисъл в главата - пропуснал съм да спомена нещо тук...
Понеже сънят ми беше свързан с реакциите на някои форумци, чиито псевдоними фигурират в тази тема, искам да се помоля за извинение всеки, който се чувства негативно засегнат от писанията ми тук. Моля, ако има такива, да бъда информиран своевременно, за да коригирам мненията си... Идеята е да се забавляваме, а никой не се забавлява от това, да му е гадно... Пак: пишете ми, ако нещо не Ви харесва...
Последно промяна от Longbow на 29 Юли 2008, 09:46, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Избери си един предмет от преподаваните ти в училище и ми разкажи за него набързо. Защо избра точно този? Кажи ми нещо от областта на този предмет, което си научил самостоятелно, извън училище.

Разказвал си ми, че преди да играеш при мен си играл на други места. Разкажи нещо интересно от там.

Коя е играта на Меджик която никога няма да забравиш и защо? (Ако са повече избери една) Разкажи за нея.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

Профилът ти е почти готов, Ангеле. :wink:
Твоят е най-лесен за правене отколкото на всички други, участващи във форума. Ето това е пробойната, според мен. :roll:
Поздрави!
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Smoking Mirror написа:Избери си един предмет от преподаваните ти в училище и ми разкажи за него набързо. Защо избра точно този? Кажи ми нещо от областта на този предмет, което си научил самостоятелно, извън училище.
Биология. Хвърлих 1d8 като си нарочих по предмет на цифричка - падна се 7. Тетродотоксинът е силен невротоксин без известни противоотрови, които блокира възможността за действие на нервите като се свързва с порите за натриевите катийони на клетъчните мембрани на нервните клетки. Името на този токсин произхожда от името на семейството на Tetraodontiform-ите, към което принадлежат тигровата риба и други, които са основни носители на токсина. Други биологични видове - преносители на синтезираната от вид водорасли (Pseudoalteromonas tetraodonis например) отрова са синьопръстеновият октопод и спиралочерупчестият морски охлюв. Този токсин е 1200 пъти по-смъртоносен от цианида. Смъртта настъпва поради дихателна недостатъчност, поради изтощаването и последващата парализа на диафрагмата.
Трябваше да попиташ, нали? :roll:
Smoking Mirror написа:Разказвал си ми, че преди да играеш при мен си играл на други места. Разкажи нещо интересно от там.
Не съм ти разказвал, а съм ти казвал. Нищо интересно в разни дупки между часовете в училище и с random dudes, с които не поддържам връзка... Най-интересното бяха 12 поредни 2d20 critical-а, с които успяхме да убием една гавра на GM-а...
Smoking Mirror написа:Коя е играта на Меджик която никога няма да забравиш и защо? (Ако са повече избери една) Разкажи за нея.
Първото национално първенство - със Сашо-Гоблина... Аз играех Sligh, а той MBC... Втора игра, след първата спечелена от мен (втори рунд на първите Standard-Constructed Pod-ове) <Sligh-а печели първата в 85% от случаите при печелене на монетката... ;-)>... Взех бавна ръка, но с много потенциал: Планина*2, Oxidda Golem, Slith Firewalker*3 и Shrapnel Blast. Втори съм. Отсреща - Блато. Аз тегля Threaten (естествено - нито земя, нито Chrome Mox, нито Pyrite Spellbomb)... Играя земя и предавам хода... МВС не е от най-активните тестета - земя и е мой ход... Тегля трети Слит... Земя=>Слит=>Атака=>1 по него=>+1/+1 точка на Слита... Предавам хода... Земя=>мой ход. Тегля още един Threaten... Играя втория Слит=>Атака=> по по-големия Слит=>3 по него=>по +1/+1 точка на Слитовете... Той: земя, Mox с импринт, Damping Matrix, което ми убива бомбата...ама не съвсем ;-)... Аз: тегля земя, играя Слита и бомбата=>атака=>Terror по по-големия слит=>3 по него=>по +1/+1 точка на Слитовете... Той: земя, Kokusho, the Evening Star (гледам лошо)... Аз: тегля Мох=> играя го с imprint на единия Threaten (при което Сашо леко спича), играя Голем... Той: тегли, ядосва се => терори по слитовете... Аз: тегля земя=>имам 5 мана=> Threaten по Kokusho=> атака за 8 (+ Голема)=> остава на 5=> бласт по Кокушо с бомбата... Първо влиза в моето гробище... :lol: Следващата му карта беше Hideous Laughter :twisted:
Няма да я забравя, защото всички световни pro-та съветваха да не се играят Threaten-и в sideboard-a... Напук ги сложих :lol:
Изображение
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Александър написа:Профилът ти е почти готов, Ангеле. :wink:
Мне - съвсем готов е... Ако желаеш, мога да ти го предоставя на лично съобщение, изграден на базата на писанията ми в тази тема ;-)
Александър написа:Твоят е най-лесен за правене отколкото на всички други, участващи във форума. Ето това е пробойната, според мен. :roll:
Хих... Лесен е, защото съм се постарал да го направя такъв ;-) Показал съм само това, което искам. Не е пробойна, а шлюз - изпускането е внимателно контролирано ;-)
Александър написа:Поздрави!
На теб - също! Поласкан съм от вниманието!
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Добре, добре почти не увърташ :lol:

Какво би ми казал, ако си сигурен, че тези думи ще бъдат последните, които някога ще си кажем?
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Здраво от Масонленд ;)

Да си говорим напълно искрено, като двама неискрени мъже. Моля те.

1. Доколко си искрен със себе си?
2. А с другите?
3. Съществува ли "празнословие" и какво мислиш за него?
4. В каква степен го владееш? Защо?
5. Ако аз и ти си поставим за цел да разговаряме "смислено" възможно най-дълго време, колко мислиш, че ще издържим?

6. Разкажи ни за НЕЯ.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Смяташ ли, че твърде често изпадаш в софизъм?

А смяташ ли, че аз изпадам в софизъм? А Джеймс?

Какво мислиш за софизма като начин на водене на спорове като цяло?
Последно промяна от Smoking Mirror на 30 Юли 2008, 22:44, променено общо 1 път.
Аватар
Longbow
Паисий

Мнение от Longbow »

Jamesmagno написа:Здраво от Масонленд ;)
Ти трябва да си единственото "здраво" там ;-)
Jamesmagno написа:Да си говорим напълно искрено, като двама неискрени мъже. Моля те.
Винаги говоря искрено - просто не споменавам всичко ;-) Пък и ти, доколкото съм забелязъл ;-)
Jamesmagno написа:1. Доколко си искрен със себе си?
Напълно и изцяло... Във всичко...
Jamesmagno написа:2. А с другите?
Доколкото не би било противопоказно, съобразно целите и отношенията ни.
Jamesmagno написа:3. Съществува ли "празнословие" и какво мислиш за него?
Съществува. Понякога е полезно да се практикува, но (в общият случай) е проява на лош вкус... И показва неувереност и неспособност в ситуациите, в които се употребява (с изключение на случаите, в които е наложително).
Jamesmagno написа:4. В каква степен го владееш? Защо?
Хих... Не мога сам да преценя. Старая се да не излизам извън пределите на поносимото, когато го видя като наложително. С променлив успех... Защо? Наречи го "дипломация" ;-)
Jamesmagno написа:5. Ако аз и ти си поставим за цел да разговаряме "смислено" възможно най-дълго време, колко мислиш, че ще издържим?
Мисля, че мога да понеса едни 72 часа ;-)
Jamesmagno написа:6. Разкажи ни за НЕЯ.
Мила, красива, чаровно наивна, с бистра и романтична душа, деликатна и крехка, но много силна... Но ти искаш разказ...
===
Веднъж, в самият разцвет, не можех да се видя с Нея... До него момент, бяхме пропуснали да се видим точно 15 дни за всичките 28 месеца (в самият край, общото количество пропилени денонощия достигна до 25)... Та тогаз, пак направих някакъв фокус с времето и успях да си наредя нещата така, че да успея да съм на маршрута на вечерната разходка навреме, с роза (специален сорт) в ръката... Поради особеностите на терена Я засякох в движение - излязохме едновременно иззад V-образният ъгъл и просто продължихме направо... "-Чудех се, кога ще се появиш..."-, каза Тя, бавно отклонявайки погледа си към мен. "-Аз винаги съм с Теб."-, отвърнах с усмивка и Й поднесох поредната красива жертва на Обичта Ни. "-Така е... Винаги... Благодаря ти!"- искрено, нежно и меко промълви...
===
Ако си искал нещо друго, уточни ;-)
Изображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Благодаря за отговорите :)

Опиши психологията си с кратък фантастичен разказ :)

Извинявай, че въпросът е един, но библиотеката затваря и ме напъждат :? Поне е обширен ;)
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

въпрос 13 - Получих и останах доволен от отговора на Ангел на него, относно какво мисли за мен. По взаимносъгласие отговора няма да става публичен - да се появи в темата...

Но който иска да научи въпросното ЛС, може спокойно да ме помоли за съдържанието. Имам инструкции как да го показвам, така, че ако сте любопитни - пишете... (някои вече го видяха де...) :mrgreen:

Това е за тази седмица...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Егоцентрици сте и двамата! :P :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не са само те. Тоя форум пращи от осъзнати и неосъзнати егоцентрици :lol:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:Не са само те. Тоя форум пращи от осъзнати и неосъзнати егоцентрици :lol:
Не знам дали има други... :drunken: А и не трябва - нямаше да е интересно :) Всъщност възможно ли е човек да не бъде егоцентрик? - въпрос към Ангел ;)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”