Ако говориш за третото класиране тази година - да, напълно възможно е с него минималният бал да падне още повече. Но за хората преди теб, които питаха мисля доста сериозно, че няма да се налага да го дочакат ^^
[КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО vol.3
Устният изпит ми се пада твърде далеч - няма смисъл да го броя изобщо, особено след като не познавам хора, които са го държали
Моите прогнози са си изцяло мои прогнози, но вярвам, че повечето хора, които са се добрали до миналогодишните минимални балове разчитат на тях. Причината - от различните източници, които си намерих оценките тази година не се различават драстично от миналогодишните. Паралелно с това не се променя и самият формат за балообразуване - така че нещата са доста идентични. Дай ти някакви по-различни прогнози, че да се нарадваме 
Ако говориш за третото класиране тази година - да, напълно възможно е с него минималният бал да падне още повече. Но за хората преди теб, които питаха мисля доста сериозно, че няма да се налага да го дочакат ^^
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
Това с недочакването на хората преди мен не го разбрах, поясни, моля!
Иначе имаш няколко грешки, открий си ги и си честити приема
Иначе имаш няколко грешки, открий си ги и си честити приема
-
grenadier
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ае хора какво се заяждате за някакви глупости тука?Имал правописни грешки и вече неграмотен го изкарвате,не ви ли се е случвало случайно да натиснете грешен клавиш или нещо подобно?То,ако сме почнали да съдим по форуми кой какъв човек е,кой колко струва,значи работата не е на добре.НЕ го казвам с цел да се заяждам,а просто нека поне за момент се опитаме да не се нападаме за глупости,а да се сприятелим,все пак някои от тук присъстващите могат да се окажат колеги след месец и така ли трябва да започва всичко?Стига негативизъм,айде със здраве 
-
яворов
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
с бал 24,96 , мъж , мислите ли че ще може да влезе на първо класиране Журналистика? Колкото повече мнения , толкова по-добре,хех. Нека и Статистиката каже,образованите хора са толерантни,а аз въпреки образователната система се старая да съм 
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Специалност: Връзки с обществеността
- Обратна връзка:
Според минималните балове от миналата година - не, има ги във форума и лесно могат да се намерят.яворов написа:с бал 24,96 , мъж , мислите ли че ще може да влезе на първо класиране Журналистика? Колкото повече мнения , толкова по-добре,хех. Нека и Статистиката каже,образованите хора са толерантни,а аз въпреки образователната система се старая да съм
Иначе ако си писал след ж-ка - ВО, ще влезнеш по всяка вероятност.
I love TraNce
-
яворов
- В началото бе словото
а на второто класиране?
- Equilibrium
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: МО
Диззи, имам приятелка, която учи масови в НБУ и е доволна. Имай предвид, че там са малко шашави първите 1-2 години предметите, защото метода им е друг.
Така например първата година ще имаш неща като 'Есеистика и творческо писане' (така беше озаглавено); Религия и митология и прочие, ако си ги избереш тях, защото имаш някакъв набор, които да си селектираш. По-натам е специализирането.
Журналистика в СУ също е добре според мен, ФЖМК ми е много симпатичен факултет и ме е много яд, че нямам възможността да запиша специалност от него като втора :/
Така например първата година ще имаш неща като 'Есеистика и творческо писане' (така беше озаглавено); Религия и митология и прочие, ако си ги избереш тях, защото имаш някакъв набор, които да си селектираш. По-натам е специализирането.
Журналистика в СУ също е добре според мен, ФЖМК ми е много симпатичен факултет и ме е много яд, че нямам възможността да запиша специалност от него като втора :/
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мисля, че бях напълно ясеняворов написа:а на второто класиране?
Не написах минималния бал.
Последно промяна от Yordan Enev на 19 Юли 2011, 22:06, променено общо 1 път.
I love TraNce
-
яворов
- В началото бе словото
знам,брато,ама не можах да намеря ;д
- dizzi
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Такива са хората...grenadier написа:Ае хора какво се заяждате за някакви глупости тука?Имал правописни грешки и вече неграмотен го изкарвате,не ви ли се е случвало случайно да натиснете грешен клавиш или нещо подобно?То,ако сме почнали да съдим по форуми кой какъв човек е,кой колко струва,значи работата не е на добре.НЕ го казвам с цел да се заяждам,а просто нека поне за момент се опитаме да не се нападаме за глупости,а да се сприятелим,все пак някои от тук присъстващите могат да се окажат колеги след месец и така ли трябва да започва всичко?Стига негативизъм,айде със здраве
Tooo bad !!
I don't walk around trying to be what I'm not
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
I don't waste my time trying ta get what you got
I work at pleasin' me cause I can't please you
and that's why I do what I do
My soul flies free like a willow tree
doo wee doo wee do wee...
- Yordan Enev
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17774 - 1-во кл.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17884 - 2-ро кл.
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 64&t=17884 - 2-ро кл.
I love TraNce
Журналистика (редовно)яворов написа:а на второто класиране?
1-во 25.29
2-ро 25.13
ВО (редовно)
1-во 23.71
2-ро 23.51
Книгоиздаване
1-во 22.50
2-ро 21.89
Хората, които наричате такива, прочетоха препоръчаната от вас тук статия на председателката на изпитната комисия
http://mediapool.bg/show/?storyid=18218 ... 1&p=0#msgs
и определено са съгласни, че правописните грешки струват пари, макар да не се вижда веднага
А тъй като Герасимов е вече фактор тук и вероятно ще стане такъв в бъдеще, както наперено е заявил под постингите си, много ме вълнува фактът какво ще четат бъдещите неграмотно формиращи се от медиите читатели, както и като как при такива спокойно подминавани грешки, както самата председателка негодува, работата му е оценена със супервисока оценка... Значи и подопечните на председателката не са си уеднаквили критериите. Щото оригиналност се толерира, обаче като има и грешки, няма как да е на 100 процента, вредно е някак си за бъдещите поколения ,дето се вика...
Така че това не са просто "заяждания" - и главната оценителка ви го е казала!
http://mediapool.bg/show/?storyid=18218 ... 1&p=0#msgs
и определено са съгласни, че правописните грешки струват пари, макар да не се вижда веднага
А тъй като Герасимов е вече фактор тук и вероятно ще стане такъв в бъдеще, както наперено е заявил под постингите си, много ме вълнува фактът какво ще четат бъдещите неграмотно формиращи се от медиите читатели, както и като как при такива спокойно подминавани грешки, както самата председателка негодува, работата му е оценена със супервисока оценка... Значи и подопечните на председателката не са си уеднаквили критериите. Щото оригиналност се толерира, обаче като има и грешки, няма как да е на 100 процента, вредно е някак си за бъдещите поколения ,дето се вика...
Така че това не са просто "заяждания" - и главната оценителка ви го е казала!
-
яворов
- В началото бе словото
ВО в СУ или Право в УНСС? хаха, сега усещам нова виртуална война на идеали,но това е моята дилема,изборът е въпрос на мнение,какво е Вашето?
Право в УНСС, разбира се - нали трябва да се разчиства в СУ за нас?! Ха-ха, както се изразяват тук някои за тази емоция...