ЖЕНИИИИИИИ
Кореистика
Модератор: Don Horhe
- AutumnalViolet
- В началото бе словото
колко жалко, че не знам коя е Зари сан, иначе женски ласки приемам по всяко време.
аз съм от тайна организация наречена "естети за вселенско градинарство, еленовъдство, нордистика, идиотизъм и ябълки".. последното май трябва да го сменям с японистика. Тъй като засега съм единствен член на обществото - не желая да разкривам самоличността си. Моля, не го прави и ти
, въпреки че ако прочетеш първите букви на думите съставящи името на организацията - ще разбереш грозната истина и ще преминеш от тъмната страна.
сори, че ви замърсих темата, скъпи кореисти.
P.S. как можа?
ти премина..!
аз съм от тайна организация наречена "естети за вселенско градинарство, еленовъдство, нордистика, идиотизъм и ябълки".. последното май трябва да го сменям с японистика. Тъй като засега съм единствен член на обществото - не желая да разкривам самоличността си. Моля, не го прави и ти
сори, че ви замърсих темата, скъпи кореисти.
P.S. как можа?
- Well, somebody's gotta watch the road honey...
- ...or... YOU can drive this baby
- ...oh, but only if you're good at handling the stick of course...
- But... this is an automatic?
- ...rrrright!
- ...rrrright!
-
Silver_Surfer
- В началото бе словото
life is full path suckingly-incredible
Добър ден или Аннйонг ( съвсем леко г
) Хасейо
Как сте Кореистика 1-ви курс? Труден ли ви се струва живота вече?
Headlines "Ще става и по-труден, но идеята е да се борите, така че правете го"

няма начин да успееш ако се предадеш, а ако това стане, значи няма смисъл да живееш 
- AutumnalViolet
- В началото бе словото
най-вероятно никой няма да ми отговори, както винаги
, но .. с нас ли ще идвате на 8-ми, защото в списъка има 4-5 човека от вашите, а другите поне знаят ли за тази врътка?
- ...rrrright!
- ...rrrright!
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
За нас дори, дето сме от друка катедра, не беше проблем да се запишемАлександър написа:И кореистите ще почнете да пишете йероглифи от втори или трети курс.![]()
Курсът по японски ще бъде направен като факултатив, почва от този семестър. Странно ми е, че го предлагат дори и на първокурсници от другите специалности. Навремето също имаше втори източен език (и даже беше задължителен), но чак в четвърти курс.
AutumnalViolet, какво организирате за 8ми?

- AutumnalViolet
- В началото бе словото
@Kuln - на някакво много приятно местенце, по Витоша май, с гарантирано качество - изпитано и проверено. И аз не съм твърде наясно.
Това разбрах, иначе идеята е да се съберат всички курсове японисти, което силно одобряваме и се радваме на включването си в нея. От онзи ден се размята и един списък, в който има няколко имена на кореисти, които също щели да идват с нас и ми стана интересно защо са само такава малка част от тях. Иначе аз съм навитак за опознаване с целия изток, запад и север!
..и бих се радвала на присъединяването и на китаистите, примерно.
Знаех си обаче, че няма да разбера отговора тук. Като че пише един един от първокурсниците, но той дава вид на доста избирателно сговорчив.
/което хич не е лошо.. принципно/
А ти индология или китаистика си?
Дени, ти как така не си запозната със случая?
Знаех си обаче, че няма да разбера отговора тук. Като че пише един един от първокурсниците, но той дава вид на доста избирателно сговорчив.
А ти индология или китаистика си?
Дени, ти как така не си запозната със случая?
- ...rrrright!
- ...rrrright!
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Всъщност аз имам някои въпроси по граматика, но не знам към кого да се обърна по-специално от втори курс. По лични причини не се обръщам към Павлов, въпреки, че винаги помага и отговаря на въпросите. Просто се отнася за неща, които вече сме минали и към които не е нужно да връщам всички, но за които и ми трябва "едно рамо".Silver_Surfer написа:Добър ден или Аннйонг ( съвсем леко г) Хасейо
![]()
Headlines "Ще става и по-труден, но идеята е да се борите, така че правете го"
Ако някой има един свободен час, за да ми отговаря на въпроси и да ми помогне с някои упражнения, да се обади.
Още едно питане - до кога трябва да се предадат рефератите по култура при Ким?!
И как е правилно да се каже -너의 어머니는 머리가 예쁘니다?!??!? Има един пиъп и трябва да е йеппъмнида, но нещо засича.
Уточнение - става дума за коса, а не за глава. Има ли друга дума за коса?
А и "Ариранг" трябва ли да я знаем наизуст за конкурса по ораторско майсторство или можем да ползваме текста?! Това е доста ключов въпрос и е свързан с допълнителни въздишки и пуфтене ако отговорът е "не".
-
НеаМ РаВеН
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Колеги филолози, вече съществуват неофициален сайт и форум, създадени специално за нашия факултет! Ако желаете - заповядайте там, за да обсъдим това-онова Smile http://www.fknf.eu
Nicht alles, was wirklich ist, ist wahr. Zum Beispiel die Lüge.