Английски език-19.07.2007-отзиви
Модератор: Boromir
-
KissYouBaby
- В началото бе словото
-
little_secret
- В началото бе словото
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
По-скоро е щял да каже hyphenatedKissYouBaby написа:Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!
И в СУ няма такова правило четящият диктовката да казва кои думи се пишат с тире
Именно...?Jody написа:да бе, може ли да не каже, че е hyphanated!, направо ако искаш и сложните думи да ти ги спелува?KissYouBaby написа:Lifelong ne moje da e s tire.
Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!
Life-long s tire e greshka!
Аз го писах с чертичка, за да обединя думите, които бях написала много отдалечено...дано не ми го счетат за тире
Аз си намерих две грешки дотук в теста, при втората секция...тази с грешките ми е пълна мъгла - не за друго, ами си нямам и представа какво ще решат за "вярно". Гледах с четири очи за грешки и само на 2-3 места съм писала, че няма такива, ама...знае ли човек? Това английският език си е променлива гад, адаптира се към атмосферното налягане, международното положение...
Да питам за есето, защото нямам идея...20 точки за какво пишат? Гледах критериите, ама...писах в нужните рамки, нямам грешки, имам структура (увод, теза, аргументация, заключение), използвала съм разни цитати, висок стил...и какво казвате, може да имам, примерно, 5 точки там?
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Така е, в СУ не се четат полуслятите думи, нито главните, нито нищо. Това се прави само в УНСС.love_delight написа:По-скоро е щял да каже hyphenatedKissYouBaby написа:Ako beshe s tire typata duma, shteshe chetqshtiq da kaje hyphanated!![]()
И в СУ няма такова правило четящият диктовката да казва кои думи се пишат с тиреАко има повече от един приет начин за изписване на думата и ти си написал единият, не ти го броят за грешка. Ако си сгрешил .. минус една точка. Това е положението
Извинявайте, а знаете ли кога ще излязат резултатите?
Иначе и според мен диктовката беше лесна, на есето написах два листа и половина, а теста яко го оклепах.. на половината писах No error, макар че сигурно имаше повечко ерорчета
Бях на първия етаж в Ректората, 23 стая... добра беше стаичката
Кажете за резултатите, че полудявам вече, а не намирам никаква информация в сайта
Иначе и според мен диктовката беше лесна, на есето написах два листа и половина, а теста яко го оклепах.. на половината писах No error, макар че сигурно имаше повечко ерорчета
Бях на първия етаж в Ректората, 23 стая... добра беше стаичката
Кажете за резултатите, че полудявам вече, а не намирам никаква информация в сайта
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ще излязат до 10 дена, по прости сметки - по-следващия понеделник (събота неделя не се смятат за работни дни).
Освен това, 2 листа и половина, при максимален обем 350? Или си писала много големи букви или не знам... Поне на изпита по руски ни казаха, ако есето надвишава прекалено много дадения обем (250) се сваля оценката.
Освен това, 2 листа и половина, при максимален обем 350? Или си писала много големи букви или не знам... Поне на изпита по руски ни казаха, ако есето надвишава прекалено много дадения обем (250) се сваля оценката.
medicate, medicate
Аз може и малко да съм ги завишила, всъщност, не ги преброих. Но на око са колкото трябва, струва ми се. Питах човекът, който водеше изпита, дали това е сериозна грешка, той каза, че до 50-тина думи отклонение не е проблем, за такава грешка да вземат най-много 1-2 точки. Дано е така 
Между другото, на какъв език го писахте? Много висок стил или нещо средно като изказ?
Между другото, на какъв език го писахте? Много висок стил или нещо средно като изказ?