Надя Али в петък в Spacer Club. Пусти пари, не мога да ида, а я обожавам ..
Модератори: Ангел, Ice_Spirit

там смеAmbrosio` написа:
Надя Али в петък в Spacer Club. Пусти пари, не мога да ида, а я обожавам ..![]()
ае последните пари за седмицата отидоха билет,мислех Calderone да правя,ама 4-5 пъти съм му бил на парти,пък пакистанката може скоро да не дойде пакAmbrosio` написа:Завиждам ти ..
Crippled Alice написа:нямасвежият тип е избран и той ще бъде.
Малко измекярска история...да бяха викнали CAMO & KROOKED...и те са 3тиПрез януари родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. навършва 12 години. По традиция събитието ще се отпразнува с мащабно парти на 22–ри януари в столичния Парти център 4КМ. През годините рожденният ден на H.M.S.U. се е утвърдил като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната. Всяка година заедно с рожденниците празнуват над 1000 души, а броят им продължава да расте.
И тази година феновете на дръм енд бейс музиката няма да останат разочаровани. За поредна година организаторите дадоха възможност на меломаните да изберат третия гост на събитието. В гласуването можеха да вземат участие всички потребители, регистрирани на уебсайта на организацията, www.HMSU.org . Феновете избираха измежду 12 артисти от световна класа, които до момента не са посещавали България. Гласуването приключи на 12-ти декември и начело са: DJ Fresh, Temper D и Jade. Тъй като се оказва, че през месец януари DJ Fresh ще почива, организаторите решиха да компенсират феновете като поканят, останалите на 2-ро и 3-то място – Temper D и Jade. Така, с предварително обявените Logistics (Hospital Records) и DJ SS от бранда World of Drum&Bass ( http://wodnb.com/ ), международните гости на събитието стават четирима, което предполага още повече позитивни емоции за меломаните.
Освен специалните гости на сцената ще се изявят и рожденниците от H.M.S.U. в пълен състав – Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo.

Принципно навремеееееето много слушах Надя Али...и влязох на тва парти, но беше ужасноооооооооо....Ivo Penev написа:там смеAmbrosio` написа:
Надя Али в петък в Spacer Club. Пусти пари, не мога да ида, а я обожавам ..![]()

За обстановката си напълно прав, за съжаление беше така, леко бях разочарован от клуба като цяло, но dj Versus съм го признал отдавна, изключително достойно се представи,пускайки vocal,progressive,minimal,electro.. мн добра подгрявка и съпорт.Относно Nadia Ali, ами верно се качи на 3 пъти на сцената,изпя си хитовете, все едно сте на участие на певица, но за мен това си беше сбъдната мечта, предвид човека, с когото бях там : )WeeDichou написа:Принципно навремеееееето много слушах Надя Али...и влязох на тва парти, но беше ужасноооооооооо....Ivo Penev написа:там смеAmbrosio` написа:
В смисъл, дори не я дочаках...Имаше хора, които въртяха гюбеци, мутри с бутилки Джак, гледащи лошо, некав бронзов мускулест тип, траверси...бе не искам да си спомням. Все едно си в кошмар, където всички хора около теб са ти неприятни.
Сори...ако тва е масив хаЛус "културата"....много добре, че минава без мен.