Ъндед тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Ъндед тема вол. 2
Бързаш да се похвалиш .. или търсиш спонсори ?

Ho scritto una storia d'amore senza inizio e senza fine...per scriverla con te
засилен маркетинг и по-ниски цени.. това са анти-кризисните му мерки 
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Компютърни Науки
- Курс: първи
Никога не съм разбирал феновете на клубни отбори по футбол. Ама изобщо не ги разбирам. Веднъж си говорех с един заклет "левскар" и го питам
"Ако се смени треньора, ще си фен ли на 'Левски'?" -да.
"А ако след 7-8 години се сменят играчите?" -да.
"А ако 'Левски' не е толкова добър?" - да.
Значи какво излиза, той на стадиона ли е фен не мога да разбера. Той е фен на едно име, което не значи нищо. Какво е ''Левски" и какво е ЦСКА? Това са отбори, изградени от треньори, които се сменят и играчи, които играят за пари. Съвсем възможно е звездите на ЛС да играеха в ЦСКА, а звездите на ЦСКА - в ЛС, съдба е, че ги е купил единия отбор. В миналото, когато отборите са били разделени на градове, пак бива.. да се гордееш с играчи, родени и възпитани в твоя град. А тези смешни ултраси викат като свини на заколение и се псуват, все едно техния отбор е България, чуждия отбор е Турция, и сме в края на 19 век....
Същото нещо го има по целия свят и наистина не мога да го проумея. Как може да има толкова англичани, фенове на челси, като с руски пари са купени чуждестранни играчи и треньори... Но челси е гордостта на тези хора... W T F?!
"Ако се смени треньора, ще си фен ли на 'Левски'?" -да.
"А ако след 7-8 години се сменят играчите?" -да.
"А ако 'Левски' не е толкова добър?" - да.
Значи какво излиза, той на стадиона ли е фен не мога да разбера. Той е фен на едно име, което не значи нищо. Какво е ''Левски" и какво е ЦСКА? Това са отбори, изградени от треньори, които се сменят и играчи, които играят за пари. Съвсем възможно е звездите на ЛС да играеха в ЦСКА, а звездите на ЦСКА - в ЛС, съдба е, че ги е купил единия отбор. В миналото, когато отборите са били разделени на градове, пак бива.. да се гордееш с играчи, родени и възпитани в твоя град. А тези смешни ултраси викат като свини на заколение и се псуват, все едно техния отбор е България, чуждия отбор е Турция, и сме в края на 19 век....
Същото нещо го има по целия свят и наистина не мога да го проумея. Как може да има толкова англичани, фенове на челси, като с руски пари са купени чуждестранни играчи и треньори... Но челси е гордостта на тези хора... W T F?!
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
atanas_tsankov написа:НЯКЪФ РАНДЪМ БУЛШИТ, КОЙТО ПИША ПОНЕЖЕ НЯМА К'В О ДА ПРАВЯ В 5 СУТРИНТА
О... и ... не коментирай неща, които не разбираш
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
"НАШАТА РЕЛИГИЯ" "ВОДАЧИ" "ДУХ" "БОРБА" "ЛЮБОВ" "ОТДАДЕНОСТ" "АЗ СЪМ ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, ПО ДЯВОЛИТЕ! МОЯТ ЖИВОТ ИМА СТОЙНОСТ!"
Да, за футбол говорим. Тези хора, които намират смисъл на живота си в това и целият им живот се върти около един клубен футболен отбор... Ае осъзнайте се малко, не се филмирайте за глупости. И аз харесвам футбол, но това е просто една игра. Как може да има толкова запалени фенове на, повтарям - клубен отбор с купени играчи.
Не го разбирам. Не разбирам и вярващите, и травеститите, и пушачите, и напомпаните със стероиди хора... Но ги коментирам. Нали затова е форума... Може би не е точната тема, но ми заключиха "Какво си мислиш в момента"
Да, за футбол говорим. Тези хора, които намират смисъл на живота си в това и целият им живот се върти около един клубен футболен отбор... Ае осъзнайте се малко, не се филмирайте за глупости. И аз харесвам футбол, но това е просто една игра. Как може да има толкова запалени фенове на, повтарям - клубен отбор с купени играчи.
Не го разбирам. Не разбирам и вярващите, и травеститите, и пушачите, и напомпаните със стероиди хора... Но ги коментирам. Нали затова е форума... Може би не е точната тема, но ми заключиха "Какво си мислиш в момента"
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Вземи излез от манастирите малко - в 21 век живееш.. работата е там че това не е просто игра.. ако си фен на футбола би трябвало да го разбираш ... Футбола е феномен .. ако има някакво събитие по коментирано и следено по света.. моля те да ми го съобщиш - аз такова не знам .. И ако се поинтересуваш малко .. клубовете обикновено представляват различни социални прослойки в обществото, на различни области, религии и т.н.. примери безброй (Къде на друго място бедните ще победят богатите?) .. търси в нета сега няма да ти обяснявам като на малко дете..
И да като не разбираш нещо .. определено не е добра идея да показваш горделиво некомпетентността си по въпроса. По-добре да си мълчиш.. отколкото да изглеждаш като жабата от вицовете за животните в гората
..
И да като не разбираш нещо .. определено не е добра идея да показваш горделиво некомпетентността си по въпроса. По-добре да си мълчиш.. отколкото да изглеждаш като жабата от вицовете за животните в гората
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Ако ми обясниш разликата между "Левски" и ЦСКА (религиозна, етническа, социална) ще те призная. И защо ако всички играчи на ЦСКА + треньора бъдат закупени от "Левски", левскарите пак ще ги третират като богове, а "свине" ще станат новите играчи на ЦСКА.. Затова говорех
Ти от коя планета си всъщност ???
Разликата е в идеологиите.. Левски винаги е бил отбор на опозицията.. на народа.. на свободомислещите хора..ЦСКА отбора на властта ( поне до 90-та година .. сега са отбора на .. армията (не че има и такава в момента ) .. някой техен фен да каже на какво са ( на мен не ми е работа да ги коментирам)).. Разделение винаги е имало .. Едно време даже са ги деляли на комунистически и фашистки отбори
Колкото до втората ти глупост.. няма да я коментирам .. дори на момиченцата, които не знаят още защо момченцата пишкат прави , им е ясно, че тази дивотия няма как да се случи
Колкото до втората ти глупост.. няма да я коментирам .. дори на момиченцата, които не знаят още защо момченцата пишкат прави , им е ясно, че тази дивотия няма как да се случи
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Специално казах, че не говоря за миналото - тогава са били различни. Сега са еднакви. Сега и двата отбора купуват играчи и треньори, с цел да печелят мачове... нищо друго.
А втората ми глупост - естествено, че няма как да стане. Говоря за това ако всички играчи на "Левски" по стечение на обстоятелствата бяха в ЦСКА (майката на един го записва в детско-юношеската школа на ЦСКА, друг решава ЦСКА вместо "Левски", на трети ЦСКА му предлагат повече пари...) дали левскарите щяха да ги обичат както сега.
А втората ми глупост - естествено, че няма как да стане. Говоря за това ако всички играчи на "Левски" по стечение на обстоятелствата бяха в ЦСКА (майката на един го записва в детско-юношеската школа на ЦСКА, друг решава ЦСКА вместо "Левски", на трети ЦСКА му предлагат повече пари...) дали левскарите щяха да ги обичат както сега.
Това че група от 200-300 тюфлека във всяка от агитките псува по футболистите на чуждия отбор.. не значи, че всички го правят.. хората си подкрепят и обичат отборите.. без особено значение кои играчи играят там (има и изключения, но като цяло са рядкост).. Радват се като отбора печели и им е кофти като губи.. ти като не си фен не можеш нито да го разбереш, нито да го усетиш .. Явно тая тема не ти е силна .. иди си в темата за гей-браковете - там си ми по-симпатичен

- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Аз съм против заклетите запалянковци, то не им е приятно, просто се чувстват като войници на фронта. И за каква кауза се бият и псуват? За някакви си футболни отбори.. Ако тази енергия и отдаденост беше впрегната в подпомагане на гладуващите деца в Африка.. Светът щеше да е различен.
Спри да се излагаш де.. учтиво те помолих няколко пъти да не си вириш моркова в теми, които нямаш ни най-малка представа за какво иде реч.. Иди храни гладните деца в Африка.. понеже тези в България са сити и всичко ни е идеално
.. Да не съм ги карал аз да имат по 318 деца и да се чудят как да ги гледат ? И въобще не знам даже как ти хрумна да ги сравняваш тия две неща след като нямат нищо общо.. И ще съм фен на Левски .. не по навик.. а защото искам .. ти и това не можеш да го разбереш затова не приказвай такива идиотизми..
Дразня се на хора, които се бутат навсякъде, за да докажат колко са Political (както казаха в South Park
)
Дразня се на хора, които се бутат навсякъде, за да докажат колко са Political (както казаха в South Park
- atanas_tsankov
- Форумозавър Рекс
Сам каза, че ЩЕ си фен на отбор, без да знаеш нито какви ще са играчите, треньора, собствениците.... Е това ако не е по навик нз.
Айде спирам, че наспамихме хубаво спам темата със сериозни дискусии
Айде спирам, че наспамихме хубаво спам темата със сериозни дискусии
Еми ти не можеш да ВДЕНЕШ .. че не съм фен на .. играчите, на треньора или на собственика .. а на отбора..на името.. на идеята..ЛЕВСКИ !!! .. ОТБОРА!!! ОТБОРА !!! виждаш ли как хубаво съм го написал ? О - Т - Б - О - Р - А ! .. ОТБОРА
След като ти обясних като за индивид с капацитет достатъчен да хване лафовете в "Улица Сезам" .. дано си ме разбрал

След като ти обясних като за индивид с капацитет достатъчен да хване лафовете в "Улица Сезам" .. дано си ме разбрал