Благодаря!
Как е катеренето в СУ?
Модератори: ники, Methuselah
- DeRiL
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Re: Как е катеренето в СУ?
Здравейте! От свят време само чета за ,,СТЕНАТА" в ректората и сега ще съм първа година, съответно със сигурност ще пиша спортно катерене като спорт. Може ли да ми дадете някаква информация за срокове за записване на катерене. И ако може да не са от рода на ,,виж съобщенията в ректората", защото няма да уча в ректората и ми е врътня да ходя постоянно да проверявам за излезли съобщения. Най-добре би било ако ми дадете линк с полезната информация (естествено ако не ставам прекалено нагъл) 
Благодаря!
Благодаря!
-
bLaf
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инженерна физика
- Курс: втори
И аз също имам въпрос 
Възможно ли е да ходя на катерене, но официално да съм записал друг спорт(Джудо в случая)? Ще си ходя на Джудото, но когато часове от двата спорта се припокриват или имам друга работа, ще пренебрегвам катеренето..
Общо взето - може ли учащ в СУ да има достъп до стената, когато има време, без да е писал катерене като спорт?
Поздрави!
Възможно ли е да ходя на катерене, но официално да съм записал друг спорт(Джудо в случая)? Ще си ходя на Джудото, но когато часове от двата спорта се припокриват или имам друга работа, ще пренебрегвам катеренето..
Общо взето - може ли учащ в СУ да има достъп до стената, когато има време, без да е писал катерене като спорт?
Поздрави!
-
axinora
- Пишете, о, братя
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
След дълго мислене дали изобщо да се записвам на нещо - що да видя! има катерене
въпреки че имам някои проблеми с колената смятам, че това няма да е проблем за катеренето. освен това съм посещавала клуб по пещерно дело и си имам поне малка представа от катерене, макар в пещерите нещата да стоят по по различен начин.
значи на 1 октомври ще трябва да обиколя Ректората и да се запиша
ще съм благодарна ако някой може да ми каже по колко време трае 1 тренировка и дали ви викат по 1 път седмично или може и по-често да ходим ? и тъй като за моята специалност спортът не е задължителен дали ще трябва да изчакам първо тези, за които е задължително да си изберат спорт?
наистина много вдъхновяващо ми дойте тази информация
значи на 1 октомври ще трябва да обиколя Ректората и да се запиша
ще съм благодарна ако някой може да ми каже по колко време трае 1 тренировка и дали ви викат по 1 път седмично или може и по-често да ходим ? и тъй като за моята специалност спортът не е задължителен дали ще трябва да изчакам първо тези, за които е задължително да си изберат спорт?
Четвърти курс, Българска филология:)
Втори курс, Румънска филология
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
много зависи на кой треньор ще попаднеш. аз бях при Панайотов и той не юрка много. тоест ходиш безпроблемно винаги, като искаш, седиш горе-долу колкото искаш (все пак да е повече от 30 минути. а стандартната тренировка е 1 час.) и стига да ти запомни лицето, няма да имаш проблем със заверката. много е точен, аз съм доволна и мисля пак при него да ходя : ) няма значение дали ти е задължителен спорта, но за катерене отиди да се запишеш още на първия или втория ден, защото местата бързо свършват.axinora написа:След дълго мислене дали изобщо да се записвам на нещо - що да видя! има катереневъпреки че имам някои проблеми с колената смятам, че това няма да е проблем за катеренето. освен това съм посещавала клуб по пещерно дело и си имам поне малка представа от катерене, макар в пещерите нещата да стоят по по различен начин.
значи на 1 октомври ще трябва да обиколя Ректората и да се запиша![]()
п.с. виж, това за колената... не знам... трябва сама да прецениш. доста е уморително именно за краката и ръцете. аз лично след тренировка съм скапана, случвало ми се е да ми треперят ръцете. а като за неспортуваща съм в прилична форма : )
успех и пиши кой ден ще ходиш. може пък да се засечем
-
axinora
- Пишете, о, братя
Много благодаря за отговора.
иначе с коленете ще се оправя, имам нещо като кризи със ставите, но рядко, така че ако има порблем ще пропусна някоя и друга тренировка и ще се оправя. наистина се вдъхнових от това, че има катерене. не знам защо това ми харесва много.
още един-два въпроса ако може - по колко души се събирате долу-горе на тренировка?записването от 1 октомври ли почва или мога и по-рано да се разходя до Ректората?
обещавам да пиша, когато се запиша при кого и кога съм.
иначе с коленете ще се оправя, имам нещо като кризи със ставите, но рядко, така че ако има порблем ще пропусна някоя и друга тренировка и ще се оправя. наистина се вдъхнових от това, че има катерене. не знам защо това ми харесва много.
още един-два въпроса ако може - по колко души се събирате долу-горе на тренировка?записването от 1 октомври ли почва или мога и по-рано да се разходя до Ректората?
обещавам да пиша, когато се запиша при кого и кога съм.
- rueva
- Пишеща машина
записването миналата година беше от 2 октомври, за тази не знам. трудно е да се каже колко хора ще има в групата. ще видиш сама : )
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Мен ме интересува това,което е питал колегата по-горе.
Смятам да запиша плуване,ходя и на работа,имам и задължителни упражнения,но ако имам време бих ходил веднъж седмично на спортно катерене.
Та ... ако не съм го записал като спорт,колко се заплаща и все пак има ли човек,който да следи кое как правя и т.н. ?
От друга страна пък искам да ходя на плуване тази година,защото ... абе плуване,не може да се опише.
За него съм сигурен,че няма да ми омръзне. 
Смятам да запиша плуване,ходя и на работа,имам и задължителни упражнения,но ако имам време бих ходил веднъж седмично на спортно катерене.
Та ... ако не съм го записал като спорт,колко се заплаща и все пак има ли човек,който да следи кое как правя и т.н. ?
Сега видях едно мнение на Принцесата от предната страница,че ако не си записан на спорт катерене,трябва да си носиш екипировка,няма инструктори ... Малко е трудно да се избере между спортно катерене и плуване.Миналата година не успях да запиша катерене,а винаги съм искал да пробвам и ми изглежда много яко ... пък и това,че не правили проблем,ако имаш работа и т.н. е супер.Общо взето - може ли учащ в СУ да има достъп до стената, когато има време, без да е писал катерене като спорт?
От друга страна пък искам да ходя на плуване тази година,защото ... абе плуване,не може да се опише.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
за един ден всички места бяха заети!!!! потресена съм.... хайде някой да се откаже... от сряда по възможност... много ли искам?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Аз защо все тръбя, че местата се разграбват като топъл хляб и че трябва да се запишете възможно най-бързо? 
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- rueva
- Пишеща машина
а списъците са заети само от студенти, които за първа година спортуват това. на останалите ни казаха да идваме когато си искаме и фактически не сме записали спорт 
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
За катеренето винаги е било така, кой предвари - той завари...
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Да, лелее, не вярвах, че борбата е такава. Щом още на 3-ти в 10.00ч. бяха на привършване местата...
Добре, че успях, направо съм втрещена! 
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Какво разбираш под нормално телосложение?
Има ли лимит за височината... аз съм 1.80, примерно .
Има ли лимит за височината... аз съм 1.80, примерно .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
axinora
- Пишете, о, братя
здравейте, колеги
за съжаление няма да зарадвам някой от чакащите за спортно катерене, защото смятам да си ходя най редовно и с удоволствие. аз ще съм в петък от 9 часа, ако има някой друг тогава да пише, на другите желая успех и безаварийно спортуване!
за съжаление няма да зарадвам някой от чакащите за спортно катерене, защото смятам да си ходя най редовно и с удоволствие. аз ще съм в петък от 9 часа, ако има някой друг тогава да пише, на другите желая успех и безаварийно спортуване!
- DeRiL
- В началото бе словото
- Специалност: Молекулярна биология
НЯМА ДРУГА БЪЛГАРСКА АКАДЕМИЧНА СТРУКТУРА КЪДЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ПО ГОЛЯМА АНАРХИЯ!!!
Отивам в четвъртък, северно крило, 5 етаж 3 4аса --> НЯМА НИКОЙ
Отивам в петък, северно крило, 5 етаж 10 4аса --> НЯМА НИКОЙ
Отивам отново в петък, северно крило, 5 етаж 2:30 --> НЯМА НИКОЙ
...отидох в понеделник и понеже се бяха ,,свършили местата" за катерене записах некъв ,,пешеходен" туризъм. Тогава вече имаше някой, който с цялата си наглост се захили и рече: ,,ХАХА няма катерене вече, Колега. Да бяхте дошли в четвъртък или петък!"
Не стига че таблото със спортовете е забито в еднопосочен коридор, няма никаква ясното относно това дали е задължителен спорта или не, никой не може да ти ослужи или упъти, ами и човекът, назначен да записва студентите не седи където пише че трябва да е!
Отивам в четвъртък, северно крило, 5 етаж 3 4аса --> НЯМА НИКОЙ
Отивам в петък, северно крило, 5 етаж 10 4аса --> НЯМА НИКОЙ
Отивам отново в петък, северно крило, 5 етаж 2:30 --> НЯМА НИКОЙ
...отидох в понеделник и понеже се бяха ,,свършили местата" за катерене записах некъв ,,пешеходен" туризъм. Тогава вече имаше някой, който с цялата си наглост се захили и рече: ,,ХАХА няма катерене вече, Колега. Да бяхте дошли в четвъртък или петък!"
Не стига че таблото със спортовете е забито в еднопосочен коридор, няма никаква ясното относно това дали е задължителен спорта или не, никой не може да ти ослужи или упъти, ами и човекът, назначен да записва студентите не седи където пише че трябва да е!