Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ако някой знае други, още по-долни заведения, в които спокойно да си пусна дарктроун или боргир, без да настъпи масова паника, екзекуции и ритуални убийства, моля да бъде така любезен да ме осведоми посредством ЛС.
hypnosssa написа:Е Под бора вече не е ли металяшко място?
Аз там колко съм се напивала,ама към 8-9 клас,когато още си беше долнопробна дупка
Fastlane,колега ,онова не е ли Dope Reach ?
Ще дойдеш да ти покажа как го пише по стените тука...иначе си права,че така се пише по-принцип.За да е правилно граматически ще го променя-приемам забележката.Но по стените го пишат по различни начини.
Здравейте и от мен!:) В 12-та група съм.. Бтв исках да ви питам нещо: мислите ли, че ще има проблем в началото на семестъра да си избера език, че забравих да пиша какъв искам да изучавам? Питам, защото на приятеля ми директно са го сложили в английския, а аз не искам там...
ellli написа:Здравейте и от мен!:) В 12-та група съм.. Бтв исках да ви питам нещо: мислите ли, че ще има проблем в началото на семестъра да си избера език, че забравих да пиша какъв искам да изучавам? Питам, защото на приятеля ми директно са го сложили в английския, а аз не искам там...
Хм, на мен лелките ми казаха,че в правото не се учи език и аз оставих празно поле
ellli написа:Здравейте и от мен!:) В 12-та група съм.. Бтв исках да ви питам нещо: мислите ли, че ще има проблем в началото на семестъра да си избера език, че забравих да пиша какъв искам да изучавам? Питам, защото на приятеля ми директно са го сложили в английския, а аз не искам там...
Хм, на мен лелките ми казаха,че в правото не се учи език и аз оставих празно поле
учи се, учи се. Според мен най-разумно е да се пише езика, който най-доре знаете. За нов език се иска ентисуазъм и доста свободно време, а и двете ги нямаме в правото, особено като загрубеят нещата (2ри курс)
Верно ли??:( Жалко!!! Аз исках да питам какви езици се изучават на ниво "начинаещи" и от мн зор си оставих полето празно. Но сега като се замисля, щом никой нищо не ми каза, може и да си права и наистина да не се учи език.
Sirius` написа:учи се, учи се. Според мен най-разумно е да се пише езика, който най-доре знаете. За нов език се иска ентисуазъм и доста свободно време, а и двете ги нямаме в правото, особено като загрубеят нещата (2ри курс)
Тогава нали няма да има проблем да избирам наесен?:)