Директорка гони от училище ученици с дълги коси??!!

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Директорка гони от училище ученици с дълги коси??!!

Мнение от Дичоу »

Batbayan написа:Ами ако диктатурата изисква мъжете да са с дълги коси - какво правиш - отричаш се от предишните си възгледи и публично почваш да се биеш в гърдите , колко така било по-добре за мъжката визия, пускаш си коса до кръста и почваш да гониш обезкосмените , нали.... :lol: :lol: :lol:
Ххахахахахаха...силен!!!!
Общо взето в значително време от живота си и аз бях за диктатура...просто по едно време си дадох сметка, че няма начин в тази диктатура да съм от тези които тъпчат и мачкат....автоматично ще се обърна срещу тях...може би това различава мен от Боромир...
За това..заплювам изкуствено наложените норми, които "трябва да съъздават хармонично общество"...аз не съм средностатистически индивид.. (и както се пее) "... и никога няма да бъъъда"
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Batbayan написа:Ами ако диктатурата изисква мъжете да са с дълги коси - какво правиш - отричаш се от предишните си възгледи и публично почваш да се биеш в гърдите , колко така било по-добре за мъжката визия, пускаш си коса до кръста и почваш да гониш обезкосмените , нали.... :lol: :lol: :lol:
Не ме разбра. Не че това ме изненадва. Пък и мнението ми беше адресирано към гогигагагагиго.
Дичоу написа:Общо взето в значително време от живота си и аз бях за диктатура...просто по едно време си дадох сметка, че няма начин в тази диктатура да съм от тези които тъпчат и мачкат....автоматично ще се обърна срещу тях...може би това различава мен от Боромир...
Аз къде съм казвал, че ще тъпча и мачкам някого?

Както и да е, различават ни други неща. Не би било учтиво да ги посочвам, би те засегнало, а аз гледам да съм учтив по принцип.

Сега и двамата се успокойте и си намерете друг да гълчите със забавните си асоциации и алюзии.
Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Много взехме да бием настрани!

Като обобщя първите 3-4 страници, след които повечето неща почват да се повтарят, излиза следното:

1. Ясно е, че трябва в училищата да се спазват някакви правила.
2. Има резон в твърденията, че в дадения случай е можело да се тръгне от други забрани, но те така са преценили. Може би с една среща с учениците и обсъждане ще се спомогне тези забрани и правила да се оптимизират.
3. И за момчетата, и за момичетата има достатъчно възможни и резонни забрани, така че никой да не се чувства дискриминиран.

И аз знам за други училища където има други забрани. Ръководствата решават по места кое според тях е по-важно.
За диктатурата ако искате да си говорите - пуснете друга тема, ама не в тоя раздел.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Boromir написа: А ако случайно бяхме под някаква диктатура, аз едва ли щях да съм от страната на потиснатите. :angel13:
Щом има подтиснати...трябва да има подтискащи, а щом не се виждаш при подтиснатите...при кои се виждаш???
Не исках да кажа, че си приличаме...извинявам се
Наистина ни различават много неща, но и аз ще се въздържа (все пак сме "учтиви по принцип", а не като цяло)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Нека да е и оф топик, макар за мен това просто една разрастнала се тема, но искаш да кжеш че си за движение по принцип дори и то да е регресивно защото така се е получило, това е историята ни...
Boromir написа:Идеята за качествен и безкомпромисен контрол над населението не се изчерпва с мумиите на социализма. Те, въпреки епичната си некомпетентност, съизмерима с тази на наследниците им в момента, все пак са движили нещата по малко. Има обаче много по-ефективни алтернативи за силно и централизирано държавно управление и ефективно наблюдение върху процесите в обществото.
Най добрата форма и то исторически доказана форма е демокрацията, но тя е за общество дорасъло за нея, ние сме имали такива хора, ние и сега имаме, но те е и до сега са подложени на гонения и са като цялао преследвани от наследниците на този позор в нашата история, комунистическите ни години които са извратили ценностите на едно общество.

Единствения начин да се спасим от този режим е да изчакаме времето и еволюцията чрез нас да си свършат работата, защото няма спасение докато всички представители, на тази партия, на тези посегатели над човешкото право, не лежат мъртви...

(не приканвам към насилие)
My will be done!!!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Сакън!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Директорката Ямолиева се показа по ББТ. Доста бледо и слабо, но за сметка на това получи доста масова подкрепа от родители на малките келеши... 8)
Аватар
Batbayan
Вазов
Специалност: IVS

Мнение от Batbayan »

Тя може да се показва където си ще, но мястото и не е на поста директор и това съвсем скоро ще стане - дали с министерско решение или със съд.Ако тука се правят на интересни (което при тази явна дискриминация по няколко параграфа е много малко вероятно) има и вариант в Страсбург, ма там не само ще го върнат в даскало, ма дори и държавата пари ще му дава на момчето.А съдопроизводството в Страсбург е безплатно и ако няма пари има дори вероятност да му отпуснат определена сума за адвокат.

Така, че просто Ямболиева ли е там, каква е - няма място в българската образователна система и е добре да се самокомандирова за някоя страна с действаща диктатура - щото само там им е мястото на такива незачитащи нормалните , гарантирани от закона и конституцията , човешки права хора.

Даже се оказва, че въпросната директорка има и други незаконни действия, които също подлежат на санкция.Ето какво изскочи в нета за предишни нейни изцепки:
http://209.85.129.132/search?q=cache:TG ... d=10&gl=bg
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Защо ли не се учудвам ...
My will be done!!!
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Даже сега като се поразчетох в новините в нета се оказва, че има доста ученици съобразили се с изискванията си и подстригали се, както и променили по др. начин външния си вид.Това си е чисто извършена принуда по смисъла на НК и вече те могат също да я съдят за обезщетение, както и за злоупотреба със служебно положение.При такова положение засегнатите от директорката стават повече от един -двама, да не говорим, че тя май е незаконно на поста и има съмнителни уволнения на учители , провини ли се единствено с това, че са запитали кога ще се проведе легален съвет за избиране на директор - както е по закон - защото официалния мандат на Ямболиева е вече изтекъл.

Отначало като прочетох новината и се отвратих от дискриминацията и диктатурата на директорката, но като видях и другите статии в медиите (не википедия разбира се) относно предишни действия на въпросната директорка направо се уплаших.Дори в по комунистическо време едва ли е имало толкова нагли хора.Оказва се, че в някои български училища днешно време се шири беззаконие и безчинства от страна на ръководния персонал, пък после учениците и техния външен вид били виновни.Добре, че поне аз случих на училище и нямаше такива изверги при нас...
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Баяне, не се вкарвай в некви филми, както се казва в оня рекламата за вафлите. В крайна сметак всяко чудо за 3 дни. До една седмица никой няма да помни за тоя проблем, на ония родителите им ще ги накарат да си отрежат косите, ако не, ще направят някакъв компромис. Къв Страсбург, кви 5 лева? Обещавам да те черпя бира, ако всичко това, което твърдиш, се окаже и на една десета вярно. No hard feelings.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Batbayan написа:Даже се оказва, че въпросната директорка има и други незаконни действия, които също подлежат на санкция.Ето какво изскочи в нета за предишни нейни изцепки:
Според мен това е най-комунистическото нещо във връзка с темата. Търсим общия морален облик на класовия враг, а? :roll:
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

ники написа:Баяне, не се вкарвай в некви филми, както се казва в оня рекламата за вафлите. В крайна сметак всяко чудо за 3 дни. До една седмица никой няма да помни за тоя проблем, на ония родителите им ще ги накарат да си отрежат косите, ако не, ще направят някакъв компромис. Къв Страсбург, кви 5 лева? Обещавам да те черпя бира, ако всичко това, което твърдиш, се окаже и на една десета вярно. No hard feelings.
Това ще стане само ако пича си замълчи като овца, която както виждаш е избрал да не прави.Иначе за този случай даже не му и трябва супер добър адвокат - то просто нарушенията на човешките права от километри се виждат.

Та приготвай си бирата, щот като нищо може да се наложи да черпиш. ;)
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

А аз малък келеш ли съм?
Щото и аз съм на 19 като повечето дванайсетокласници, сакън дядовците седнали да плюят по мен и младото поколение :evil: :evil: :evil:
My will be done!!!
Аватар
Batbayan
Вазов

Мнение от Batbayan »

Joker написа:
Batbayan написа:Даже се оказва, че въпросната директорка има и други незаконни действия, които също подлежат на санкция.Ето какво изскочи в нета за предишни нейни изцепки:
Според мен това е най-комунистическото нещо във връзка с темата. Търсим общия морален облик на класовия враг, а? :roll:
Аз пък не мога да разбера как можеш да подкрепяш един видимо неморелен и незаконен човек, който е заел един важен пост без да има право да седи повече на него без легален избор, какъвто явно няма?Нима ти подкрепяш хората в тази държава които не само, че не спазват законите и пречат на другите да живеят нормален живот, но и наглеят и по не знам каква причина са на поста ДИРЕКТОР на едно небезизвестно столично училище от което много поколения ученици имат само добри спомени?

Всъщност ти подкрепяш ли такива неморални хора и защо?Да не би да си мазохист или подтиснат садист?
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
Заключено

Обратно към “Други”