ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ НА изпита - всичко за кандидатстването
Какво е работното време на служителите в сектор"Прием на студенти",с други думи,по кое време е удобно да отида?
Хора, гледам, че УЖ може да се плати онлайн, но нещо не ми се получава, не преминава към следваща стъпка о.О Знаете ли нещо по въпроса?
Онлайн регистрирането е задължително и при подаване на документи в офиси в страната нали ? То е написано като за идиоти, ама аз да проверя за всеки случай 
-
Sherinka
- В началото бе словото
- Специалност: изобразително изкуство
след като се регистрирах онлаин отидох платих си таксата дадоха ми входящ номер след много разправий че две от специалностите който исках ги нямаше в отдел Специалности и ми искаха освен име и меил..... сега не мога да си вляза в регистрацията че ми дава невалиден меил... Единствено което имам е Входящ номер..а за мейла сигурно нещо там се обърка....пробвах 100 пъти да вляза и не става.Какво да правя?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами обади се на информационните телефони и ги питай.Sherinka написа:след като се регистрирах онлаин отидох платих си таксата дадоха ми входящ номер след много разправий че две от специалностите който исках ги нямаше в отдел Специалности и ми искаха освен име и меил..... сега не мога да си вляза в регистрацията че ми дава невалиден меил... Единствено което имам е Входящ номер..а за мейла сигурно нещо там се обърка....пробвах 100 пъти да вляза и не става.Какво да правя?

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
-
_kristina_
- В началото бе словото
Можете ли да ми кажете,или може ли някъде да проверя какво е работното време,там където си подавам документите ?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Инфо центърът е с работно време от 09:00 до 17:00 часа, като би трябвало да има обедна почивка от 12:00 до 13:00 часа. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- cashew
- В началото бе словото
- Специалност: Molecular Biology
- Курс: първи
Трябва ли да правя НЕЩО , след като подадох документите онлайн....платих онлайн...и ми генерираха входящ номер? Показва ми се някаква молба... ?Помогнете, ако някой е запознат?
Молекулярна Биология - 1 курс
След като имаш входящ номер означава, че участваш в класирането.
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Ами май остава и на място да подадеш документите,ти или някой друг,след това остава да чакаме 16 юли ...cashew написа:Трябва ли да правя НЕЩО , след като подадох документите онлайн....платих онлайн...и ми генерираха входящ номер? Показва ми се някаква молба... ?Помогнете, ако някой е запознат?
Оп,редактирам се,защото в една друга тема прочетох това:
'"Ако си палтил чрез Epay няма да се разкрваш до ректората, защото ти им пращаш дипломата, а съответно те ти дават нов входящ номер! А ако не си платил по този начин,а по някой от другите-или по банков път или в касите на ректората трябва да отидеш зада им представиш и дипломата! "
Аз лично бих се презапасила с един разговор по телефона за да не стане някакъв фал...
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Здравейте! Къде мога да намеря информация за семестриалните такси тази година?
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... 13_godina2
Би трябвало за новата учебна година да са същите. Посочените суми са годишни такси, за семестър се плаща половината.
Би трябвало за новата учебна година да са същите. Посочените суми са годишни такси, за семестър се плаща половината.
- Aske
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Тези посочени суми не са ли за семестър?
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
прочети пак горното мнение!Aske написа:Тези посочени суми не са ли за семестър?

Здравейте, имам един въпрос, който е в последния момент и ще се радвам някой да ми отговори колкото се може по - бързо понеже утре е крайният срок за кандидатстването. Правя всичко изцяло онлайн.Наредих си желанията, качих диплома и ми дадоха номер, с който да отида да платя в Изипей, но пише, че единственото което дължа е 30 лв за самото кандидатстване.... а на мен едното ми желание е с матура и някъде бях чела, че ако кандидатстваш с матура трябва да се заплати още 30 лв.? Помощ