Грим?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Грим?
Абе какво правите вие през нощта? Моята кожа е най-хубава точно след като съм се събудила. За жалост, състоянието трае твърде кратко, а за мен остава недоумението защо просто не мога да изглеждам така през целия ден 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- deny_s
- Вазов
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
След като станеш не си ли подпухнала по принцип? Мисля че това имаше предвид фак.MidwinterSun написа:Абе какво правите вие през нощта? Моята кожа е най-хубава точно след като съм се събудила. За жалост, състоянието трае твърде кратко, а за мен остава недоумението защо просто не мога да изглеждам така през целия ден
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
точно... с торбичкиdeny_s написа: След като станеш не си ли подпухнала по принцип? Мисля че това имаше предвид фак.
la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ноуп. Няма подпухналост, няма торбички.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Да не задържаш вода? Пиеш ли достатъчно?fak написа:![]()
точно... с торбичкиdeny_s написа: След като станеш не си ли подпухнала по принцип? Мисля че това имаше предвид фак.
Или пък спиш на много висока стайна температура?
Аз рядко подпухвам, но основно лятото или като спя твърде дълго

мене не ми отива...Mira написа: Да не задържаш вода? Пиеш ли достатъчно?
Или пък спиш на много висока стайна температура?
Аз рядко подпухвам, но основно лятото или като спя твърде дългоЗабавното е, че ми отива - омекотява ми чертите на физиономията
вода се старая да пия много...
нз..
la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В крайна сметка, всички си имаме особености, които ни побъркват, нали? Фак, по-добре е да си подпухнала за половин-един час сутрин, отколкото да имаш тънка кожа под очите като моята. Моето не минава след събуждането 
В тая връзка, давайте съвети и помощ за суха коса. За много суха коса, за МНОГО, много, екстремно суха коса. Майка ми е с такава и винаги съм го знаела, но едва сега, когато видях как изсипва половината шишенце кристали върху главата си (буквално!!!) и как това няма никакъв ефект и косата й пак е метла (пипнах я), разбрах, че положението има нужда от сериозна намеса.
И тъй като аз съм безидейна, защото моята коса е пълната противоположност на нейната, ми остава единствено да се обърна към вас
В тая връзка, давайте съвети и помощ за суха коса. За много суха коса, за МНОГО, много, екстремно суха коса. Майка ми е с такава и винаги съм го знаела, но едва сега, когато видях как изсипва половината шишенце кристали върху главата си (буквално!!!) и как това няма никакъв ефект и косата й пак е метла (пипнах я), разбрах, че положението има нужда от сериозна намеса.
И тъй като аз съм безидейна, защото моята коса е пълната противоположност на нейната, ми остава единствено да се обърна към вас

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Говорила ли си с фризьорката си? Или по-скоро се консултирай в някоя аптека, защото това се определя от кожата на главата
Или смени шампоана...
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
А, сетих се нещо друго - ама не знам къде се намира. Фризьорката ми последния път ми препоръча т.н.копринен протеин. Продава се под формата на гел/паста/нещо с приблизително такава консистенция; ползва се като кристалите, също толкова икономично. Май е нещо съвсем ново на пазара и не знам фирмата, уви. Но жената каза, че било най-доброто, което е виждала до момента.MidwinterSun написа:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Потърсих в интернет и намерих копринен протеин... за козината на кучета 

от боядисването е, предполагам
Ако смени боята и прави подхранващи маски с бадемово или рициново масло.., няма да има такъв проблем или поне изтощаването ще е в по-малка степен
la douleur exquise
Бирата е решение на проблема със сухата коса, ама много смърди
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens